Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

vase

Members
 • Content count

  2795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vase

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 03/25/82
 1. Käräjille Vastaajana

  Toivottavasti irtoaa jatkokäsittelylupa hovista. Käsittääkseni se ei ole mikään itsestäänselvyys tällaisissa "pikkurikoksissa".
 2. Käräjille Vastaajana

  Sinne seuraavaan "käräjäasteeseen" ei sitten nykyään niin vain mennä, että harkitsisin vielä avustajaa. Jos voitat keissin, ei se maksa sulle kuitenkaan mitään.
 3. Käräjille Vastaajana

  Tämän keskustelun perusteella suositan ainakin hankkimaan avustajan.
 4. No onhan se nyt selvää, että jos korjauksen myötä vaihteisto ei muutu paremmaksi, niin kuluttajan ei tarvitse osallistua kustannuksiin (kytkimestä joutuu varmaan jotain maksamaan). Itse antaisin myyjän tehdä korjauksen ja veisin riitaiselta osalta krillin ratkaistavaksi. Ratkaisuissa kestää kuitenkin niin kauan, ettei niitä kannata jäädä odottamaan. Tämä tietenkin sillä edellytyksellä, että kyseessä on joku isompi autoliike eikä mikään jobbari. Kuluttajaneuvojathan (ei mitään tekemistä kuluttaja-asiamiehen kanssa) ovat nykyään maistraattien alaisuudessa eivätkä kilpailu- ja kuluttajaviraston.
 5. Mihin tämä maailma on menossa?

  Mä en nyt vaan ihan ymmärrä, mitä tekemistä sillä on tämän asian kanssa, että on joskus poltellut tai jopa juonut alkoholia? Tai uhonnut muille tytöille. Ne pahoinpitelijät olivat tuon uutisen mukaan muuten yli 30 vuotiaita.
 6. Mihin tämä maailma on menossa?

  Mihis tämä perustuu? Murha.info huhuihin?
 7. Avautukaa tänne!

  Kuinka paljon maksu on myöhässä?
 8. Totuus Parkcom firmasta..

  Tuo ei ole käsittääkseni ihan varmaa. Esim. KKO:n Koskelo on muistaakseni maininnut, että uusi laki ei estäisi sopimista pysäköinnin valvonnasta. Tuosta on kyllä jo hetki aikaa, joten en tiedä onko hallituksen esitys muuttunut sen jälkeen.
 9. Älypuhelimet

  Palveluntarjoajaa tarkoitinkin. Onko se lisättynä "muu sähköposti" tilinä?
 10. Älypuhelimet

  Mikä maili? Miten asetukset puhelimessa?
 11. Avautukaa tänne!

  Vs: Avautukaa tänne! Tukikuukautta kohden saa tienata 660e. Eli tuloraja viideltä kuukaudelta on 3300e + 220e. Valmistumisen jälkeen tuloilla ei ole enää merkitystä.
 12. Vs: Vapaata keskustelua Armeijasta/Intistä niinisalossa viettänyt 7viikkoa ja siitä ajasta tietäen, ei muutu. Jotenki noin oon asian itekki mieltäny, mitä nyt veljeltä kuulin juttuja, joka tammikuussa täältä kuskihommista kotiutu. Taitaa tää p-kausi olla se rankin näissä hommissa Onko se todellisuudessa rankkaa vai erillaista vrt siviili? Parin vuoden päästä nauraskelet tuolle ja voit heittää hyvää läppää kavereiden kanssa . Kaiken kaikkiaan intissä on helvetin helppoo. Ei tartte stressata mistään ja ruoka tulee pöytään. Illalla käyt sitten syömässä vähän munkkia, ja sama homma uudestaan seuraavana päivänä.
 13. Sijoittaminen

  Vs: Sijoittaminen Tulevaisuutta ei kukaan tiiä ihan varmaks, mut luultavasti pitäis. Parempi maksaa 3kk korkeempaa korkoa, ku loppulainan ajan? olikin tullut uutinen ettei ekp tee vielä mitään, mutta veikkaavat että maaliskuun kokouksessa tiputtavat 0,25%.. Taidanpa astella takaisin pankkiin! Tuo EKP:n ohjauskorko ei ole sama kuin euribor
 14. Sijoittaminen

  Vs: Sijoittaminen Niin, eli ovat heti ronkkimassa viitekorkoa. Tuohan on helppo laskea, kun katsot lainasta nykyisen viitekoron + Euribor 12kk vs. ehdotettu viitekorko + Euribor 3kk. Jos ei jää reilusti voitolle, ei kannata. Pankin tarjoamaan viitekorkoa vastaan kannattaa ja pitää taistella. Vastoin monen oletusta, viitekorkoa voi myös tinkiä sopivalla hetkellä alaspäin. Tämä onnistuu siis siinä vaiheessa, kun rahoitusmarkkinat ovat hieman terveemmällä pohjalla. Ei tule ihan heti tapahtumaan Tarkoitat varmaan viitekorolla marginaalia?
 15. Sijoittaminen

  Vs: Sijoittaminen yli 20.000€ saa ensi vuonna maksaa valtiolle noista nokian voitoista veroa ja kun tullut seurattua hieman pidempään, noita osakkeita niin muita 1-4kk nopealla aikavälillä nopeasti voittoa tekeviä osakkeita ei oikein ole tässä taloudellisessa tilanteessa. Nyt tarkoitus minimoida inflaatio ja kerätä pääomaa kesämökkiä varten. Tuolta säästötililtä myös saa nopeasti kotiutettua rahat, jos sopiva mökki löytyy keväällä. Kyllähän osakkeistakin rahat saa nopeasti kotiutettua tarvittaessa? Ionin mainitsemat vuodenvaihteen "alennusmyynnit" meni jo, niihin ei enää oikein kerkiä ellei halua käydä kauppaa ulkomailla. Minkälaisen kasan myit Nokiaa pois?
×