Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JonSu

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JonSu

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 02/15/89
 1. S14 SR20DET öljynpainevalo?

  Ahaa okei.. joo justiin vaihdettiin öljyt koneeseen.. Auto on ollut seisonnassa jo jonkun aikaa ja nyt kun otin ajoon niin on ruvennut vilkuttamaan tuota öljynpainevaloa.. Täytyy siis tarkistaa öljynpaineet.
 2. Sellainen ongelma ilmennyt omassa S14, että öljynpainevalo on ruvennut vilkahtamaan jarruttaessa. Esim kun ajaa 100km/h, alkaa jarruttamaan ja painaa kytkimen pohjaan niin kierrosten laskiessa öljynpainevalo vilkahtaa.. Käynnistäessä valo palaa pisimpään kuin muut.. Onkohan öljypumppu menossa vai mitä ihmettä?? Koneella on ajettu 182tkm. Auttakaa te viisaammat.
 3. Pakko kysyä vielä, että kuuluiko sulla se rallatus vain tyhjäkäynnillä vai myös ajossa?
 4. no niin.. jakopäänremppa on nyt sitten valmis.. Jälkien perusteella sen kovan kalkattavan äänen sai aikaan se kaarevan muotonen laahauskisko alhaalla.. Joten vaihdettiin sitten laahauskiskot ja ketju.. Ja kun saatiin kaikki kasaan ja moottori käyntiin ja ajettu nyt n.400 km, niin ei ole kuulunut enää nakutusta ja autokin käy hienommin nyt kuin koskaan.
 5. Se kalkatus kuuluu yleensä kun kone on lämmin.. ja voimistuukin yleensä kun annat olla tyhjäkäynnillä.. Kun painaa kaasua ja kierrokset nousee 2 -3 tonniin niin kalkatus loppuu, mutta kun päästät kaasulta se alkaa.. Eli kun kone on jäähtynyt ja käynnistät sen niin siinä vaiheessa ei yleensä kuulu sitä kalkatusta vaan kone käy oikein hienostikin, mutta kun kone vähän lämpiää niin sitten se alkaa, mutta kun lähdet ajamaan niin kolina loppuu, mutta jos ajat esim hiljaa parkkiin niin kalkatus alkaa siinä vaiheessa, kun kierrokset on niin alhaalla... ja ihan sama onko vaihde päällä vai ei..Vaikia selittää =D Tuliko yhtään selkoa?
 6. Kiristin on jo vaihdettu, mutta kolinat ei loppunut.
 7. Joo tuota niin naispuolisena en ehkä osaa selittää tätä selkeästi, mutta niin Tuttuni, joka tietää paljonkin autoista niin katsoi tuota jakoketjua. Jakoketjussa ja muuallekin oli tullut jälkiä tuosta ketjun hakkaamisesta? Oliko kenties kannessa ja laahauskiskoissa selviä jälkiä? Yritin pysyä kärryillä kun tuttuni tätä selitti mulle..
 8. No niin.. Nyt on ainaki vika löytyny miksi nismo nakuttaa.. Jakopääketju on jostain syystä venähtäny ja pitää sen takia meteliä.. Osaako kukaan sanoa kuinka vaikia homma tuo ketju on vaihtaa? Pitääkö kaikki purkaa vaan onko hyvin yksinkertainenkin vaihtaa? =D
 9. Jaa a ei auta ku kattoa uudestaan.. En tiedä liittyykö tämä siihen nakutukseen, mutta kun kävin kaupassa ja meinasin lähtiä niin ei meinannu nismo enää käynnistyä.. Kolmannella yrittämällä vasta lähti käyntiin.
 10. Noh nakutus kuulostaa siltä niinku metallikappaleet hakkais yhteen Kuulostaa korvaan niinku öljy ei kiertäisi tai sitten nostimet nakuttaa?
 11. Hei, Eli auto on Nissan S14 -95 ja ajettu n.169 000. Moottori on ruvennut pitämään ikävän kuulosta nakutusta tyhjäkäynnillä. Ajaessa nakutusta ei kuulu, mutta kun pysähdyt ja annat olla niin johan alkaa heti meteli.. Joskus harvoina hyvinä päivinä nakutusta ei jostain syystä kuulu.? Olen nyt käynyt vaihdattamassa öljyt ja suodattimen. Tehtiin moottorihuuhtelukin siinä samalla STP:n litkulla.. Siitä oli vain hetken apu. Vaihdettiin myös jakopään kiristin.. Mutta nakutus jatkuu.. Venttiilit ja nostimet näyttää silmin hyviltä mutta ei niitä ole sen enempää testailtu.. Onko muilla samanlaista ongelmaa ollut?
×