Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JiiaM

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JiiaM

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 10/06/80
 1. subba kotelo S13:een

  Re:subba kotelo Lasikuidutin kotelon pohjan ihan paikoillaan eli laitoin foliota ja maalarinteippia koko "kuopan" täyteen ja kuidut ja hartsi päälle. Etulevyn kuidutin samantien pohjaosaan kiinni. Ensimmäisen kerroksen kuivuttua kotelo pois luukusta ja lisää kuitua. Vaikein osuus oli saada kotelon pääliosa tehtyä, mutta hiljaa hyvä tulee.
 2. subba kotelo S13:een

  Re:subba koteloKuva
 3. subba kotelo S13:een

  Re:subba koteloMulla on tämmönen asennus 13" Focalille.Tilan säästö maksimoitu ja varapyörä paikoillaan.Kotelon etulevy vaneria ja loput lasikuitua.
 4. Z32

  Re:Z32 Vai että semmosen se on nyt sitte hommannu. no voi itku :'( Kristeri puhu siitä tt supran hommaamisesta jo reilu vuos sitte ja nytte se on sitte totta.
 5. Nykii kylmänä!

  Re: Nykii kylmänä! Mulla on kanssa samoja oireita tosin vähän lievempiä. Elikkä tasasella kaasulla nykii pikkasen niin kylmällä kun lämpimälläkin koneella. Kun ajelee tasasta vauhtia ja painaa kaasua ihan pikkasen lisää ni kone tuntuu jarruttavan ensin hetken ja sitte vasta alkaa vetämään normaalisti. Putsasin kanssa ton ilmamäärämittarin ja sen AAC-valven, mutta ei ongelma hävinny. Se taitaa toi lamda olla 200tkm:n jälkeen aika kypsä.
 6. AAC Valve

  Re: AAC Valve No nyt on taas venttiili systeemi pöydällä ja lähtihän se vielä pienempiin osiin kun vaan uskalsi naputella reilummin. uitin kaikki osat sinolissa ja putsasin paperilla. nyt testaamaan.
 7. AAC Valve

  Re: AAC Valve Se säätö ruuvi oli semmonen n.12mm avaimelle sopiva ruuvi/mutteri. pyörittelin sitä muttei se ainakaan suuresti vaikuttanut moottorin tyhjäkäyntiin. En tosiaan saanut purettua sitä pakettia kuin kahteen osaan. eli AAC- venttiiliin ja siihen kahden alumiini valuosien pakettiin. En saanut edes niitä kahta alumiini murikkaa toisistaan irti vaikka siinä oli tiivisteet ja kaikki välissä. kokeilin jopa taltalla naputella mutta kiinni pysyi. Pitää varmaan ottaa uudestaan työnalle toi murikka ja kokeilla kovempia otteita.
 8. AAC Valve

  Re: AAC Valve Otin AAC-valven ja muut oheis sälät irti puhdistusta varten mutta eihän siitä paketista saa purettua mitään osiin. Ainoastaan AAC venttiili lähtee irti ja sitäkään ei saa purettua ollenkaan. Elikkä kuinka siitä paketista putsataan ne kaikki kanavat ja se tappi joka painaa sitä AAC -venttiiliä. Pitäiskö sitä koko settiä liuotella jossain liuottimissa? Menin siinä samalla ruuvailemaan sitä jotain säätö ruuvia ja en tiiiä yhtään että missä asennossa se oli. Mitenköhän siihen haetaan oikeat säädöt? ps. oli muuten ruuvit ihan sikana kiinni.
 9. Vaihdelaatikko rohisee

  Re: Vaihdelaatikko rohisee nyt on "uus" purkuautosta otettu laatikko kiinni ja taas toimii. 600€ köyhdyin, mutta jos kerta pelkät lakrut ja tiivisteet on saman hintaset ni kyllä tais kannattaa. Nyt olis vanha laatikko ylimääräsenä nurkissa.
 10. Vaihdelaatikko rohisee

  Re: Vaihdelaatikko rohisee Kyllä tässä alkaa vaihtoloota pikkuhiljaa kiinnostamaan. Tänään alko sitten laakerit ulisemaan jo nelosvaihteellakin ja ilman sen kummempaa vedätystä. Ei kyllä millään viittis laittaa mitään samanverran ajettua laatikkoa ku mulla on nytte. Pitäs jostain saada lakrut edullisesti tai sitte vähän ajettu loota.
 11. Vaihdelaatikko rohisee

  Re: Vaihdelaatikko rohisee joo. painelaakeri se tuskin on koska ääni kuuluu vaan silloin kun laatikossa on liikettä. Mullakin on toi vika ollu siitäasti kun auton hommasin eli kohta 1,5 vuotta. Oon vaan odotellu että millonka leikkaa laakerit lopullisesti kiinni.
 12. Tää on taas näitä äänijuttuja joista ei voi sanoa varmasti kukaan mitään. Elikkä auton käydessä kuuluu laatikosta rohinaa joka vaikuttais laakerivialta. Ääni lakkaa kun painaa kykimen pohjaa ja näin ollen laatikossa pyörii vähemmän osia. Elikkä mikäli kyseessä on laakerivika niin kannattaako korjata vai heittää suoraan toinen laatikko. Mitäköhän noi lakrut kustantaa? onko kellään aiempaa kokemusta. Ja lisäksi kun ajaa vitosvaihteella esim. motarilla ja painaa kaasun pohjaan niin kuuluu sellanen satunnainen kirskuna vaihteistosta. Tämä siis vaan vitosvaihteella ja pelkästään kun pistetään reilummin hanaa. Auto on 200sx s13
 13. Jälkikäyntiä ja nykismistä...

  Re: Jälkikäyntiä ja nykismistä... Mulla on kanssa ollut ongelmia tyhjäkäynnin kanssa. kierrokset seilaa 900 ja 1600 rpm välillä. Voipi olla että se I.A.A- vena olis mullakin vähän sökönä. Oliskohan tohon mitään korjaus toimenpiteitä tai mitenkä tota vois testata että vika olis juuri tossa mötikässä?
×