Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Asentaja

Klubilainen
 • Content count

  934
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Asentaja

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 02/17/82
 1. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Muihin asioihin tässä kommentoimatta, ei se pelkästään ole vauhti, vaan se äkkipysähdys/suunnanmuutos. Hyvä esimerkki: olen joskus kokeillut viisasti autolla+kettingillä vetäistä jotain pienehköä puskaa juurineen irti maasta, eli vauhtia noin metri, vaikka on vöissä kiinni ja osaa odottaa kovaa nykäisyä, niin kyllä se vaan pää melkein väkisin on siellä ratissa kiinni, kun ei se puska irronnutkaan, siinä ei itseään pysty mitenkään pitelemään hallitusti ja hyvin huomaa, että se kireälle vedetty ja lukittu 3-pistevyö, ei niin kireällä sitten ollutkaan (auto jossa ei airbägiä tai paukkuvöitä).
 2. Etuvaloratkaisuja S13 Facelift

  Tästähän sitten jo aika helpolla kumittaa tuon lipan pois ja isontaa aukot, että saa kunnolliset tuikut mahtumaan sisälle. Tuo lipallinen malli jää aukoltaan turhan matalaksi sellaisille valoille, millä ehkä jotain näkisi myös oikeasti ja voisi katsastaakin. Laita viestiä miten homma etenee.
 3. Etuvaloratkaisuja S13 Facelift

  Kukaan nähnyt mitään tämän tyylistä tai jotain muuta flush mount valosettiä missään kaupan tällä vuosikymmenellä?
 4. Hymyä peliin

  Sattui eteen video, missä näytettiin, että lamborghini diablohan on osittain nissani. Siinä on meinaan 300zx:n ajovalot, nissanin logo vaan piilotettuna. video
 5. Onko mitään tehtävissä sille, että kun klikkaa mitä tahansa topiccia, esim "Vapaamuotoista keskustelua S13:sta", niin menee aina sinne ensimmäiselle sivulle ja sieltä sitten pitää erikseen klikata viimeinen sivu esille. Saisi mennä vanhaan tyyliin suoraan sille viimeisimmälle sivulle, mikäli topicissa useampia sivuja on.
 6. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Pääsee kun purat sen muistipiirin irti ecun sisältä ja hankit tietokoneeseen piirien ohjelmointityökalun johon sen piirin sitten liität kiinni. Ja jos tarvii ajon aikana säätää, rakennat siihen sellaisen emulaattorin, minkä vaihdat ecuun sen muistipiirin tilalle josta piuha läppäriin. Eli käytännössä ei pääse.
 7. Roadtrip Lontoo - Helsinki

  Ei oleellisesti vaikuta aikatauluun ajaako ruotsiin ja sieltä lautalla, vai saksasta. Esim perjantai iltana kun lähtee Lontoosta, on maanantai-aamuna takaisin ja siihen ei hirveästi taukoja mahdu, mita nyt sitten joutuu lauttoja odottelemaan mahdollisesti (jos esimerkiksi täpärästi myöhästyy aamulautasta, sitten on taas iltaan asti aikaa..) ja sehän selviää sitten vasta siinä satamakaupungissa, että kuinka ajoissa tai myöhässä oltiin. Ihan suosiolla vaan päivä/pari lisää, silloin ehtii jotain nähdäkin jos haluaa, eikä tarvitse samoilla silmillä suorittaa koko matkaa.
 8. Roadtrip Lontoo - Helsinki

  Sen verran nyt ainakin tulee mieleen, että kolmessa päivässä ei kyllä ihan hirveästi käydä yhtään missään muualla kuin kusella välillä ja loppuaika ajetaan.. Jos meinaa jotain muuta nähdä kuin motaria, niin ihan suosiolla päiviä lisää.
 9. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Välttämättä ei ole mitään vikaa missään, voi olla ihan kondenssivettäkin jos pitkään huilannut jossain viileässä.
 10. Coiloverien huolto

  Melkoisen pätevän näköisiä vehkeitä tuolla. Oli myös aika kätevän näköinen suojapussi tolpille, ei ole aikaisemmin tullut vastaan vastaavaa:
 11. Primera ja isofix

  Primeran isofixeistä en mitään tiedä, mutta joissakin autoissa ne lenkit on siellä verhoilun sisällä piilossa niin, että pitää kangas ratkoa siiltä päältä auki, että ne saa esiin. Jos jälkiasennusta meinaa, niin ainakin volvon varaosalistoilta löytyy sen näköinen isofix-rauta, että sen on helpohko asentaa autoon kuin autoon, näitä on on myös aika hyvin tarjolla esim ebayssä.
 12. apua ebay.de

  Ja mitä se myyjä vastasi tähän?
 13. apua ebay.de

  Näkyykö se siellä sun ostoissa peruttuna/palautettuna, vai avoimena maksamattomana ostoksena? Ei kai tuossa mitään epäselvää ole kun sulla on viesti tallessa, missä kysyt myyjältä kaupan perumista ja toinen viesti, missä myyjä sen kaupan on luvannut perua ja kama ei vielä ole mihinkään liikkunut. Laitat vielä uudestaan viestiä myyjälle, että mikä maksaa kun olet luvannut perua, jos ei mitään tapahdu, niin ebaysta esimerkiksi "return item" nappulasta pääset eteenpäin ja perumaan kaupan. Ja ei kai sekään haittaa jos sinne perintätoimistolle kirjoitat mailin ja kerrot mistä on kysymys.
 14. apua ebay.de

  Millä sä ne maksoit, paypal? Ei kai saksalainen perintätoimisto oikein mitenkään voi asiaan liittyä.
×