Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

antsa

Members
 • Content count

  420
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by antsa

 1. Elikkäs Mitä olette mieltä / kokemuksesta semoisesta ideasta että vetäisi vakio bensaputket molemmat (meno ja paluu) menoksi ja sitten vetäisi kokonaan uudella letkulla paluun. Tarkoituksena olisi joku 600-700 tehoa etanolilla riippuen pakopesästä minkäkokosen tuohon turboon nyt saa. Käsittääkseni bensalinjat on molemmat 6mm vai 8mm ? paluuletku olisi sitten 8mm tai 10mm Pumppuasiat onkin onneksi jo kunnossa. Mietin asiaa kun tuossa oli puhetta että bensalinjat pitäisi tehdä uudestaan 2x10mm eteen ja 1x10mm takaisin niin menisi ihan muutama metri tuota letkua. Bensapaineen säätimeksi ajattelin http://www.ebay.co.uk/itm/AEM-Universal-Adjustable-Fuel-Pressure-Regulator-25-302BK-/290690751110?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43ae84da86 leikö tuo sitten riittävä, lupailee että 1000hp riittäisi bensalle jotenka etanolille varmaan sinne 750 tienoille jos menee 30% enemmän kuin bensaa.
 2. Mitenkäs kun tuo etuperä vanhassa rb26 öljypohjassa olisi pitänyt shimmata , mutta nyt sitten siitä oli jotakin osia hävinnyt ja en löytänyt niitä enään. Mutta sain englannin foorumilta vähintäänkin sopivaan hintaan käytetyn öljypohjan jossa on myös etuperä ja kaikki osat vielä kiinni. Jos tuosta uudesta nyt tuosta purkaa tuon perän ja laittaa nuo palikat sinne vanhaan kiinni niin meneekö tuollain vai pitäisikö sekin sitten shimmata? Lähinnä mietin kun pitäs moottori ottaa pois jos koko pohjan vaihtaa.
 3. Tuossahan aika hyvä alotuslista. Aluksi varmaan kannattaa katsoa mikä pytty siellä menee pimeäksiniin ei tarvitse kaikkia uusia kaikista.
 4. Niin no ei onneksi ole ennen tarvinnut tähän hommaan ruveta eikä ole mitään varsinaista kokemusta miten lähteä tekemään niin ajattelin nyt kaikki vaihtoehdot. Toisaalta mamasanilta kyselin niin metrin pätkä HEL teräspunos letkua olisi 22.5e niin pääsis helpolla tuon suhteen olettaen että siihen saa oikeanlaiset päät.
 5. Jaa a. Semmonen kävi ittä jarruletkuja vaihdoin ja edestä hajos se putki sitten. Onko nuo tarvikeputket valmiiksi taiteltuja vai pitäskö ne itse taitella.Ajattelin että tässä on 3 vaihtoehtoa riippuen vähän. Joko ostaa joku 50-90cm teräspunos letku ja laittaa se suoraan sinne putken tilalle, käydä purkaamolta ostamassa putki tai sitten tarvikeputki, katselin ettei motonetissä ainakaan ollu kun 1 uudempaan malliin tarjolla, Vähän pitää miettiä tuota hinta/ työsuhdetta, helpoimmallahan pääsee tuon letkun kanssa mutta hintaa tulee taas ikävästi, purkaamolta saisi putken varmaan 5e mutta pitäs sitten irrottaa se ja onnistua pujottelemaan paikoilleen. Tarvikeputki on sen 20e niin riippuen vähän miten vaikea saada paikalleen / löytyykö käypästä.
 6. se voipi olla hyvin mahdollista se on suht heikossa hapessa. liukutapit on ihan ok kunnossa kun niitä putsasin sillon. satulan kiinnityksestä en sitten tiiä, yhen tapin vaihoin sinne kun se jotenkin liikku sillon. Ainoa vaan että tuohon mazda 323 gt malliin ei oikein ole noita satuloita tarjolla ja taitaa sitä uudempaakin mallia olevat olla suurin osa pienemmillä levyillä. Noh pittää varmaan ruveta kytistämään uutta satulaa.
 7. Mitenhän lähtisi selvittämään kun ilmeisestikkin toinen etujarru tietystä kohtaa aina laahaa. Vaihdoin uudet levyt eteen ja paloilla ajelin edellisillä levyillä varmaan vajaan kuukauden, alle 1tkm. Polkimessakin tuntuu semmonen pomputus välillä ja hitaammassa vauhdissa kuuluu semmonen vauhdinmukaan tasainen uikutus, vähän ehkä kuminen jopa , en kyllä ole päällepäin nähny että vetarin kumi ottais kiinni mihinkään tms. Laakeritkin vaihdoin molemmille puolille eteen tässä jokunen viikko sitten. Olisiko ne vanhat levyt + ihan paskana olleet laakerit sitten käyneet palojenkin päälle tuona aikana ?
 8. Hymyä peliin

