Jump to content

blobbari

Klubilainen
 • Content count

  1 696
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About blobbari

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 27.10.1983
 1. Olisko jollain originaalia bensatankkia myytäväksi?
 2. Ostan r200 perän takakannen. Mahdollisimman nopeasti. Nykyisestä edellinen omistajat on liimannut täyttötulpan kiinni. Tarjoa make114@gmail.com tai YV
 3. Myydään 240z takajarruvaijeri. Uusi, ainoastaan kokeiltu paikoilleen. 60€/tarjous
 4. Hyvä koneistamo

  Gt-motor Helsinki. Itse olen käyttänyt sitä nyt parin eri l-koneen kanssa.
 5. Olisiko kellään coileihin vaihtaneella jäänyt ylimääräiseksi madallusjousia ja iskareita? Pitäisi sopia 280z:taan.
 6. Olisiko kenelläkään tarvetta tallivuokralaiselle helsingin seudulla? Espoo, Vantaa, Helsinki. Myös ympäröivät kaupungit. Tilaa pitäisi olla sen verran että voisi koneen tiputtaa takas paikoilleen ja kasata auton loppuun. Nykyinen talli on sen verran kaukana et hidastaa kasaamista.
 7. Löytyiskö täältä keltään r200 3.90 perää ylimääräisenä?
 8. Kuppipenkit

  Mitä paikkoja olette käyttäneet, kun olette ostaneet itsellenne penkkejä? Suomessa tuntuu olevan kaikilla tarjoajille hieman rajoitettu tarjonta tai hinnat ovat aika kovat. Olen etsimässä s30:seen mieluiten kipillisiä penkkejä. Sparcon R100:sai olen kokeillut, mutta ne ovat liian kovat makuuni.
 9. Nissan almera n16 1.5 kytkin

  Kytkin kyllä tuntuu pitävän. Ainoastaan kytkimen toiminta huolestuttaa. Vaihteet menevät ajoittain huonosti paikoilleen ja irroitus tapahtuu vasta ihan kytkimen liikkeen lopussa.
 10. Nissan almera n16 1.5 kytkin

  Autolla on mittarissa 172 tkm, joka on ollut pääsääntöisesti nurkka-ajoa. Tuolle ei siis ole mitään säätöä?
 11. Moi, Ollaan hankkimassa vaimokkeelle almeraa kauppakassiksi ja nyt olisi tarjolla yksilö, jossa kytkin irroittaa huonosti ja aika alhaalta. Tässähän on nestekytkin ja kysymys kuuluukin, että onko n16:ssa mitään säätöä kytkimelle? Nestettä on riittävästi ja vuotoja en ole havainnut, niin kysymykseen voisi tulla kytkimen säätö, jotta irroitus tapahtuisi ylempää. Jos taas kytkimessä ei ole säätöä, niin onkohan autossa sitten kytkin loppu vai onko työsylinteri valmis, kun kytkin ei kuitenkaan luista mutta irroittaa hieman huonosti?
 12. Avautukaa tänne!

  Jukka K, otan osaa. Jos epäilet hoitovirhettä niin tee ihmeessä ilmoitus. Se voi muuttaa asioita parempaan.
 13. Tarvitsisi löytää drill bushing. Mikähän olisi tämä kotimainen nimi? tätä käytetään muun muassa porauksessa apuna, kun halutaan varmasti tarkasti suora reikä. Menee myös nimellä jig bushing. Syy miksi haen tätä on, että kuulemma tuollaista voisi käyttää zetan saranoiden rullien korvikkeena. Saranoissa on nimittäin kovametallipusla, joka on minulla kulunut ja tämä pitäisi vaihtaa. koko on sisältä 10mm ja ulkoa 16mm.
 14. Vinkkinä sille kuka tarvii. Kangasalan autopurkaamosta löytyy kultainen 280zx vasen ovi. Nopeasti tarkasteltuna siistin näköinen.
 15. Silmälasien puhdistus

  Fairya tulee itsekin käytettyä ja tuota optiplussaa. Mikrokuituliinan käytösä kannattaa huomioida se että jos se kulkee mukana ja sitä ei säilytä huolellisesti, niin on vain ajan kysymys et saat skraadun laseihin.
×