Jump to content

Juccaaa

Klubilainen
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Juccaaa

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 23.12.1987
 1. Moottori on sama kuin 350z:ssa (vq35de). Öljyä menee ~4,5 - 4,7L suodattimen kanssa. Itse käytän Mobil Newlife 0w-40. Ja tosiaan kun suodatinta hakee niin sama kuin zetassa.
 2. FinnJAE 2017

  Tänäkin vuonna tullaan edustaan. Mukana ainakin skyline v35, laurel c32, 2xcedric + vaunu!
 3. Asia selvisi. Kiitos!
 4. Mä laitoin postia jo contact us puolelta mutta kukaan ei oo vastaillu mitään. Mahtaako jäseneks päästä Skyline 350GT kanssa?
 5. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Paskaa en ala puhuun MUTTA... Kyse siis tästä http://www.nettiauto.com/nissan/200sx/7404565 Olen aikoinaan rakennellut tota autoo aika paljon kun sen 2 vuotta omistin. Tässä hyviä ja huonoja puolia. -Autossa menossa jo 3 väri. Alkuperäisenä vihreä sitemmin violetti ja nyt valkonen. -Autossa ei ole mitään SWAT lisäkorttia. Siellä oli sellanen kun ostin sen auton ja Nistune tuli tilalle. (se kortti on vieläkin mulla tallissa ). -Walbrosta en tiedä mitään.. Sillon oli joku japsi pumppu. Ei ainakaan itsellä walbroo ollut mutta onhan sen joku sinne voinu lisätä. -BC:n alustassa kääntölaakerit ainaki itellä paskana ja uus koko yläpää oli noin 100e/kpl. -Spacereita auto ei ainakaan mun aikana ole nähnyt. -Korisarja on perus vertex (näyttää puskuri saaneen kovaa koulutusta). +Kilometrit pitää paikkaansa. +Blitzin mittari sarjan sinne asensin ja oli kyllä hintavat. +Suuttimet ja nistune on z-powerin tekemät. +Koko etukelkka on rosterinen ja järeä. Nismosta en tiedä. +BC BR alusta. Kysellä voi lisää jos sitä joku miettii. Noin muuten kaikin puolin hyvä auto oli ainaki itellä.
 6. 180sx käyntihäiriö

  Löysin tän sun topicin nytte vasta. Eli siis toi auto on mun vanha. Siellä on myös 750cc suuttimet. Ja tässä tapauksessa veikkaan että nistunessa on jotain häikkää. Oireet on samat ennen nistunea kun asensin noi suuttimet ja maffin. Koita kysellä tosiaan zuikilta paljon maksais jos se tarkistais sen ecun.
 7. -mikkis- Hain osaa ja oli mitä luvataan! Kiitosta!
 8. Tampereen seudun nissanit

  Melko varmaan minä.
 9. Nyt on pakko lainata. Tein kaupat ks. henkilön kanssa aikasemmin ja kyllä ne kaupat ihan hyvin meni
 10. Tampereen seudun nissanit

  http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194855432444/artikkeli/raju+ulosajo+akaassa+yksi+henkilo+loukkaantui+vakavasti.html Työkaveri sano että olis ollu punanen S13 joka ajo ulos. Toivottavasti kaveri on kunnossa!
 11. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Tuo Cometic on ehdottoman hyvä kannentiiviste jos vaan poraa ne niitit pois ja putsaa pinnat rasvattomiks ja heittää joka pintaan http://www.vhtpaint.com/products/coppergasketcement/ tuotetta ja sit niputtaa sen viel oikeessa järjestyksessä
 12. Ajovalot s13

  Itelle laitoin just ne siriuksen kirkkaat umpiot ja osramin night breakerit siihen kiinni.. Kyl näköjään luukkuihin saa ihan kohtuu valot Just katoin hinnan niin siriuksen umpioita saa 69e sarja tästä meidän kautta. Eli Akaan Autotarvike Oy Päivän toimitusaika tilauksesta ja toimituksena nouto.
 13. FinnJAE 23.-25.8.2013

  Paikalla ollaan! Missä se miitti alue siel himoksella on? Ja vaunu on perässä joten onko sähkö pisteistä tietoa?
×