  Toivottavasti laitto pellit alle ja ajo suoraan paaliin, ei saatana.
 9. Niin justiinsa. minkäs ikäinen auto on ? Jos on yli 97 niin pitää olla E-hyväksytyt valot jos ei nyt mikään ole muuttunut tämän suhteen.
 10. Riippuu vähän umpioista, jos on dot hyväksytty niin vissiin suora kelpaa, mutta jos on E hyväksytty niin pitää olla se laita sinne suuntaan mihin se nyt täällä onkaan , joka tapauksessa joudut vaihtamaan umpiot. Oma kysymykseni katsastukseen liittyen kanssa. Tuleeko suoraan hylky kun hätävilkkunappi ei toimi ? minulla on xenonit lisäpitkissä joissa ei ole hyväksyntää, pitääkö ne koko valot repiä irti vai otanko vaan johot pois ? Ei varmaan kelpaa kuitenkaan kun ei ole sitä hyväksyntää.
 11. http://www.npoc.co.uk/forum/nissan-primera-p11144-temperature-sensor_topic45441.html tuossa joku kuva. Mutta eikös sen pitäs toimia jos lämpömittari toimii? Yleismittarilla sen ainakin saapi mitattua. Muuten varmaan pääsee helpoimmalla kun ostaa uuden liekö euroakaan maksaa.
 12. Eikös siellä O renkaat pitäs olla yläpäässäkin. Kannattaa varmaan vaihtaa ne aluksi.
 13. Vaihdelaatikoista

  Itselle mietin että ois aika bueno osG 6 vaihtenen mutta kahtelin että suositellaan avaamista 5tkm välein , tietenkin varmaan rata-ajoa mutta silti jos kerran vuoteen saa olla repimässä pois niin on se aika työläs pitää.
 14. Vaihdelaatikoista

  OS 1-3 vaihdesarja taitaa olla sen 3 tonnia ja ppg jutut mitä itse kahtelin joskus niin laatikot siellä vajaan 10 tonnin luokkaa jos en ihan väärässä ole, 1-4 setti näköjään 6.200e ameriikasta ennen muita kuluja. Myöskin muistaakseni aussien sivuilta lueskelin että tuo r34 6 vaihteinen kestäisi vähemmän voimaa kun siihen on survastu se 6des vaihde samankokoiseen laatikkoon. Ilmeisesti uudemmissa r33ssa oleva laatikko olisi kestävämpi ja 2 rivisillä synkroilla tms. verrattuna r32 mutta liekö tuo niin merkityksellinenen ero sitten. Kannattaa myös huomioida että niihin joutuu sitten vaihtamaan sen kytkimen push/pull kumminpäin nyt lie menikään.Onhan noita vakiolaatikoita ollu 1000hp autoissakin niin luulisi että se kestää aika hyvin jos ei nyt kiihdytys ajoja paljoa ajele. Tuohon OSG ratassarjan hintaankin saapi jo 4 laatikkoa ostettua.
 15. Mitenköhän sais turbon/pakosarjan pinnapultin irti kun mutteri jäi sinne pyörimään tyhjää . Jostain syystä ei hitsi tarttunu siihen oikein mitenkään kun kokeiltiin hitasata mutteri siihen ja tuolla missä minula auto on niin ei tietenkään löytyny sitä 10mm pultille olevaa vastakierre juttua. Jos ei muuten niin pittää porata mutta mielummin jos sen siitä sais poikkeen.
 16. CAS johtojen veto

