Jump to content

Paltta

Vakkari
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Paltta

 • Rank
  n00b
 • Birthday 01.01.1
 1. Kysely

  Kiitokset kaikille kyselyyn jo vastanneille! Vastauksia on tullut ihan mukavasti ja vielä olisi viikko aikaa vastata ja vaikuttaa.
 2. Kysely

  Hei! Olen perustamassa yritystä, joka myy ja tuo maahan japanilaisten autojen tuning- ja viritysosia, sekä tarvikkeita. Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää minkälaisia osia ja palveluja potentiaaliset asiakkaat käyttävät ja tarvitsevat. Vastaamalla kyselyyn pystyisitte oikeasti vaikuttamaan kaupan valikoimaan, palveluihin ja toimintaan. Olisi siis 5/5, jos ehtisitte vastaamaan kyselyyn kunnolla ja rehellisesti. Kysely vie aikaa enintään 10 minuuttia. Kyselyn löydät tästä linkistä: https://goo.gl/forms/9SBIG6z3VwgX47Sj2 Muista myös kertoa tästä kavereillesi. Jos tämä kysely rikkoo foorumin sääntöjä, niin ylläpito/moderaattorit saavat vapaasti poistaa tämän. Kiitos!
 3. RB20DET viritystopic

  Kysytääs nyt täällä vaikka ei ihan aiheeseen kuulukkaan: Mitä eroa on rb20de ja rb20det moottorilla? Muuta kuin, että detissä on ahdin kyljessä Onko lohkoissa mitään eroa? Millaisia muutoksia mahtaisi vaatia ahtaa rb20de moottori?
 4. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Kannattaako hommata sx ensimmäiseksi autoksi? (peltorässejä ei lasketa ) Onko näissä mitään "hirveitä" tyyppivikoja jne? Opiskelen parhaillaan ajoneuvoasentajaksi, autojen ja muidenkin koneiden perustekniikka on aika selvä jo ennestään, joten tekniikan kanssa ei luulisi tulevan mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia? Auto tulisi ympärivuotiseen käyttöön joten millainen on ajaa talvella ja onko koviakin ruostumaan? Olisi hyvä aihio tulevaisuudessa vähän piristää enemmänkin konehuonetta ja miellyttäisi ulkoisesti silmääkin kunhan vaan madaltaisi ja laittaisi jotkut kivat vanteet (XXR 002 kuolattu ) ymsyms
×