Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Boben

Members
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boben

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 01/01/55
 1. 73 240Z "Raato"

  Mulla oli kans aineenvahvuudet tuota luokkaa oman Zetan ovessa. Enpä ole siihen oveen koekaivausten jälkeen koskenut, joten mullakin vielä oikomiset edessä. Tuo takakulma on kyllä astetta haastavampi tapaus. Jaksamista.
 2. Multa pitäs tämmönen löytyä... Onko vielä tarvetta? Laita vaikka privaa.
 3. Multa löytyis Zetan originelli Mangels? Alumiinivanteet, mutta mahtaako olla 13". Jos kiinnostaa, niin laita YV. Vanteilla on kumitkin päällä.
 4. Ostetaan 280Z 3-osainen hiekkapelti (front valance) Olisiko joltain jäänyt ylimääräiseksi, esim. after market etulipan vaihdon yhteydessä? Laita YV jos voit tarjota, kiitos.
 5. Kiinnostaisi kyllä lähteä, jos vaikka näkis tämän ihan livenä. Oletko lauantaina vai sunnuntaina menossa? Oma Zeta killuu vartaassa ja odottelee loppuja pintapeltejään, joten toistaiseksi täytyy tyytyä kuolaamaan toisten menopelejä.
 6. Maalaus

  Tätä on varmaan sivuttu monessakin käänteessä, mutta kysympä kuitenkin: Tuleeko kitti suoraan pellille vai vedetäänkö alle happomaali tai 2k epoksi? Jos ei ollenkaan näin, niin miten? Olen lueskellut molempia tapoja käytettävän. Paras löytämäni argumentti happomaalin / 2k epoksin käytöllä pohjana on kosteuden tunkeutumisen estäminen sulkemalla huokoset noilla ruostesuojaukseen tarkoitetuilla maaleilla ennen kittausta. Hitsauksiin jää melko suurella todennäköisyydellä huokosia ja näistä huokosista kosteus pääsee esim. lokarinkaaressa hiipimään takakautta pellin ja kitin väliin. Lopputuloksena äärimmäisessä tapauksessa kitti lohkeaa isona levynä irti. Tällainen tapaus löytyi esim. mun edellisen projektiauton takakaaresta kun siihen aloitin tekemään ruostekorjauksia. Edellä mainitussa toteutuksessa herää kysymys, että voiko happomaalin tai 2k epoksin päälle kitata suoraan vai vaatiiko hiontavärin? Myös toinen kysymys askarruttaa mieltä. Mitä kittiä isot pojat mahtaa kaikissa jenkki-reality-sarjoissa käyttää, kun näyttää olevan niin löysää ja helposti levittyvää? Oman kokemuksen perusteella 2k muovi/lasikuitukitit ovat huomattavasti jäykempää tavaraa, jotka takertuvat kiusallisina kokkareina lastaan ja levittäessä pintaan jää ikävä rantu odottelemaan seuraavaa täyttökierrosta.
 7. Nätti 240z

  Tämä on aivan käsittämättömän siisti: http://loweredlifestyle.com/one-gorgeous-z/
 8. Hybridz of dnsf

  -72 240Z jonka ostin keskeneräisenä projektina. Mulle tullessaan kori oli putsattu puhtaalle pellille, saumat vahvikehitsattu, pitkittäis-"palkit" korvattu neliö-profiililla taka-kaaren etureunaan asti ja eteen sovitettu Tein-tolpat. Tältä pohjalta olikin hyvä aloittaa oma urakka GTR-32 taka-akselin sovituksella. Tällä hetkellä taka-apurunko paikoitettuna ja kopan runkopalkit kiinnityspisteineen tehtynä. Seuraavaksi pitäs parsia koppa takaisin nippuun pellillä ja alkaa sovittelemaan Tein-kynäjousia taakse. Konehuoneeseen on rakenteilla BMW:n V8 tekniikka, M62TUB35 kevennetyllä kiinteällä vauhtipyörällä ja Magnuson M90 remmiahtimella. Laatikko BMW M5:n 6-lovinen getrag. Moottorin ohjauksena omavalmiste plug-n-play ECU MS3 prosessorikortilla. Tekniikka on tosiaan jo hommattu ja moottorin kunnostus työn alla. Vielä ei ole selvyytty, saako tämän joskus leimaan, kun koneen vakio teho ylittää sallitun rajan. Kone muutoskatsastetaan omavalmistemoottorina tehomittauksen kera, jolloin homman pitäs onnistua... Katsastuksella lienee turha tässä vaiheessa päätään vaivata, kun konetta ei ole vielä edes sovitettu konehuoneeseen. Tarttis varmaan saada tästä joku projekti-topic aikaiseksi.
 9. S30 coiloverit

  Ok, onko siis koneistettu kokonaan uusi napa, vai joku jaon muutos adapteri? Kuvassa ei ainakaan näyttäs jarrulevy tulevan alkuperäisestä navasta kauheesti ulos. On tietysti alkuperäisestä asennuksesta poiketen levy navan ulkopinnalla. Tämmönen asennus on itselläkin hakusessa.
 10. S30 coiloverit

  Vähän aiheen vierestä, mutta miten tuo kuvan 5-pulttijako on toteutettu? Onko alkuperäiseen napaan porattu uusi jako vai onko käytetty napaa jostain toisesta autosta? Itsellä olis sama homma edessä.
×