Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Suiza

Members
 • Content count

  566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Suiza

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 01/01/80
 1. Päivän rassailut

  Kattelin istuko veekasi Nissanin keulille, istu se.
 2. Kyllä ne on kaikki läpikäyty ja uusittu mutta ei auttanut.
 3. Mikä yksittäinen komponentti näissä säxissä voi hajota niin ettei toimi pyyhkijät eikä vilkut? Hätävilkut toimii. Samoin myös parkit/pitkät/lyhyet viiksestä. Hajosi parikesää sitten spinnatun luisun jälkeen, ja senjälkeen jahdattu ja korjailtu johtoja mutta eihän se ole auttanu. Pyyhkijän moottorille ei tule virtaa.
 4. Hienoa että saatiin edes jonkinlaista vääntyä aiheutettua aiheesta. Omana projektin kohteena on 100% rata-auto niin katsastuksesta ei tarvitse ressailla. Kävin tänään hakemassa 6 metriä putkea tähän projektiin, seuraavaksi vaan harjoittelemaan ja osia etsimään. Voin vaikka omaksi iloksi päivitellä tänne noita tukivarsien tekemistä kuvien kera. Insertit sekä uniballit ovatkin jo tilauksessa.
 5. Kiitosta nopeasta vastauksesta, tuossahan näytti olevan iltalukemista joksikin aikaa. Varmaankin löytyy vastaukset kysymyksiini tuolta niin turha kai tätä hommaa floodailla tänne sen enempää. Jos vähän saan udella vielä niin minkäpaksuista putkea käytit?
 6. Mitään huomioitava jos tekee esim. etu-alatukivarret itse, putkilla ja uniballeilla? Itse tekeminen ja suunnittelu tuskin mikään ongelma on, mutta kaikki muu. Materiaalivahvuus, materiaali, nivelpään kierteen vahvuus? Yksi mahdollisuus toki on apinoida valmiista/ muitten tekemistä seteistä, mutta jonkinlaista keskustelua haluisin herättää aiheesta että miksi näin ja miksi ei näin. Huonosti minun googletaidoillani ainakin löyty tietoa netistä kyseisestä aiheesta. Offroadipojat noita tukivarsia vääntelee pilvin pimein ja ihan mustasta putkesta, ilman sen kummempia perusteluja.
 7. Jälkeenpäin kuultua mutupuhetta. Mutta nyt viimeistään siis kiikutan kanget koneistamolle, vaikkei ollutkaan laakeri pyörinyt.
 8. Miten nopeasti/herkästi/todennäköisesti väljistynyt kk-laakeri hakkaa kangen "laakerpesän" soikeaksi? Koneesta meni yksi laakeri ja heti äänen ilmettyä tottakai kone atomeiksi eikä ollut hieno näky. Kyseessä kiinan eaglet. Uusi kampura ja laakerit ja kovaa ajoa, vai kaikki koneistamolle mitattavaksi? Nuo kiinan eaglet ei ole muutenkaan tunnettuja siitä että olisi muutenkaan 100% pyöreä se "alalaakeripesä" niin minkälaiset toleranssit tuolle soikeudelle sit on?
 9. Joo tätähän mä vähän epäilinkin. Vituiks meni. Sentakia vissiin laitettu noin pienillä liittimillä kun on aivan pirun ahdasta tuolla kompuran takana. Ei muutaku suunnittelemaan jatkojalostusta, oppimiskäyrä lähtee jyrkkään nousuun kun hauskuuskäyrä sukeltaa.
 10. Onko an8 kokoiset liittimet öljynsuodattimen siirtosarjaan liian pienet? Kaikki koneen öljyhän kulkee siis näitten kautta. Parit 90 asteen kulmat molemmissa päissä ja sisähalkaisija ei ole mikään kummoinen, varmaan pienempi kuin ne liittimien 9mm. Vakio öljynsuodatinjalssahan pienin öljyreikä on 13mm. Soiko kellään hälytyskellot? Korkeakiertoinen/vireinen ca18 jossa käytetään 10w60 ölppää.
 11. Ja näköjään pitkät palaa aina kun on ajovalot päällä, ei saa lyhkäsille vaihdettua. Apua.
 12. Talven aikana kadonnut multa vilkut täysin, hätävilkut toimii mutta viiksestä täysin kuollut. Viiksi vaihtoon vai?
 13. s13 jossa vakio takajarrut, r32 etujarrut ja bm44 pääsylinteri. Auto sammuksissa jarrupoljin on jäykkä ja ottaa heti ylhäältä, mutta kone käynnissä polkimen saa pohjaan todella helposti. Koitettu ilmata pariin otteeseen kaikista satuloista sekä abs mökkylästä, eikä ilmaa tule. Tosin poljinta pumpatessa juurikin sieltä abs möhkäleen suunnalta kuuluu epämääräistä slurps ääntä, että olisikohan siellä vaan sit ilmaa vieläkin? Käsittääkseni tuo jarru + sylkkäkombo kuitenkin ok ettei pitäisi siitä olla kiinni.
 14. Onko mun 4v vanha lambda anturi viimeinkin antautunu kun näyttää pelkkää 14.7 mistään riippumatta. Ei mene edes skaalaa läpi kun laittaa virrat päälle vaan heti 14,7. On vähän kärsiny ja ja johto on juuresta vähän taittunut ja sulanut ja muuta kivaa. Vai onko ohjainviko kun tollasta tekee? Miten rikkinäinen lambda oireilee?
×