Jump to content
  • Announcements

    • Teppo

      Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

      General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
      -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
      -    DNSF jäsenrekisteri
      -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
      -    DNSF ry:n tapahtumia
      Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
      DNSF Ry
      Sirkkalankatu 27 B 41
      20700 Turku   Kerätyt tiedot
      DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
      DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
      Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
      DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
      Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
      DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
      DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
      DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
      Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
      Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
      Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
      Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
      Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
      DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
      Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
      Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
      Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
      -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
      -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
      -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
      -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
      Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

SunnyN13Inline6

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SunnyN13Inline6

  • Rank
    Novice Member
  • Birthday 01/01/01
  1. Mikä menopeli seuraavaksi?

    Vs: Mikä menopeli seuraavaksi? Ai onko ? Ite kattelin netistä ni joka sivu missä kävin sano että 4 ja 6 sylinterisillä moottoreilla ? Ootpa mielenkiintoisia sivuja katsellut Tuosta ehkä hieman enemmän faktaa. http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_V70 Ja mitä tuohon autovalintaan tulee, niin mun mielestä tuollaisissa katumaastureissa ei ole oikein mitään järkeä. Tilaa siellä ei oo oikeasti yhtään niin paljon kuin luulee, korkeutta vain... Oho.. Itse en edes huomannut wikipediaa googlen haussa ?
  2. Mikä menopeli seuraavaksi?

    Vs: Mikä menopeli seuraavaksi? Ai onko ? Ite kattelin netistä ni joka sivu missä kävin sano että 4 ja 6 sylinterisillä moottoreilla ?
  3. Mikä menopeli seuraavaksi?

    Vs: Mikä menopeli seuraavaksi? Olishan Tuo V70 ihan järkevä.. Ainut miinus on että niitä on vain 4 ja 6 sylinterisillä koneilla..
  4. Mikä menopeli seuraavaksi?

    Vs: Mikä menopeli seuraavaksi? Älä mitää tollasta osta --> Farkku Volvo 850 5 sylinterisellä koneella joka takaa mahtavan äänen Kulutuskaan ei ole hirveä, Jos et raiskaa sitä rajottimella..
  5. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Ei lähelläkään
  6. civic type r vs. focus st vs. muut

