Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jallu350z

Klubilainen
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

jallu350z last won the day on March 14

jallu350z had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About jallu350z

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 10/30/68
 1. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  MW Steel Nurmijärvellä tekee myös pulttien kunnostuksen ja pinnoituksen. Yritetään saada kaikki siistittyä kun kerran on irti.
 2. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Kaikki pultit entisöitynä. Odotellaan putkituksen valmistumista, niin päästään kasaamaan konetta. Samalla MW Steel on asentamassa automaattilaatikkoon kittiä vaihtamisen nopeuttamiseksi.
 3. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  MW Steel toimitti muutaman päivityskuvan koneen kasauksesta. Yläkerran osat puhtaana / suoristettuna kasausta varten ja odotellaan vielä alakertaa putkituksesta. Putkitusta varten jouduttiin tekemään sovituskappale, jotta V mallin poraukset saadaan tehtyä.
 4. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Valittiin ilma öljy jäähdytteinen 25 rivinen Setrab termostaatilla. Z:lla ei ajeta kylmissä keleissä. Toimitus on lähtenyt Z1motorsportilta ja pitäis olla täällä ensi viikon tiistaina. Link G4X Ecu on myös tullut ja pitää vaan vaihtaa orkkis ecun pohjalevy uuteen. Mitä olette mieltä puolista ja bensapumpusta ? Onko suosituksia.
 5. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Päädyttiin uusimaan vielä öljyn lauhdutin, joka kuvassa. OEM laudutin on hieman kalliimpi, kuin ulkoinen Oil Cooler kit. Onko teillä kokemusta ulkoisesta lauhduttimesta esim. Mishimoto?
 6. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Lohko lähdössä putkitukseen. Sen jälkeen pääsee asentamaan uusia osia.
 7. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  MW Steel on purkanut moottorin ja puhdistanut pinnat. Vanhat osat vielä pöydällä ja uudet laatikossa.
 8. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Nyt kun kaikki moottorin osat ovat tulleet, nostetiin moottori autosta. Loppuviikosta pitää viedä se MW Steelin huomaan. He ovat luvanneet lähettää kuvia forumille. Vielä pitää suunnitella jäähdytyksen ja polttoaineen syötön osat. Valittu moottorin ohjaus pitää laittaa tilaukseen.
 9. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

 10. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

 11. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Kaikki osat on nyt moottorin osalta saapuneet. Kestihän se puolitoista vuotta, kun ensimmäinen moottorin rakentaja/osien toimittaja teki oharit. Vielä kun sais moottorin koneistukseen ja osat paikalleen. Kasauksen hoitaa MW Steel Nurmijärveltä.
 12. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Säilytetään automaatti ja pienen tutkimuksen jälkeen tulin samaan päätelmään, että Link on ainoa vaihtoehto. Ollaan saatu myös TransGo Valve Body Upgrade Kit automaattiin ja paineasetelma, jotka on tarkoitus laittaa paikalleen, kun kaikki osat on saatu ja moottori irti. Pexi on kyllä oikeassa tehojen suhteen ja eiköhän se ole jossain 400 hp lähellä oikeastii. Saas nähdä?
 13. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Nyt on saatu loput osat tilaukseen Z1Motorsportille: Brian Crower VQ35DE Stroker kit - 98 mm pistons with 11.0:1 compression ratio BC625+ Connecting Rods - Cometic Nissan VQ30/VQ35 V6 100mm LH .040 inch MLS Head Gasket Z1Motorsportin mukaan setillä pitäisi irrota aika lähelle 500 hp. Toimitus pitäisi olla joulukuun puolessa välissä. Voisitteko vielä heittää mielipiteitä moottorinohjauksesta. Mikä on toiminut parhaiten?
 14. 350Z moottorin sisuskalut uusiksi

  Olemme päätyneet laittamaan sisuskalut kaikki uusiksi, koska kone on ainoa mitä autossa ei ole laitettu. Vakkarikone on toiminut meillä 6 v kadulla ja radalla ihan hyvin. Yritämme saada koneen tehtyä niin että saataisiin se myös tulevaisuuden muutokset kestämään. Putkitusta ja remmiä olemme suunnitelleet, koska se ois tarkoitus saada vielä katsastettua säätöjen kanssa. Etanolimuutos on myös mahdollisesti listalla. Uusi öljypohja loiskelevyillä on tullut ja moottorin/laatikon tukikumit on ollu jälkitoimituksessa CZP:llä jo jonkin aikaa. Viimeiset osat eli alakerran Brian Cover kitti osat on tarkoitus laittaa tilaukseen viikon sisällä. Ollaan nyt ehkä päätymässä 96 mm tai 98 mm mäntiin ja 11.0:1 puristussuhteella. Osiin on mennyt ja tulee vielä menemään rahaa mutta yritetään saada setup sellaiseksi, että se toimisi hyvin. Onko Pexi käynyt dynossa tolla setupilla? P.S. 280Z etenee mutta hitaasti. Kattoluukku on pois ja uusi kattopelti saatu paikalleen, sekä takapuskuri/sivuvalot saatu hävitettyä. Vielä olis konepellin ja takaluukun puhallus niin päästäis maalaamaan ulkopinta.
 15. 350Z VQ35DE sisuskalut on tarkoitus laittaa uusiksi ja kone on tarkoitus pitää vaparina. Ajatus olisi asentaa remmi 3-5 vuoden päästä. Alakerran Brian Cover kitti on vielä tilaamatta ja ajattelin pyytää apuja mäntien kokoon ja puristukseen. BrianCrower.com | RunBC.com // Nissan // VQ35DE mm. seuraavia osia on jo tullut: Kelford Performance Cams 266/260 Degrees. 10.75mm/10.35mm Supertech jouset, tiivisteet ja venttiilit ARP pultit JWT Adjustable Exhaust Cam Gears 75mm Hitachi Throttle Body ATI Super Damper Crank Pulley Darton Piston MID-Sleeve Kit ACL Rod/main Bearings Onko jollain mielipiteitä?
×