Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

-Ville-

Klubilainen
 • Content count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

-Ville- last won the day on October 13 2017

-Ville- had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About -Ville-

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 12/22/83
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Se on noin 5 vuotta sitten maalattu koko auto kun oli keula hakkautunut ihan täyteen kiven iskeymiä. Sen jälkeen kerran myllytetty. On tuo musta väri työläs saada pidettyä siistissä kunnosss.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Minä olin sillä mustalla zetalla.
 3. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Myös nokka-akselien asentotunnistimet kannattaa tarkistaa. Mulla oli kerran jäänyt liitin irti, niin sai sahata pitkään käyntiin. Antoi kyllä vikakoodin tuosta samantien.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Mun pitäis tehdä tuo sama korjaus. Mistä ostit releen?
 5. Kyllä tuo kuulostaisi, että ilmaa on vielä jäänyt sisään. Nesteen kyllä pitäis kiertää lämppärin kennolle vaikka termari oliskin jumissa. Kokeile vielä ilmata sitä. Tuolla systeemillä lähtee aika tehokkaasti ilmat pois -->https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D7n5zE4ObQeE&ved=2ahUKEwi30bzBnsffAhVCXiwKHQVeAkYQtwIwA3oECAUQAQ&usg=AOvVaw1NvMl5jSfgkvsGZ2E22NS-
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Näyttäis olevan kompurassa ylipaineventtiili. Eihän kylmäainetta ollut liikaa? Onko kuivainta vaihdettu? Toimiiko ilmastoinnin ohjaukset ecussa?
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Link ecu antaa vikakoodia lambdalle, että korkea jännite. Seokset on rikkaalla, niin taitaakin siitä johtua tuo vikakoodi.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko kellekkään jäänyt ylimääräiseksi ehjää vasemmanpuoleista etummaista lambdaa? Kiire olis anturilla, että saisi ensi viikolla auton säätöihin.
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Katsastitko tuolla Link eculla ja tuliko mitään sanomista katsastuksen obd testissä?
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Minkä putkiston tilasit?
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  No joo, tuolla Rockautossa ei oo tuo coremaksu tosiaan tuon enempää. Taidan pistää tuommosen kunnostetun tilaukseen, niin ei tarvii ite turata tiivisteiden vaihdon kanssa.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on AAM-merkkiset katalysaattorit. Kyllä nuissa parin kesän ajon jälkeen on vielä kennot paikoillaan. Onko kellään kokemusta hammastangon korjauksesta? On vuotanu pikkusen toisesta päästä öljyjä ulos. Uusi OEM hammastanko maksaa yli 1000€. Tiivistesarjan saa alle satasella, mutta liekkö miten vaikee sitten vaihtaa nuo tiivisteet? Tehdaskunnostettujakin näyttäis olevan myynnissä ulkomailla, mutta niihin pitäis lähettää entinen vaihdossa.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Onkos sulla kytkinsylinteriä uusittu? Kuulostaa, että olis ilmaa päässy sylinteriin, jos poljin liikkuu nuin vähän.
 14. Vapaamuotoista keskustelua

  Taisi myydä sen keskeneräisenä pois. Liekkö joku foorumilainen ostanut sen ?
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Ainiin siellähän oli se lisäpaino 😂. Mä heitin kanssa sen pois. Vähä aikaa jakso luukku pysyä ylhäällä sen painon poiston jälkeen ennenku alko taas tulla kuhmuja takaraivoon.
×