Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

hobofin

Members
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hobofin

 1. Vaihdelaatikko narahdus

  Ca18det perässä oleva laatikko rupee pitämään ääntä täyskaasulla kolmos vaihteella. Muuten kyllä ei pidä mitään ääntä ajaessa, ainoastaan kun kolmosella kenkäsee kunnolla. Onko ideoita? Pystyykö korjaamaan vai tuleeko halvemmaksi hommata jostain toinen laatikko?
 2. Vaihdelaatikko narahdus

  Eli siis helpommalla pääsisi kun vaihtais koko lootan. Paljonkos sellaset rattaat kustantaa? Onko heittää jotain summaa jos ton koittais korjata?
 3. Öljyfiltterin jalka

  Kertokaas tyhmälle mikä tarkoitus on öljyfiltterin jalassa olevalla kuulalla? Omasta se oli lähteny kävelemään jossain vaiheessa eikä ole tullu kiinnitettyä siihen huomiota.
 4. ca18det imusarjantiiviste

  Itse pistin tiivistesilikonia ihan ohuen kerroksen kummallekin puolelle paperia ja kiristin kiinni.
 5. Päivän rassailut

  Jotain hämärää siellä oli tapahtunut. Kampura oli kumminkin ennen asennusta ollu tarkastuksessa ja kiillotuksessa että kyllä siellä olis jotain jo silloin huomattu, eikä siihen laakeripintaan jäänyt mitään jälkeä (ihme). Uudet h-kanget ja laakerit on jo tilattu.
 6. Päivän rassailut

  Ihme kyllä kampurassa ei ole mitään jälkeä tosta laakerin räjähdyksestä.
 7. Korkeat puristukset

  Kyllä ihan koneistamolla kunnon laitteilla hoonattiin pelkkä jälki että ei otettu tavaraa pois.
 8. Korkeat puristukset

  Ei ne liikaa ole. Kattelin tossa s13 manuaalista että: Standard: 171psi Minimum: 142psi Niin ja mä sais mittaustulokseksi jokaiseen pyttyyn 150psi
 9. Ahtojen nosto

  No eikös ne olis kannattanut nostaa säädön aikana.
 10. bee r limiter asennus ca18det

  Eihän tuosta ohjeesta ole mitään apua jos se ei edes ole ca18det ecuun tarkotettu. Ton mukaan pitäis toinen cas piuha katkasta ja toinen mennä bee r:n kautta. Vähän epäilen että toimii.
 11. nokka-akselit...

  Mitenkäs tollanen JDM CA18DET pakonokka? Paljonkos sitä tarvii siirtää vai tarviiko ollenkaan? Kattelin vaan että lobe center on 120 astetta.
 12. Uusi turbo savuttaa...

  Kyllä siellä on se turbon oma kuristin paikallaan. Koneen mä kasasin juuri niin kuin ohjekirjassa sanotaan. Kaikki tuli mitattua ja putsattua niin hyvin kuin pystyin. Siellä välijäähdyttimessä voi tietenkin olla vielä öljyä ja jos sieltä tippakin pääsee koneeseen niin kyllä se aika hyvät savut päästää. Ei ollut kunnon välineitä pestä sitä niin koitettiin valutella sen mitä sieltä tulee. Mun mielestä mitä ole kuunnellut kun oot ajellu niin koneen käynti kuulostaa todella hyvältä. Jos se ei oikein kylmänä meinaa käynnistyä niin se on ihan säätö kysymys.
 13. PLX vaikeuksia...

  Anturi vikaa veikkaisin tai sitten johdoissa vois olla jotain vikaa kun kerran pystyy kattomaan latausjännitteen seosmittarista.
 14. PLX vaikeuksia...

  Mäkin sanoisin että virta ongelma. Tarkista latausjännitte. Liittimet ja maadoitus on kans hyvä tarkistaa.
 15. Garretrissako GT2876R vika

  Tässä nyt kun on käyty läpi konetta ja turboa niin yksi asia pomppasi silmään. Turbon öljyletkussa ei ole minkäänlaista kuristinta, eikä paljoa näytä olevan turbossakaan mitään kuristinta.
 16. Garretrissako GT2876R vika

  Aivan joo, nyt tiedänkin mikä rengas se on. Täytyy huomenna koittaa avata enemmän.
 17. Garretrissako GT2876R vika

  Onko siinä ihan tavallinen o-rengas? Onko niitä enempää kuin yksi? Otin sen kompurakotelon pois eikä sen välissä ollut, seuraavana on sitten se laippa joka on kiinni sillä isolla lukkorenkaalla niin sen välissä käsittääkseni pitäisi olla o-rengas. Jos se on poikki niin voiko aiheuttaa tällaisen öljyvuodon että tikku pomppii ylös?
 18. Avautukaa tänne!

  Kyllä ihan oikeassa järjestyksessä tuli kiristettyä ja vielä kahdessa vaiheessa mutta jos siinä on ollu vaikka pieni murtuma niin eihän se enään paljoo tarvii että menee poikki. Parempi että meni nyt poikki eikä ajossa.
 19. Avautukaa tänne!

  KYLLÄ NYT V.T.T.AA!!!! Pakonokka poikki asennusvaiheessa. Miten sellanenkin jööti voi mennä poikki? No ei muuta kuin uutta tankoo hyllystä vaan.
 20. Onko mitään mittaa heittää että kuinka syvän uran uskaltaa viilata? 1-2mm mutta ei varmaankaan laakeriin saakka saa mennä?
 21. Avautukaa tänne!

  Entäs männänrenkaat? Oli tuupannut öljytikun ylös.
 22. Avautukaa tänne!

  Moottori jumppaa, P.rk.l., V.... Anteeksi
 23. Ahtopaineet karkailee?!

  Vaikuttaisko kellon ohjausletkun pituus tohon jotenkin? Itellä sähkönen ahtojen säätö niin nostaa komeesti 1.7bar ja jää myös siihen. Ei karkaile kumpaankaan suuntaan. (GT2871R 0.86)
 24. Minkäslaiset bensapaineet? Paineensäätimessä häikkää? Ihan vaan villi veikkaus.
 25. Tampere-meeting [JOKA VIIKKO]

  Mäkin koitan pyörähtää paikalla mutta en ihan seiskaksi pääse.
×