Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

olkke91

Members
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About olkke91

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 05/23/91
 1. E85 etanolia tankkiin?

  Onko kellään kokemusta kupariputken käyttämisestä polttoainelinjassa e85 kanssa. Tästä tuntuu löytyvän vaihtelevasti tietoa suuntaan tai toiseen. Täytyis alustan Rautaputket uusia ja vaihtoehtoja ollut hakusessa niin miettinyt tuota kuparin käyttöä yhtenä vaihtoehtona.
 2. RB20DET S13 koppaan?

  Rb20 vakiolaatikko. Moottori on kiinni rb:n apurungolla ja orggis kiinnikkeillä. Tänään nostin laatikon kanssa paikalleen niin meni ihan s13 laatikon kiinnitys paikkoihin vakio laatikon kiinnikkeelläkin. Ja s13 vakio kardaani tuntu istuvan suoraan paikalleen. Täytyy vielä kun saa nosturille kunnolla niin kattoo menikö kardaani pohjaan asti vai tarviiko se jatkoa, aika hyvin sopi suoraan.
 3. RB20DET S13 koppaan?

  Mites onko rb moottorilla tulossa tälle kesää s13:sia? Itellä olis kova yritys saada ainakin liikkumaan oma tälle kesää vielä.
 4. RB20DET viritystopic

  Suosituksia kytkimestä RB20 perään? Jenkit tuntu suositteleven XTD:n ja Exedeyn kytkimiä. Jossain oli taas XTD:tä arvosteltu huonoksi. Mistä on harrastajat tilannut kytkimiä näihin ja mitä? Itellä olisi nyt näin alkuun 400hv luokka mielessä.
 5. RB20DET S13 koppaan?

  Itellä päällimmäisenä mielessä tossa, että saa sen imusarjan lähdön menemään sieltä oikealta puolelta, eikä moottorin päältä.
 6. RB20DET S13 koppaan?

  Onko kokemuksia noista ebay ”plenumi” imusarjoista rb koneeseen, että sais ahtoputket kiertää järkevästi? Onko enemmän haittaa kuin hyötyä tai toisinpäin?
 7. RB20DET S13 koppaan?

  Tää on sit aivan mutua, mutta muistan lukeneeni jostain, että RB koneen apurunko menisi s13 koriin? Itelle tulossa halfcut niin miettinyt saako moottorin istutettua apurungon kanssa tohon koriin vai onko helpoin tie vain vaihtaa nuo ylempänä mainitut moottorintuet?
 8. Moottorin osto

  Ei oo CA:ta haussa, kun semmoisen myin jo pois. Lähinnä tätä topic:ia ajattelin, että tähän voi alkaa kerää paikkoja mistä saa hyviä moottoreita hyvään hintaan ja hyvää palvelua. Ja vastaavasti niitä huonojakin kokemuksia.
 9. Moottorin osto

  Juu pakko kurkata sisään aina, ettei oo mitään yllätyksiä jätetty. Muutaman samanlaisen mielipiteen kuullut Japanimportsista niin hyvä ois kuulla lisää.
 10. Moottorin osto

  Ei tuntunut löytyvän olemassa olevaa topicia moottorin ostamisesta. Eli mistä porukka on hankkinut näihin sportti Nissaneihin moottoreita? Lähinnä kiinnostaa kotimaiset ja ulkomaiset yritykset joilta saa halfcut tai moottori-vaihteisto paketteja. Japanimports nyt on ainakin yksi tekijä, mutta mitä muita on tiedossa? Ja kokemuksia tietenkin on hyvä kuulla. Ohjatkaa toiseen keskusteluun jos semmoinen löytyy jo, itse en löytänyt...
 11. RB20DET S13 koppaan?

  Saatko kuvaa tai linkkiä omasta sarjastas? Kun törmäsin pariinkin eri näköseen ja eri hintaisiin sarjoihin.
 12. RB20DET S13 koppaan?

  Onko kukaan kokeillut RB:n vaihdossa noita mm. ebayssäkin myytäviä valmiitä settejä millä saa moottorin asettumaan s13 apurunkoon? Vai onko parempi ja helpompi käyttää R32 apurunkoa, kun eikös senkin siihen saa vai kuinka?
 13. Mitä tuo s13 vakio putkisto tarkoittaa? Mitä siinä niinkuin tulee mukana? Kun putkihan koostuu periaatteessa säksistä 5:stä osasta. pakosarja, outlet, downpipe, katti, catback

  -joni

  1. olkke91

   olkke91

   kaikki muut siis löytyy paitsi vakiopakosarja.

 14. RB20DET S13 koppaan?

  Itellä olis mielessä rb20 projektia lähteä viemään eteenpäin ja on tarkoitus mennä konttorillekkin käymään asiasta, että ei tarvitse heti huolestua asiasta. Lähinnä kiinnostais tosiaan miten on muilla käynyt tuon projektin kanssa, koska on tullut törmättyä siihen, että ei noi konttoreiden mielipiteet muutosasioissa mene käsi kädessä toisten konttoreiden kanssa. Vai onko kaikki nämä salaista tietoa, että niistä ei pystytä hiiskumaan?
 15. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Mitä jäähdytysnesteitä on porukka käyttänyt ca:s? ittellä tuli vastaan tässä sellainen homma: toissa kesänä kun tuli tehtyä kansiremontti ja vaihdettiin metallikannen tiiviste niin nyt kun joutu kannen irroittaa niin vesikanavien ympärykset on niin kannessa kuin lohkossakin syöpyneet. koneessa oli vihreet nesteet kun sen hankin ja samaa laitettiin tilalle nyt tälläinen tulos... Ensimmäisen kerran kun kansi irroitettiin niin oli kanavien ympärykset siistit.
×