Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

madmax

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About madmax

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Aen-96 240z -72

  Vs: Aen-96 240z -72 Tuo AEN-96 on ollut mulla vuodesta 99. Viime aikoina ei ole ehtinyt autoa laittamaan. Auto seisoo tällä hetkellä ulkona koska tallissa ei ole tilaa.
 2. Vs: 240z lämppärin moottorin/katkaisijan kytkennät Vastukset löytyvät muistaakseni puhaltimen kotelon kyljestä.
 3. Datsun 240 Z

  Vs: Datsun 240 Z Hienoa! Nyt en ole ainoa 240 Z:n omistaja Tampereen lähimaastossa.
 4. Herätys 240-280Z:n omistajat

  Vs: Herätys 240-280Z:n omistajatMoron!Tässä hieman kuvaa mun nykyisestä projektista. Pientä laittoa on ennenkuin pääsee ajeleen, mutta ehkä jonain kesänä.
 5. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja Moi! Multa löytyis parikin L sarjan turbokonetta jos joku kaipailee. Toinen on L28ET ja toinen L26:sta tehty motti. L28ET on projektikone ja L26 on valmis kone kesän rientoihin (kaasarikone). Kiinnostuneet voi laittaa YV:ä tai soittaa numeroon 044 0727273. T: Marko
 6. Herätys 240-280Z:n omistajat

  Vs: Herätys 240-280Z:n omistajat Moron! Mahtava määrä Zetoja näyttää löytyvän vielä Suomen kamaralta. Harmi vaan, että näytän olevan ainoa Zetojen (2kpl) omistaja täällä Tampereella.
 7. Moron Z-harrastajat! Kahden vuoden piina alkaa oleen vihdoin ohi (tallin rakennus) ja taas pääsee rauhassa keskittymään autoharrastukseen. Peräänkuuluttasinkin nyt Zeta harrastajia, että missäpäin Suomea vaikutatte? Itse vaikutan Tampereen seudulla. Minulla on ajatus lähteä jälleen purkamaan harrasteauto (240Z turbo) ja tehdä tarvittavat peltityöt sekä koneistella hieman uusia osia. Jos jollakin muullakin on tarvetta esim. kiertokangille, Dumpille, imusarjalle yms. niin ottakaa yhteyttä.
 8. L28 turbo männät?

  Re: L28 turbo männät? Moi! Ne Wisecot on 22mm:n männäntapilla, joten se vaatis kiertokankien vaihdon. Mulla on 300:n ZXT männät omassa koneessa ja hyvin on kestänyt. Ne sopii suoraan, mutta puristussuhteelle täytyy tehdä jotain. Itse ratkaisin ongelman stroukkaamalla koneen.
 9. L28 turbo männät?

  Re: L28 turbo männät? Moi! Wisecon mäntää löytyis 87mm, mutta saattaa joutua vaihtamaan kiertokanget. 300:n Turbo nissanin männät käy suoraan, mutta puristussuhde putoo vakiokangilla aikas alas. Jos olet kiinnostunut Wisecosta, niin voin tarkistaa männäntapin halkaisijan jos vaikka sopis suoraan.
 10. Eli jos jollain roikkuu nurkissa zetan rikkinäinen kytkinlevy, niin mulla olis sellaselle käyttöä. Kytkinpinnalla ei ole mitään merkitystä, tarvitsen ainoastaan kytkimen keskiön eli boorituksen.
 11. Datsun 240 Z turbo?

  Re: Auton alkuperäinen rakentaja Moi! Mikäli puhutaan kuvassa olevasta autosta, niin puhti on tallella. Ostaessa autossa oli tuo iso cooleri. Olen stroukannut koneen sekä turbo ja cooleri on vaihdettu.
 12. Re: Tarvitseeko kukaan 4 lovista lootaa 240z:aan Paljonko siitä pyydät?
 13. Vaihdelaatikko remonttia

  Re: Vaihdelaatikko remonttia Ei tarvi välttämättä mitään erikoisavaimia. Olen tehnyt aina tarvittaessa erikoisavaimet itse eikä se vaadi hirvittäviä ponnisteluja. Viimeksi kun remppasin laatikon, niin vaihdoin vain tarvittavat laakerit ja nyt sillä laatikolla on ajettu jo 80 000km:ä. Eli välttämättä ei kannata uusia kaikkia ellei ole jo väljiä.
 14. Vaihdelaatikko remonttia

  Re: Vaihdelaatikko remonttia Kyllä kannattaa laakeroida vanha laatikko vaan uusiks jos kerran pykälät toimii. Itse oon laakeroinut kolme N13:n laatikkoa ja sen jälkeen voi taas ajaa 100 000km. Se on helppo laatikko avata ja koota.
 15. 240z aihio hakusessa

  Re: 240z aihio hakusessa Multa löytyy pari jenkeistä juuri rantautunutta 240 Zetaa. Molemmat ajokuntoisia. Toisen olen ainakin aikonut myydä.
×