Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TurboPower

Members
 • Content count

  612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TurboPower

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 01/16/86
 1. Z31 sytystulpan johdot

  Jenkeistä tilaamalla tai jossain teettämällä ellet itse ala tekemään. Tähän tulokseen itse päädyin kun noita tossa kuukaus sitten etsin.
 2. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  GP liikkuu, vanha on tallessa tekniikkansa takia jota jossain vaihees hyödynnetään tuossa GP.ssä. Muut rojektit vaan vie aikaa ja rahaa, tällä hetkellä zeta työn alla.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Ja iso osa juuri tuosta mainitsemastani paikasta. Paljon tuolla menee peltiä ja kaiteita.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Jos en ihan väärin muista niin sen perus swiftin vuokraus oli jotain 200€ tienoilla. Siihen ku laitat vähän kierroksia lisäks ni alkaa olemaan tyyristä hupia omasta mielestäni. Omalla autolla kierros oli muistaakseni 2013 vuonna 26€ kipale jos osti erikseen ja sit jos ostat useamman kierroksen paketin niin saat vähän alennusta per kierros. Kannattaa ilman muuta kokea ratin takaa ja virtuaali harjottelu auttaa kyllä siinä että tietää minne seuraava mutka menee, siihen se ei auta että siellä tulee sit isot pojat todella isoa kovaa. Ja tuosta menemisestä eikä meinaamisesta, tiedän kyllä tunteen mutta toi rata ei kyllä anna sit anteeks jos lipsahtaa pihalle. Fuchsröhreä kun lasket jotain reilua 200km/h montun pohjalle ja lähet nousemaan mäkeä ylös ja et näe että rata kaartaa ja siellä odottaa mutka nypyn jälkeen niin voi hytti olla täynnä käsiä ja kaide kutsuu.
 5. SAA POISTAA!

  Täältä ääni myös nostajille. Ajettavuutta voit alkaa tutkimaan käyttämällä alustan suuntauksessa.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Jos vaan rauhassa kruisailet niin sinne sekaan vaan, pysyt vaan oikealle ja seurailet peilejä. Melko kalliita nuo vuokrakotterot joten jättäisin ne väliin.
 7. datsun 280 z ja zx myynnissä nettiautossa

  Katselin tuota kanssa että saattaisi olla mielenkiintoinen kampe, mietinkin että miten täällä ei siitä vielä kirjoiteltu. Taitaa vaan hinta karata melko korkeaksi tuolla kun huutokaupoissa tuntuvat huutavan hinnat pilviin pelkästä huutamisen ilosta.
 8. Avautukaa tänne!

  Sama käytäntö maa- ja vesirakennusalalla. Elämä on.
 9. Avautukaa tänne!

  Voi vittu että ottaa päähän, saatana! saas nähä mitä muija sanoo kun joskus vaivautuu tulemaan hakemaan kamojansa ku just nyt keitti yli vikan kerran. Kaipa nuo mööpelit ja sen vaatteet tuolla lumihangessa säilyy.
 10. Avautukaa tänne!

  Mikähän perkele tuohon vasemman käden etusormen rystyseen on tullut, pirun kipeä kun koukistaa sormea tai puristaa etusormen ja peukalon päitä yhteen. Noin kuukausi sitten teloin kyllä tuon saman kohdan kattopellin reunaan niin että luu oli näkyvissä mutta haava putsattiin ja sekin umpeutu alle viikossa ja oli koko ajan suojattuna pölyltä ym lialta. Silloin ei ollut muuten kipeä ellei siihen koskenut mutta sormi liikkui normaalisti ja eikä tuntunut kipua, ja mielestäni jänteeseen ei osunut koska muutenhan se olisi todennäköisesti kipeytynyt. Kellään mitään kokemuksia vastaavasta? tää kirjottaminenkin tuntuu tuossa rystysessä.
 11. Avautukaa tänne!

  Karvan vajaa 100km tulee päivittäin ajettua työmatkaa ja noita sun mainitsemia "mitä vittua toi apina touhuaa" näkee kyllä päivittäin. En mä niinkään noista ihmeellisistä kaistanvaihdoista ym ota stressiä koska ovat niin tavallisia, mutta se että käännytään suoraan alle jostain risteyksestä kun pahimmillaan auto tulee sellaista 80km/h, ei pahemmin ole tuota itsesuojelu vaistoa ollut näillä yksilöillä.
 12. Avautukaa tänne!

  Seuraava v***** kusipää joka kääntyy alle jostain risteyksestä niin saa pari tonnia chrysleria ovesta sisään, prkle. Jo 2 kertaa tän viikon aikana saanu vetää absit rutisten mitä ihmeellisimpiä väistöliikkeitä. Sitten keräiletkin ruokaostoksia etupenkkien alta. Kaiken lisäksi tuli tänään todettua että olarinluoman starkki ei tiedä asiakaspalvelusta mitään, eipä tarvi mennä uudestaan.
 13. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Mittariston lämpöanturi sijaitsee mun muistikuvan mukaan imusarjan alla.
×