Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Unique387

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Unique387

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Avautukaa tänne!

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058
 2. Tarvittais 350z orkkis putkisto katsastukseen

  Kuka on sanonut ohiajomelun mittauksen hinnaksi 950-1200 € ? ? Kaksi vuotta sitten kävin Lahdessa katsastamassa ja katsuri epäili äänien olevan liian kovat (putkisto oli typötyhjä Kakimoto rosteri) Sanoin että tarvin jotain oikeaa näyttöä asialle, en pelkkkää korvakuuloa. Toinen katsuri seisoi pihalla mittarin kanssa ja toinen ajoi ohi tasakaasulla muistaakseni 2500 rpm. Vei aikaa n. 5 min. Olihan ne desibelit kai 110 luokkaa. Laitoin yhden äänenvaimentajan. (auto -91 gtr) Ei siitä veloitettu erikseen pennin pyörylää. Asia vain todennettiin. Vähän niinkuin valojen suuntaus. Siis tarviiko muka pakoputkisto tyyppihyväksynnän ? Jos desibelit eikä päästöt ylity, sen täytyy riittää, oli sen putken tehnyt kuka tahansa, vaikka itse.
 3. r32 gtr HICAS vaiva

  Eli sen vois eliminoida kuitenkin sitten noin ? Tarkoitatko aurauksen väljyyksiä mahdollisesti nivelissä vai hydrauliikassa? Eivät viimeks katsastuksessa edes vilkaisseet takapään niveliä. Voi olla et oli yksittäinen kerta säkällä.
 4. r32 gtr HICAS vaiva

  Joku "tietäjä" Australian sivuilla väitti, että jos irroittaa HICAS boxista sen pienemmän liittimen niin HiCAS vaan lakkaa toimimasta, ilman mitään sivuvaikutuksia. Onko kukaan kokeillu ?
 5. r32 gtr HICAS vaiva

  Olisko kellään r32 gtr -91 Tomein HICAS lockiin niitä prikkoja (2kpl.) tai niiden mittoja? Paksuus/sisäreikä/halkaisija.
 6. Koneessa ja nettiyhteydessä ei ole mitään ongelmaa, mutta vastausta/viestiä kirjoittaessa, jo kirjoittamisen aikana, sisäänkirjautuminen häviää, AINA. Muuten sivuja selatessa pysyy "päällä" rajattomasti. Mikähän mahtais olla?
 7. r32 gtr HICAS vaiva

  Sitähän mä tossa tosiaan hain , että ohjaustehostaja jäis toimimaan (oletus,että pumppu toimii ja neste kohdillaan) mutta HICASin sais "jäädytettyä", ilman lockbaarien asennusta. Samalla pumpulla tosiaan toimii, että onko edes mitään tollaista mahdollisuutta?
 8. r32 gtr HICAS vaiva

  HICAS vaiva Tehostajan säiliön nesteet/öljyt katsottu ja aina tarpeeksi. Onko lockbarit ainoa ratkaisu? Ei jotenkin tulis se pumppun rikkoutuminen mieleen. Ollu joskus satunnaista.
 9. r32 gtr HICAS vaiva

  Auto -91 r32 gtr. Mahtaisiko olla tiedossa temppua HICAS vaivaan? Vaiva tietysti se että valo välillä vilkkuu ja jää jopa palamaan ja samalla jäykistelee ohjauksen kanssa. Öljyä on riittävästi. Valostahan tietysti pääsee eroon polttimon poistamalla mutta se tuskin poistaa ohjauksen nykimisiä ja jäykkenemistä? Tässä mallissa ei kai auta mikään sulakkeen poisto ? Niitä Lockbareja ei olis nyt mahdollista laitella. Tosiaan oli kysymys jostain mahdollisimman helposta.
 10. Kai se dampperi on. Mikä liekään suomenkielinen nimi? Kuitenkin se missä on ajoitus merkit.
 11. Saako RB26 jakopään alimmaisen suojapellin pois, irroittamatta kampparin päästä sitä isoa "klunssia" ?
 12. Attesa air bleed connector (white)?

  Joo ei haittaa. Kato huomenna ei oo enää (niin paljon) krapulaa niin se löytyy varmemmin sieltä oikeelta . hih hih.
 13. Attesa air bleed connector (white)?

  Joo kyllä se, se liitin oli. Taisin saada sen riivatun ilmattua. Kiitti! Luulin että se pärskäyttäis ilmaa/öljyä, ilmausnipasta, kovemminkin mutta ihmeen säädyllisesti niitä sieltä kuitenkin tuli. Öljymäärä säiliössä jäi lopulta aavistuksen yli max. mutta eipä taida haitata ?
 14. Attesa air bleed connector (white)?

  Nyt löytyi kyllä yksi yksijohtoinen liitin ( johdon väri vihr. kelt. ja toisesta päästä lähtee mustana) Mutta se on isomman johtonipun kylkeen mutkalle laitettu täys valkoinen liitin. Vaahtomuovia nyt ei näy mutta se on jalkatilan oikealla puolella sen muovin alla jota Tuokki ilmeisesti nimesi kickpaneeliksi?
 15. Onko toi liitin jalkatilan yläpuolella aina yksijohtoinen, niinkuin Tuokki omassaan sen sanoi olevan? Vai voiko se olla esim. kolmejohtoinen (sin. vihr. pun.) Sen irroittamallahan saa attesa pumpun päälle (ilmaustilaan).Itseltäni en löydä yksijohtoista täysin valkoista liitintä sieltä ratin alta.
×