Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jonttt_

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jonttt_

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 10/04/95
 1. micra k11 1.3 nykii

  Tossa olis kans yks otsikonmukainen Micra. Paikallaam kierrättäessä röpää alakierroksilta melkein ylös asti. Kiihdyttäessä havaittavissa pientä nykimistä. Tulpat vaihdettu, ei vaikutusta. Mites sen maffin kolvaus? Mitä sieltä hajoaa?
 2. S14 jarrupäivitys

  Mitenköhän mä en oo huomannu että Mamasanilta saa tohon rahaan. Toisaalta vois katsoa vielä, jos saisi lähelle sopivat isommat levyt jostain hyvään hintaan. Satulalle adapterin teko ei ole ongelma. Kuinkas pääsylkyt? Onko s14 ja s13 pääsylintereissä eroa?
 3. S14 jarrupäivitys

  Juu siis luinkin läpi koko topicin. Eteen haeskelen siis levyjä, mutta halvimmat noin 400 euroa pari mitä olen löytänyt. Edessä on nyt r32 gtr levyt ja satulat. Kyselin sillä, että saisiko tuonne pienellä vaivalla jotkut muut kuin skylinen levyt. Kuluneet kun ovat, siksi vaihdan.
 4. S14 jarrupäivitys

  Tässä kans vähän jarrujä pähkäilen. Eli edestä löytyy tällä hetkellä R32 GTR satulat ja 295mm levyt. Takana vakiot. Onko muita levyjä mahdollista sovittaa tuonne kuin nuo Skyllen? En löydä järkirahaan mistään.. Ja kuinkahan jarrut pysyy balanssissa, kun takana vakiot? Tietysti kasautuu paremmilla paloilla. Luultavasti redstuffeilla.
 5. s13 SR20DET ja Apexi Power FC

  Nyt selvis tästä hommasta jo sen verran ettei aac-venttiilille tule mitään signaalia.Ecun pinnistä mitattuna 0.03v näyttää yleismittari tyhjäkäynnillä.. Mutta vaikuttaako tuonkaan toiminta noin paljon seoksiin? Itse venttiili on testattu ja se on kunnossa. Tosiaan sylkee bensaa pakoputkesta tyhkäkäynnillä.
 6. Samantyyppistä vikaa täälläkin.. Tosin tyhjäkäynti vaan on todella rikkaalla. MUTTA sillonkun laajakaista näyttää viivoja laihanpuolella on ECUn signaalijohdossa jotain ihan muuta kuin pitäisi. Muistaakseni lähes 0.4V? Ja AEM on maadoitettu samaan pisteeseen ECUn kanssa. Kannattaako suosilta nyt sitten vaan laittaa vakio lambda ECUlle vai mikä tuohon voisi olla syynä?
 7. s13 SR20DET ja Apexi Power FC

  Ongelmat jatkuu.. Eli nyt on vaihdettu vakioahdistin ja tilalle tuli Garretin 3071 pienemmäklä pakopesällä. Samalla suuttimiksi tuli nuo Zuikkiksen 750cc. Auto käy jo jotenkuten tyhjäkäyntiä (800rpm), mutta seokset laajakaistan mukaan edelleen 10.0. Ja tuohon seokseen kyllä uskonkin päätellen pöllystä ja tulppien väristä. Ajaessa auto toimii sen verran, että uskaltaa säädettäväksi ajella ja seokset suht. tontillaan. Ecuun oon määrittänyt uudet suuttimet ainakin kooltaan oikein, mutta tuo suuttimien vasteaika (?) jäi vielä vähän auki. Eli mikä noiden Zuikin suuttimien vasteaika sitten on? Muutenkin jo alkaa jotenkuten tota boksia ymmärtään. Perusjutut mitä mieleen tuli katsoin myös, eli tps jännite on läppä kiinni 0.5v, aac ei ollut likainen, bensanpaineet on 3bar ja ecun mukaan sytytysennakko on tps-liitin irti 15 astetta. Vinkkejä tuohon rikkaaseen tyhjäkäyntiin otetaan mielellään vastaan.
 8. Elikkäs nyt on ca:n tilalle vaihdettu sr ja moottorinohjaukseksi tuli Apexin power fc mappi anturilla varustettuna. Moottori on nyt vakio ja tuon boksinhan pitäisi ainakin suurinpiirtein olla vakiolle sopivissa säädöissä? Käyntiin kone lähtee, mutta tyhjäkäyntiä ei tunnu löytyvän vaan moottori sammuu. Seokset seilaa reilusti rikkaalla, laajakaista näyttää olevan ääripäässään rikkaan puolella. Purkkia on koitettu monesti palauttaa tehdasasetuksiin. Onko kenelläkään antaa mitään apua tai vinkkejä tähän? Boksin käyttö vielä hukassa
 9. Apexi Power FC s14a

