Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ate

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ate

 1. Tampere-meeting [JOKA VIIKKO]

  Morjesta vaan! Onko Tampereella vielä aktiivista Datsun harrastamista tai auto harrastamista ylipäätään? Sillä kyselen, kun itse muutin vuoden alusta tänne töiden perässä Joensuusta. En tunne täältä juurikaan ketään niin uudet kaverit olisivat enemmän kuin tervetulleita. Ajattelin nyt tätäkin kautta uusia tuttavuuksia yrittää saada, kun näiden autojen kanssa tullut jonkin verran touhuttua. Itseltä löytyy S13 tosin se on siellä Pohjois-Karjalassa. Itse olen n. 30 vuotias ihan täysjärkinen kaveri. Laittakaa viestiä, jos kiinnostaa käydä vaikka bissellä tai voisin vaikka jossain tallilla piipahtaa tarinoimassa ja katsomassa miten projektit etenee.
 2. Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?!

  Semmonen mulle just tänään tuli. Ei siinäkään käy reikäjako paikalleen. Ei heitä paljon, mutta riittävästi, että ei käy paikalleen mitenkään. Pitää antaa tuo vauhtipyörä kaverille (koneistaja) niin tekee uudet reijät. Eipä tässä kiire ole mietinnässä on, että laittas bemarin laatikon jo samaan konkurssiin.
 3. Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?!

  Ei käy tuohon PO metallin tekemään vautipyörään nuo vakiot oikein. Arvelin nyt täältä ensin kysyä, että onko tietoa mistä sais just tuommosen asetelman. Pitää sitten laitella uusi vautipyörä ja asetelma, jos tuommosta ei saa mistään.
 4. Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?!

  Tervehdys! Semmosta rupesin kyselemään, kun multa antautu kytkin s13:sta ja tämmönen siellä on niin mistä saan tuommosen asetelman tai ylipäätään tuohon vauhtipyörään käypäsen? Nissanin omia mitä olen katsonut niin ei tahdo käydä. Vauhtipyörässä on kohdistus tapit keskellä kiinnitysreikien väliä.
 5. Joensuu-meeting!

  Kyseinen ajankohta käy myös mulle.
 6. Joensuu-meeting!

  Viikonloppuna, jos meenaa niin itselle kävis tällähetkellä tuo rokin jälkeinen viikonloppu. Sitten tuossa elokuussa ei ole mitään lukkoon lyötyä ainakaan vielä.
 7. Joensuu-meeting!

  Eipä tuo haittaa hyvähän tuo ois kokeilla uudelleen kokoontua, kun ei viime kesänä onnistunu.
 8. Joensuu-meeting!

  Käy hyvin eikun aikaa ja paikkaa vaan tulemaan.
 9. Joensuun nissanistit

  Tänään näin samalla reissulla kaksi s13:sta. Toinen oli viininpunainen ja lähti bromannin rampilta lappeenrantaan päin ja toinen oli kirkkaamman punanen ja ajoi ylämyllyllä. Oliko foorumilaisia? Aika oli klo 17-18.
 10. Joensuu-meeting!

  Jep! Kyllähän se kiinnostaa. Tosin itsellä on nyt just ensimmäinen kesä, että auto ei ole vielä ajossa tähän aikaan. Vähän tuo rakentaminen viivästyny, kun niin paljon ollu töitä yms. Ensi viikolla alkaa loma niin jospa se siitä valmistuisi.
 11. S14 turbon muutoskatsastus

  Viime kesänä katsastin oman s13 (ca18) isommalla turbolla. Mulla oli lappu missä näky teho- ja vääntökäyrä lisäks oli vielä ahtopainekäyrä. Sitten oli vaan lapussa penkittäjän allekirjotus ja penkkipajan leima. Hyvin kelpas! Lapussa oli tehoa n.200hv eli tehot pysy ihan rajoissa. Sulla taitaa saada olla tehoa n.240hv, kun kyseessä s14. Vakiona 200hv siihen se +20%, jos oikein muistan. Korjatkaa, jos täysin metsässä.
 12. Mukana alustavasti, jos vielä mahtuu ja pääsee! Kumpikin viikonloppu käy näillä näkymin.
 13. Dnsf skii miit IX 10.-12.3.2017!!

  Oltaisiin kaverin kanssa alustavasti kiinnostuttu tulemaan, jos on vaan mahdollista? Sitten tietää toki paremmin, kun tarkka ajankohta yms. selviää.
 14. Säädettävät tukivarret

  Kiitos tiedoista sulle ja Kremilinille. Joo ei ole kilpuriin tulossa ihan katu peliin, jos olisi kilpuri laittaisin vähän erillaista kamaa. Takakelkka tuli purettua irti arvelin puhallella ja maalailla niin vois samalla laittaa uutta rautaa alle.
 15. Onko porukalla minkälaisia kokemuksia nuista "halppis" säädettävistä tukivarsista? Itse olen katsellut lähinnä nuita ebay:n settejä.
 16. Säädettävät tukivarret

  Onko porukalla minkälaisia kokemuksia nuista "halppis" säädettävistä tukivarsista? Ite olen katsellut lähinnä nuita ebay:n settejä.
 17. Itellä on CP:n männät koneessa viime keväänä 486hp/542nm. Eihän tuo vielä viime kesänä ainakaan räjähtäny.
 18. Minkä näköinen on sinun s13?

  Siinä ois miun meno peli! Aika perus kauraa...
 19. Joensuu-meeting!

  Onko joensuussa ollu kesän mittaan mitään kokoontumisia? Itseä vois kiinnostaa jonkinmoinen kokoontuminen, kun oon tuon pirssin omistanu vaan pari kesää. Ois mukava vaihtaa kuulumisia muidenkin alueen harrastajien kans.
 20. nokka-akselit...

  Onko kenelläkään kokemuksia päästö hommista virinokilla? Pystyykö laittamaan Tomein 270 8.8 nostolla, että menee vielä läpi päästöistä ja polttoaineena on RE85?
 21. Ahtopaineet karkailee?!

  Sama homma mullakin nousee hetkellisesti varmaan jonnekkin 1.5bar vaikka muuten joku 1.3bar.(2871r)
 22. Joensuun nissanistit

  Jep minähän sen nykysi omistan. Tulihan sitä rinksalla vähän käytyä...
 23. s13 ei käynnisty

  Elikkäs olin pihasta lähössä lähti hyvin käyntiin pakitin ruudusta ja lähdin eteenpäin auto sammuin eikä käynnisty. Vikaa en ole kerennyt kunnolla etsiä, mutta semmoinen oire, että kun seisoo pidempään esim yön yli niin ekalla startillä hörähtää, mutta ei käynnisty. Sen jälkeen saa startata vaikka akullisen niin ei lupaakkaan. Oisko jollain ollut kenties samoja oireita? Mikä oli vikana? Kiitos jo etukäteen!
×