Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Nevada

Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nevada

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Päästöt. Vieläkin.

  Vs: Päästöt. Vieläkin. Juu, elikkä kuitissa lukee seuraavaa: CO 1.49% vol, HC 228 ppm vol, CO2 11.6% vol, O2 2.96 % vol ja lambda 1.096.... mitähän tässä pitäis koittaa? tarkastin tyhjäkäynnin ja vähän seilaa 700-850rpm väliä, jos nostaisi siihen 1000rpm? Tsekattu sytkä ja tulpat, pakosarjassa ei oo vuotoja, ei myöskään imuvuotoja, katalysaattori näyttää ainakin ihan kuin uudelta, (ei oo ollenkaa ruostetta ja semmonen titaanin värinenkin vielä) joten senkin luulis pelittävän.. Seokset näyttää olevan kohdallaan myös. Katsastusmies valitti että haisee ihan selvästi että rikkaalla käy, joten keinot tässä nyt on hiukan ehtymässä. Ajattelinkin just sitä että jos E85 tankkiin, toimisko?
 2. Päästöt. Vieläkin.

  Vs: Päästöt. Vieläkin. Itellä kans ongelmia katsastusmiehen kanssa. Hc arvo 228, ja sais olla sen 100. Seokset on kohdillaan, katti toimii eikä oo vuotoja. Mitä ootte mieltä, aattelin koittaa että nostaa t.käynti kierroksia jonnekki 1500rpm (nyt n.900) ja laittaa RE85 tankkiin leimareissun ajaks ja sit imasta pois.. Toimiskohan?
 3. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Jeps, tuoltahan tuo vika löytyi. Oli se muovikuppi ehjä mutta oli kyllä tosi kulunut, joten en taas tiiä kui pitkään kestää taas.. Kiitoksia nopeista vastauksista!
 4. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Aaaivan, elikkä tosta konepellin ja tuulilasin välistä ne muoviritilät pois, ja sieltä löytyy tämä kyseinen tanko? Ja minä kun luulin et vois olla vaan joku sähkövika
 5. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Tarviis nopeasti apuja, tänään lakkasi kuskin puoleinen vinkkari toimimasta, mikä vois olla vikana? Onko kokemusta kellään?
 6. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta http://www.ebay.com/itm/Nissan-180SX-200SX-240SX-S13-Altezza-Taillights-Smoke-/261129111901?hash=item3ccc82095d&item=261129111901&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr mitä on porukka mieltä, tulisko tommosesta täälläpäin katsastusmiehen tai ensisijaisesti poliisi-setien kanssa kiistaa? meinaan ovatkohan liiankin tummat..
 7. Koneremontti.

  Vs: Koneremontti. Juuri ite vastaavan remontin tehneenä voin sanoa että onhan nuo kuluneet, mutta eivät nyt hirveän paljoa. Sitten kun liukupinnoissa paistaa pronssi sieltä alta, ovat laakerit jo aikalailla finaalissa ja tällöin niitä ääniäkin rupee jo kuulumaan.
 8. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! ca18det, top-mount pakosarja ja turbon ja maffin väli. Kuinka sijoittaa että sais ton sammuilun loppumaan, kokemuksia tai vinkkejä?
 9. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! taas tuli uus probleema, entinen ecu oli siinämäärin rikki, että 2. suutinpiiri oli kärähtänyt. Joten ostin toisen ecun, joka on toimivana purettu. Sitten tuleeki se probleema, tässä uudessa ecussa on lyhyempi lastukanta kun tuossa minun entisessä, entisestä kun lastun laittaa tuohon nykyiseen niin lastun molemmin puolin jää 2 pinniä yli. Kävin paikallisessa elektroniikkaliikkeessä tästä kysymässä, että voisko hän vaihtaa tosta entisestä ecusta sen pidemmän lastukannan tohon nykyiseen. hän sanoi että ihan turhaan, että entisessäkään lastujalassa ne viimeiset pinnit piirilevyssä "eivät johda" mihinkään, että se pidempi lastukanta ois vaan sieltä lopusta "tukena" niille pinneille. joten kehotti vaan laittamaan tuon lastun tähän lyhkäseen lastukantaan, ja vaikka sähköteippiä pinnien päälle että ovat vähän edes suojassa.. onko kellään kokemusta tämmösestä, vähän epäilyttää..?
 10. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! joo, näinhän se on. pitää vielä huomiseen odotella että saa imusarjan tiivisteen, enpä tajunnut että tähän tilasin normaalin kannen tiivistesarjan ja autossa on JDM motti, eli ei ihan se normi 4-reikäinen käy tuohon 8-reikäiseen
 11. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! joo, huomasin itse saman ku selailin auton tietoja autodata nimisellä ohjelmalla. aluksi mietin vaan että onko tosiaan valmistaja tehnyt ton homman silleensä että siivapyörä pitäis aina irrottaa ennenkun näkee merkit, mutta näköjään on.. onkos siinä siivapyörässä olevat merkit sitte sytytysennakkoon liittyviä merkkejä vai oonko ihan hakoteillä..?
 12. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Nopee kysymys, katonko jaon kohilleen siivapyörän merkeistä ja sit molempien nokkien merkeistä? Sillä tää kysymys ku alahihnapyörässä mikä on siivapyörän takana, on merkki, ja öljypumpum kaaressa merkki myös. Että täytyykö niitä ottaa huomioon vai onko ne sit jotain muita merkkejä..
 13. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Luin vaa tuolta yhestä keskustelusta et joillaki toimii silleensäkin eii tässä pitäs kyl olla, vasta käytii zuikilla säädöt laittamassa kohilleen, ja tuo maffin ja turbon väli pitää vaa saaha ratkastuu tein sen ristikkoputken normaalista lattaraudasta ja ei auttanu mitää, pitää varmaa koittaa sit jostai pellistä taivutella.
 14. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Haha jep, huomasin ite ihan saman kai se pitää vaan ruveta kikkailee et laittaa supisteita tai suoraan turboon maffin kii ymsyms. .__.
 15. apuja uudelle omistajalle!

  Vs: apuja uudelle omistajalle! Joo, on koitettu tota ristikkoputki hommaa, ei toimi niin ollenkaan
×