    Vs: civic type r vs. focus st vs. muut Kyllä, Tiedän, Auto on Honda Integra, mutta mitä väliä sillä on ? Löysin tämmösen sulle ku kattelin nettiautos itelle jotaa hondaa primeran tilalle. http://www.nettiauto.com/honda/integra/4982274 ''Honda Integra Type R DC2 Mugen'' Ps. Itellä ei rahat riitä noin kalliiseen autoon joten
  7. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Olin tähän juuri tulossa. Nyt Gassu kipittää naapuriin lainaamaan kameraa ja kuvaa moottorin sekä koko muun keksinnön ja laittaa kuvat tänne asiantuntevan raadin tuomittavaksi... Tuskin täällä kameraa lainataan... Täällä perämettässä kun ei paljoa ole ihmisiä joilla olisi kameraa, Naapurissa asuu vaan joku vanhemman puolen mies, jolla hädin tuskin on autoakaan
  8. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Voi vitsi! Vähäx siistii!! Vitsit, ku olis itte kans nuorempana tajunnu ottaa sen muijjjan, mil olis ollu sillon se celica tekniikanvaihto jiitsetalla, ja pyöri täs kylillä... Mut onnittelut sulle, Gassu. Varmaan törkeen siisti peli rullailla..! Tost sanist tulis siisti, jos vetäis valot tummiks. Sit ku päivällä rullailee kylil, ni ei pidä lainkaan valoja päällä, ni näyttää törkeen hyvältä. Illal, ja yöl tietty joutuu pitää valoi päällä, ku kytät alkaa vinee muute. > Ja tonttii se tietysti tarvii saada! Noi vanteet on kyl jepat! Jatka vaan samaa rataa, tost tulee viel hyvännäkönen peli Autossa on Angel Eyesit edessä ja nekin tummennettu.. Takana on jotku kotona väsätyt tummat valot, Pinkit tietysti Onhan toi ihan siisti... Lukuun ottamatta paria ruosteläikkää
  9. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Ei se kauheen ihmeellistä ole jos unohtaa kameran primeran katolle
  10. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Tollasta itekki ajattelin... Pitäs vaa saada likkakaveri tykkäämää siitä, Kävin nimittäin likkakaverin veljen kanssa hakemassa sen auton.. Nyt se seisoo veljen tallissa... Mites sit toi putkenpää ? Minkäs kokonen olis hyvä ? Likkakaveri ei tosin vielä tiedä tästä ja se luulee että sen auto on nussittu Koko putkisto 2 tuumasta pelkällä päätevaimentajalla ja 2,5-3" ulos tulo. Ei ihan tollasta viittis laittaa, Autossa on nimittäin suunnilleen 160-180hv... Pitää muuten aivan perkeleellistä pärinää tälläki hetkellä... (putki on poikki kahdesta kohdasta) Pakko kysellä, että mikä moottori siinä vehkeessä on?? 160-180hv nissan sunnyssa En nyt jaksa lähtä täältä saakka katsomaan, Mutta epäilen jotain Audi/Twin-Cam Corollan konetta jossa turbo ? Kieltämättä aika erikoiselta vehkeeltä kuulostaa. Laita kuvia vaikka tänne? Kamera on nussittu... Joten en voi ottaa kuvia tämän hetkisestä tilasta.. Mutta auto näyttää jokseenkin tältä : http://www.nettivaraosa.com/tuning-osat/1370965 Ps. Kuvan lisääminen ei ilmeisesti onnistunu, ni laitan sitte linkin.. perkele
  11. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Tollasta itekki ajattelin... Pitäs vaa saada likkakaveri tykkäämää siitä, Kävin nimittäin likkakaverin veljen kanssa hakemassa sen auton.. Nyt se seisoo veljen tallissa... Mites sit toi putkenpää ? Minkäs kokonen olis hyvä ? Likkakaveri ei tosin vielä tiedä tästä ja se luulee että sen auto on nussittu Koko putkisto 2 tuumasta pelkällä päätevaimentajalla ja 2,5-3" ulos tulo. Ei ihan tollasta viittis laittaa, Autossa on nimittäin suunnilleen 160-180hv... Pitää muuten aivan perkeleellistä pärinää tälläki hetkellä... (putki on poikki kahdesta kohdasta) Pakko kysellä, että mikä moottori siinä vehkeessä on?? 160-180hv nissan sunnyssa En nyt jaksa lähtä täältä saakka katsomaan, Mutta epäilen jotain Audi/Twin-Cam Corollan konetta jossa turbo ?
  12. Datsun 140Y Farmari PROJEKTI

    Vs: Datsun 140Y Farmari PROJEKTI Suomen ''Pimp My Datsun'' ? Hyvältä näyttää !!
  13. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Tollasta itekki ajattelin... Pitäs vaa saada likkakaveri tykkäämää siitä, Kävin nimittäin likkakaverin veljen kanssa hakemassa sen auton.. Nyt se seisoo veljen tallissa... Mites sit toi putkenpää ? Minkäs kokonen olis hyvä ? Likkakaveri ei tosin vielä tiedä tästä ja se luulee että sen auto on nussittu Koko putkisto 2 tuumasta pelkällä päätevaimentajalla ja 2,5-3" ulos tulo. Ei ihan tollasta viittis laittaa, Autossa on nimittäin suunnilleen 160-180hv... Pitää muuten aivan perkeleellistä pärinää tälläki hetkellä... (putki on poikki kahdesta kohdasta)
  14. Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ?

    Vs: Miten Nissan Sunny Hatchbackilla huomiota kaupungilla ? Tollasta itekki ajattelin... Pitäs vaa saada likkakaveri tykkäämää siitä, Kävin nimittäin likkakaverin veljen kanssa hakemassa sen auton.. Nyt se seisoo veljen tallissa... Mites sit toi putkenpää ? Minkäs kokonen olis hyvä ? Likkakaveri ei tosin vielä tiedä tästä ja se luulee että sen auto on nussittu
  15. Nyt pitää alottaa uus aihe Nissan Sannista Elikkä siis tossa on likkakaverilla Nissan Sunny Hatchback vm.1988, Ja se on täynnä ruosteläikkiä, Ideana olisi siis tehdä siitä huomiota herättävä katuauto ? On ollu vähän ajatuksena laittaa pientä korisarjaa ja vähän raaemman kokoista putkenpäätä.. Värjätty mustaksi 2003 tai 2005... Kellään lisää ideoita? Ps. En halua että likkakaverin auto on täynnä jotain saatanan liekkejä yms.
×