  Elikääs vähän tarvitsisin mielipidettä tuosta sensorin signaalijohtojen vedosta. Katselin tuota korjaamomanuaalia ja löysin tämmösen. eli esim 120 asteen signaanille menee ecuun 51 ja 41 mutta ne jossain kohin menee samasta johdosta tuossa kuvassa. AEMssa on cam signal cam ground. Luin myös vähän asiasta ja mietin että noitten 2 johdon välinen jännite vissiin on sitten se mitä se lukee? Pitäskö nuo sitten kytkeä esim. 51 cam signal ja 41 cam ground vai laittaa molemmat menemään tuohon cam signal ja vetää tuo cam ground johonki maihin , siinä kuitenkin lukkee output siellä aemman pinneissä. Mietin vaan kun vakio eculla napsuu suuttimet kun käsin kääntelee tuota cas:sia mutta tuolla aemlla ei sano mittään. Vähän huono kun ei ole vielä tuota koneelle tulee johtoa siihen niin ei näe sanooko se mitään, Virtaa tulee kyllä cas:ssille ja moottorin ohjauksellekkin.
 17. pelasta itsesi ja laita sinkku. Pääset helpomalla, halvemmalla ja paremmalal teholla
 18. vakio autolle joku 70-90 4 pyörältä mitä nyt lueskelin gtroc: lankoja jossakin vaiheessa. Enemmän viritetyissä sitten kai siinä jonkin sortin vakio on ja sitten joku % juttu. Tietenkin tuo nyt riippuu niin monesta asiasta että jos enemmän kuin arvauksen haluat niin pitäs se moottori eka dynottaa ja sitten auton kanssa.
 19. Mistähän lähtis selvittämään kun ei virtaa tule moottorinohjaukselle , eikä kyllä syty se puhalluksen ohjauspaneelikaan. valot ainakin toimii ja suuttimille tulee virtaa. Katsoin konehuoneen sulakkeet ja oli ainakin ne ok. Moottorin ohjausta kokeilin uutta ja sitten laitoin orkkikseen johot kiinni mutta ei muuttanut tilannetta. voip kyllä johtua tuosta hälyttimestä jos joku idiootti on menny nykimään niitä johtoja irti, siinä 1 liitin on mutten kyllä löytänyt että mihin sen pitäisi muka mennä.
 20. Mihinkäs letkuihin nuo letkulämmittimet yleensä tulee. Tuossa mazdaan kahtelin noita niin ainakin noissa kuvissa nuo letkulähdöt näyttäs olevan pienempiä kuin ne pääletkut mitkä menee syylärille. Että ei ilmeisesti ainakaan siihen alavesiletkuun esim. Tai no, esim tuosas bilteman taitaa olla tuommonen paksu, pitäskö siinä olla se kierrätys pumppu mielellään ? muistelen että skylineen ei esim saa kun se termostaatti on siinä heti perässä niin ei pääse se lämmin vesi sitten koneen sisään.
 21. Kiitoksia vastauksesta. Tilasin nyt tuolta kiinasta tuommosen saman mallisen avattavan. 21e oli vaan niin eipä tuossa paljoa köyhtynyt.
 22. Ahaa no eipä tietenkään tullu mieleen taas. R32 gtr tuleepi menopuolella on tankissa joku ja sitten 2x bosch 044 välisäiliöltä viinalla.Nooh mie laitan sen Z suodattimen siten toivottavasti se rööri siinä on tarpeeksi iso
 23. Onkohan tämmönen bensansuodatin mistään kotosin ? http://www.uspartsperformance.fi/mrgasket-9746-polttoainesuodatin 10mm paluuletku on nytten 1kpl, varastossa on kyllä 350z suodatin mutta siinä on vissiin 8mm lähöt. Vai onko järkeä ostaa toine tuommone 8mm ja laittaa y haara ? Toisaalta nyt olisi vaan tarkoitus ajaa auto 60km seisomaan niin onko niin väliksi vaikkei olisi ollenkaan ja katsoo sitten keväällä.
 24. Meinaiskohan männänrenkaat tai mäntä antautua jostakin pytystä, voi olla kohta useammastakin kun tuommosilla pikkutyttöjen paineilla ajellaan
×