Jump to content

Teppo

Hallitus
 • Content count

  1 941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Teppo last won the day on September 7 2017

Teppo had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Teppo

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 30.07.1985
 1. Klubilaisoikeudet laitettu.
 2. Ohessa lista mainosluvan ostaneista yrityksistä vuonna 2017. Listaa päivitetään sitä mukaan kuin mainoslupia ostetaan lisää. Muiden kuin mainosluvan hankkineiden yritysten ja kaupalliseen toimintaan rinnastettavien henkilöiden ilmoitukset poistetaan. Tämä koskee DNSF.org -sivuston ilmoituksia, sekä yhdistyksen FB -ryhmän julkaisuja (https://www.facebook.com/groups/6329656885/). Huom kaupallinen toimija! Jos haluat mainostaa DNSF foorumilla ja DNSF FB-ryhmässä, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org asian tiimoilta. "Tarvitsenko mainosluvan?" Tsekkaa Mainoslupa FAQ:sta milloin mainoslupa tarvitaan. Klikkaa tästä. Mainosluvat 2017: AutoTune Finland Oy info@autotune.fi Futurez Oy info@futurez.fi JH-Sound Oy myynti@jh-sound.fi JM Tuonti Oy info@jmtuonti.fi Modificars info@modificars.fi Race Performance Oy info@race.fi Speedimports Ky myynti@speedimports.fi Z-Power zuikkis@gmail.com
 3. @Traudask Sut on kyllä hyväksytty jo jäseneksi 23.8. Klubioikeudetkin on laitettu samana päivänä, eli kaiken pitäisi olla kunnossa ja klubialueen näkyä. Jos ei jostain syystä näy, niin laita minulle viestiä.
 4. Asian pitäisi olla nyt kunnossa.
 5. Kahdestaan täällä Pasin kanssa. Ei muita tulossa?
 6. Olisko tänään tulossa ketään?
 7. Käsitellään huomenna.
 8. Arvoisat DNSF Ry:n jäsenet, Foorumin Klubilais -ryhmä on nyt siivottu siten, että sieltä on poistettu nimimerkit, joiden 2017 jäsenmaksun maksusuoritus ei ole saapunut. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsyä klubilaispuolelle ei enää ole. Mikäli olet maksanut laskun jo aikoja sitten ja Klubilaisoikeutesi ovat nyt hävinneet, niin ole ystävällinen ja laita asiasta sähköposti osoitteeseen admin@dnsf.org. Selvitetään miksi suoritus ei näy. Mikäli olet maksanut jäsenmaksusi vasta maksumuistutuksen eräpäivän jälkeen ja oikeudet Klubilaisosioihin ovat nyt poistuneet, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lisäämme oikeudet takaisin automaattisesti heti kun suoritus näkyy kerhon tilillä. Mikäli et ole vielä maksanut jäsenmaksua tai sen maksumuistutusta ja haluat edelleen kuitenkin olla DNSF Ry:n jäsen, niin maksa lasku. Lisäämme oikeudet takaisin kun maksusuoritus näkyy kerhon tilillä. Jos et ole koskaan vastaanottanut edes laskua ja haluat olla edelleen jäsen, niin tarkista ensitöiksi sähköpostilaatikkosi roskapostikansio ja maksa lasku. Jos laskua ei löydy, niin voimme lähettää sen myös uudelleen. Ota yhteyttä admin@dnsf.org pyytääksesi uuden laskun.
 9. Sr20det räjäytyskuvia

  Service manual löytyy täältä: http://www.dnsf.org/forum/autot-ja-tekniikka/nissan-silvia-ja-200sx-mallit/nissan-200sx-s14/7313-s14-service-manual-sekä-s14a-lisäsivut Siellä on kaikki räjäytyskuvat
 10. Kokemuksia ja suosituksia kaivattaisiin nelipyöräsuuntauksista PK-seudulla. Lisämausteena se, että autossa (S14) on kohta kaikki tukivarret säädettäviä (ja tolpissakin on 3d-yläpäät) ja hommana noiden kaikkien säätäminen on aika iso (varsinkin kun lähtökohtaisesti kaikki on pielessä). Mahtaako kaikki suuntauspaikat edes ottaa tuollaista hommaa tehtäväkseen? Ja jos ottavat, niin hintaa varmaan tulee aika reilusti? Tietysti jos jollain harrastajalla on tällaiset laitteet, niin se kävisi vielä paremmin.
 11. Olisko ollu Amayama? https://www.amayama.com
 12. Kaikki tähän mennessä maksaneet on käsitelty, niin uudet kuin vanhatkin.
 13. Tänne vielä päivitys asiasta. Nordean tunnuslukukortti oli mennyt väärään osoitteeseen, eikä tällä hetkellä päästä katsomaan suorituksia. Nordea lupasi toimittaa kortin oikeaan osoitteeseen ensi viikoksi. Sitten saadaan taas suoritukset katsottua.
 14. z31-z32 jarrut

  Riippuu ihan vanteen muodosta miten siellä on sisällä tilaa. Esim. S13 faceliftin alkuperäisillä 15" vanteilla mahtuu muuten, mutta vaatii eteen 5mm spacerin. Tämä siis Z32 jarrujen kanssa, Z31 jarruista ei tietoa.
×