Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mysteries

Members
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mysteries

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Hei! Ensinnäkin auto on: Nissan Almera n16, 1.8L, 2004. Pitäisi kyseisestä autosta puhdistaa kaasuläppäkotelo. Askarattuu se irroitus, että jos sen irroittaa, mutta ei ota liittimiä irti "taisi olla 1kpl", niin tarviiko sitä sopeuttaa tai jotain? Kun takaisin laittaa? Sain jo kyseistä osaa putsattua jonkin verran irrottamatta ilmanputsarin puolelta, mutta läpän takaa on hankala kunnolla. Oli ihan kivasti mustaa nokea? Brakecliineriä sumutin mikrokuituliinaan ja sormella sitten liinan kanssa putsasin mitä pystyi. Läppä suhkot vaikea pitää ns. auki asennossa toisen käden sormella saati tikulla Oireena oli ennen putsausta todella laiska auton käynnistyminen. Tuntui että akku olisi lopussa "akku 3kk vanha" tai starttimoottori toimisi laiskasti. Pari kertaa putsautsen jälkeen teki vielä samaa, kunnes 3 kerralla käynnistyi normaalisti hiukan mustuneen pakokaasun kera. Sen jälkeen ajettu pitempi matka ja käynnistelty autoa. Toiminut normaalisti ja aiemmin ilmennyt pieni nykiminen 3 vaihteen kiihdytyksissä katosi myös. Olisi tarkoitus puhtistaa kunnolla kaasuläppäkotelo, mut irrottaminen askarruttaa, siihen kaipaisin asiaan perehtyneen apua, kiitos.
 2. Hei ammattilaiset. Ostin reilu vuosi sitten auton, 02 Almeran hb. Oli osto hetkellä puhe että joskus takaluukkua maalailtu itse entisen omistajan toimesta. Ei ole silleen koskaan häirinnyt. Väri sävy oikea, mut lakkapinta vähän karkea. Niin onkohan sille miten tehtävissä? Et esim. vesihioisi sen P2000 paperilla eka mataksi ja Korrek Kliinerilla hinkkaisi se ja sit joku kesto/kiiltovaha pintaan? Auttasko se yhtään vai meniskö pahemmaksi? Ole oikein kokemusta näistä asioista. En tarvitse uuden auton pintaa, vaan et tulisi sileä pinta kuten muu auto.
 3. Almera n16 napamutterin koko?

  30mm oli napamutteri, laakeri vaihettu, melkein täydellisesti meni, kunnes abs-anturin pultti katkesi, mut nyt eri mukava ajella...
 4. Olisi tarkoitus olisi tällä viikolla vaihella etupyörän laakerit, niin tietääkö joku etupään napamutterin koon? Onko se 32 vai 36mm? Osaa oikean kokoisen hylsyn ostaa. Mittaisin itse, mut jätin auton mökille, että ei hajoa laakeri kesken ajon. Auto 2002 Nissan Almera n16. 1.5l hb. Kiitos vastauksista.
 5. Eli huomasin mökille ajelessa toissapäivänä, että rupesi kuulumaan etupäästä jurinaa. Nostin renkaat yksitellen tungilla ylös, kuskinpuolen eturengasta pyörittäessä huomasin kun piti jousesta kiinni, et se "nykäs/värähti" kun pyöritin. Väljyyttä ei ollut. Eli kyseisen renkaan laakeri varmaan menossa. Vaihoin alle kapeammat kesärenkaat, että ei enempää rasita turhaan. Ollut alla 205/40-17", nyt alle laittamat 185/65-15". Suurin huolenaihe, että voiko autolla ajella huoletta siihen asti kun tulee uusi? Tilasin Saksasta uudet, toisen varalta jos joskus menee toisen puolenkin. Osat tulee suunnilleen ensi viikon alkupuolella.
 6. Vika selvisi, tukkonen kaasuläppäkotelo, puhdistettu se, nykiminen loppu.
 7. Almera 1.8L egr sijainti?

  Selvisi se. sitä ei ole.
 8. Auto Nissan Almera 04, 1.8L qr18de kone. Missähän mahtaa moottorissa sijaita egr-venttiili? 1.5L koneessa on venttiilikopan vieressä heti oikealla puolella, mut ei näköään 1.8 koneessa. Olisi tarkoitus irrottaa ja puhdistaa se asianmukaisella aineella. Kiitos jo vastauksista.
 9. Ei ole jakoketju venynyt yhtään.
 10. normaalisti pyörii kone ja kierrokset. autolla ajettu 180tkm.
 11. Ei ole tullut ja eikä nyt uutta kattia kehtois toiseen uudeen vaihtaa:) Usko et vika siinä ainakaan olisi enää...
 12. Eli auto Nissan Almera 1.8L, 04. Vaihdettu tähän mennessä "vikakoodit tullut", eli ilmamassamittari, ilmanpuhdistin, tulpat, etummainen happitunnistin ja nyt viimeisenä uusi etummainen katalysaattori. Auton käynti parani kummasti ja kulutus, mut vielä meinaa nykästä jos esim. heittää 4 vaihteelta 3 vaihteelle, esim. ohitustilanteessa. Voiko putkisto olla niin karsostunut et siitä johtuisi? Katti oli ollut ihan tukossa ja valkeassa palaneessa "jauhossa" asentajan sanoin.
 13. Oli irronnu vaihdekepin juuressa oleva joku palautusjousi, siksi se rahisi pakoputken suojapeltiin kun keppiä liikutteli. Jos oikein ymmärsin mitä korjaaja sanoi:) Onneksi ei isompi vika.
 14. Eli auto on Nissan Almera n16, 1.5L. Läksin ajamaan pihasta, niin vaihdekeppi muuttui löysäksi mitä oli. Vapaalla ollessa tuntee. Autoon vaihdettu viime tammikuussa uusi kunnostettu laatikko ja samalla kytkinpaketti. Kun keppiä heiluttaa, jostain kuuluu pieni ääni. Vaihteet menee päälle hyvin ja toimiivat. Pakkikin. Mistä tästä kannattas ruveta etsimään vikaa? Kellään kokemusta. Ihan kuin olisi joku irronnut/pettänyt...tiedä sitten.
 15. Nissan Almera N16 ajonestolaiteongelmat

  Onko erikseen ajonestolle vikavalo vai oisko syttynyt moottorin check - valo? Helpoin tapa lukea vikakoodit.
×