Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

SAM

Members
 • Content count

  466
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About SAM

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 08/09/90
 1. Mikäli joku haluaa matkustaa itäiselle Venäjälle ja ostaa aidon Mid Night Clubissa olleen R33 Getarin, niin nyt olisi mahdollisuus hankkia mokoma vaivaisella 10.000€urolla. http://vladivostok.drom.ru/nissan/skyline_gt-r/9818110.html Huiput oli vielä '98 jotain 322km/h luokkaa Tokion kehäteillä.
 2. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Kiitosta, kiitosta! Mutta jooh, tällä Zetalla jota olen tänne tuomassa on tunnearvoa. Ei siinä oikein muuta.
 3. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Noniin, arvon kokeneemmat heebot... Kertokaahan meikälle, että mitä Z32:n verotus on suurinpiirtein ollut Suomessa maahantuonnin ja vuosittaisen ajamisen yhteydessä. Se olisi kohta nokka kohti nousevan auringon maata ja sieltä olisi tarkoitus tuoda eräs Zeta Suomeen. E: Olen liian laiska hakeakseni mahd.aiempia kirjoituksia aiheesta.
 4. Päivän rassailut

  Meikäläinen päivittelee täällä tuota Wikipedian Virittäjät artikkelia, kun ei muutakaan tekemistä näin vapaapäivälle keksinyt. Ja nyt kun tuon toisen tuotantokauden autoja listailen tuolla, niin tuli kahdeksannen jakson Nissan Silvia S15:sta mieleen vilkaista, että onko kyseessä katulaillinen drifteri. ILF-599 rekkarilla löytyykin BMW 316:n tiedot On rekisteröity jo vuonna 2001, eli mistä nuo kilvet tuohon Silviaan oikein ilmestyivät jaksoa varten?
 5. Hymyä peliin

  Normi säksäkuski
 6. Aiemmin mainitsemani Japanilaisen kaverini molempaa zetaa kerkesinkin jo tuossa nousevan auringon maassa kokeilemaan ja ihan hyvin meikäläinen sinne mahtui ajamaan (hysst, tästä ei saa puhua Japanin poliisille). Toinen oli kovempaan käyttöön rakennettu "tykki" ja toinen lievä katuviritys, sisätilassa todella lievää muutosta ja koneessa hyvin minimaalinen tehonlisäys orkkikseen verrattuna. Tätä jälkimmäisenä mainittua oli ko.kaveri myymässä ja uhosin tälle, että saatan hyvinkin ostaa pois, hinta kun ei ollut päätä huimaava. Suomestakaan kun ei pahemmin manuaalivaihteisia turboja löydy. Meikäläinen aina tykännyt Z32:n ulkonäöstä, mutta ennen Japanin reissua en päässyt kertaakaan kokeilemaan, saati edes istumaan mokoman kyydissä.
 7. http://www.nettiauto.com/nissan/300zx/7426184 Olen hetken aikaa jo katsellut Z32:a ja päädyn varmaankin ostamaan sellaisen ihan Japanilaiselta tuttavalta, Suomen nykyinen tarjonta kun on hieman karu. Mutta pakko ihmetellä tuota myyjien ilmoituksessa esiintyvää asennetta; vaikka olisi kuinka mammonaa, niin en ottaisi yhteyttä tuollaiseen myyjään, vaikkakin hyvin moneen ylihinnoitellun bemarinsa myyjään verrattuna tuo on aivan asiallista tekstiä.
 8. ID:7406269 Subin vanha neliovinen?
 9. http://www.nettiauto.com/mitsuoka/le-seyde/7346310 80,000€
 10. Hymyä peliin

  http://nyt.fi/a1305971036465 Kukas kaipasi pientä tuupausta?
 11. Vantaan nissanit

  Valkoinen R33 eilen Flamingossa.
 12. Foorumi kirjaa meikäläisen jatkuvasti ulos jo pelkästään välilehden sulkemisesta. Selain on Chrome. Puhelimella taas mobiiliversio ei jostain syystä pelitä kunnolla - ihan Galaxy Note 4:n oma vakioselain kyseessä. Chromella aukeaa ongelmitta. Onko muuten vanhaa ulkoasua mahdollista valita takaisin jostain asetuksista? Onhan tää uusi ihan kiva, mutta en oikein tyksi siitä, että joudun aina ensiksi etusivulle, vaikka avaan DNSF:n foorumi linkin suoraan selaimessani.
 13. http://www.subaruclubfinland.net/keskustelu/viewtopic.php?p=7002&sid=b25a2887a314a2918d9ca6944c4d895c#p7002 Sieltä jaksoja.
 14. http://www.subaruclubfinland.net/keskustelu/viewtopic.php?p=7002&sid=b25a2887a314a2918d9ca6944c4d895c#p7002 Sieltä jaksoja.
×