  Lainataas tätä topiccia kun apexin kanssa vastaavaa ongelmaa. Kaikki muut tuntuu toimivan, mutta kipinä kateissa. Tulpat on ehjät ja paikallaan on VAG-puolat. Onko boksissa jotain joka ton kipinän estäisi vai onko vika jossain muualla? Sähköhommat ei sinällään ole kovin tuttuja, eli onko jollain vinkkejä että mistä voisi alkaa mittaileen virran kulkua?
 10. S13 SR20DET vaihto??

  Ei taida löytyä mitään yksiselitteistä vikaa mutta kokeillaan. Elikkä sähköjä väännellään huonolla menestyksellä. Moottorinjohtosarjana on topicissa aiemmin esitelty ulkomailta tilattu setti, alajohtosarjana ca18 paketti ja ecuna apexin d-jetro. Homma on siis sellanen, että kaikki mikä pitääkin paitsi parkkivalot pelittää kun avain on off asennossa. Kun sytkävirta käännetään päälle, ainut ele on että apexin ecun kapula herää henkiin ja jotkut releet napsahtaa. Valot, vilkut, mittaristo yms ei inahdakkaan. Startatessa kone kyllä pyörii. Ei varmaan tälle ongelmalle löydy mitään yksiselitteistä vikaa/ puutetta?
 11. RS13 Turvakaaret

  Vs: RS13 Turvakaaret Eli perjaattessa olis mahdollista. Täytyy alkaa tutkimaan noita sääntöjä.
 12. RS13 Turvakaaret

  Vs: RS13 Turvakaaret Sitä tässä vähän pelkäsinkin.. muttakun oon nähnyt noita pulttikaaria josta takaa saa sen ristikkäisputken pois ja sen jälkeen takapenkille on mahtunut hyvin. Miltä kuullostais jättää se pois? Siis vain joksikin aikaa. Onko ihan hullua? Ja tosiaam haluaisin nuo kaaret jo nyt vaan siinä mielessä, ettei enäön tarvitsisi jälkeenpäin tehdä turhia peltitöitä..
 13. RS13 Turvakaaret

  Vs: RS13 Turvakaaret Nostetaas vanhaa aihetta. Eli ajatuksena olis hankkia turvakaaret autoon, joka on aluksi ihan liikenteessä ja 4 paikkaisena. Jossain vaiheessa suunnitelma olisi jättää auto pelkästään radalle ja 2 paikkaiseksi. Mietimpä, että voiskohan tässä vaiheessa jo rakentaa sellaiset kaaret, jotka kelpaa katsastuskonttorilla ja että ne edes vähän auttaisi mahdollisen kaadon sattuessa? Kun 4 paikkaa ek enäön vaadita niin putken määrää voisi sitten lisätä. Onko kellään tähän jotain ideoita / kommentteja? Kaarien hitsaus onnistuu ainakin itseltä. Valmiit palat voisi sitten tilailla jostain..
 14. Sähköpuhallin S13:een

  Vs: Sähköpuhallin S13:een Nostetaampa vanhaa aihetta. Elikkä kahta sähköflektiä olis tarkoitus kytkeä. Flektit lähtee pyörimään joko alavesiletkuun sijoitetun anturin käskystä tai pakkosyötöllä katkaisijasta. 4-napainen rele löytyy ja kytkentä on sen kanssa ihan selvä. Tarkoituksena olis kumminkin laittaa pakkosyötölle erillinen merkkivalo. Kuinka se onnistuu, kun flektejä ohjataan miinuksella? Jos napojen 30 ja 86 välille laitan valon niin se syttyy aina kun flekti pyörii? Vai olenko ihan väärässä?
 15. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! www.rtemotorsport.net/shop/index.php?id_product=1125&controller=product Kellään tollasesta ratista kokemuksia? Mikä keskiö mahtaa sopia? Google ei ainakaan tietänyt..
×