Jump to content

Abdu

Klubilainen
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Abdu

 • Rank
  ExPertti Poster
 • Birthday 01.01.1955
 1. Kiitos. Johan selkis kerrasta 😉
 2. Eli mihin vastusarvooon asetetaan kaasuläpän asentotunnistin kun billet läppä ja ei kylmäkäynnistys korotusta kaasuläpällä? Vai laitetaanko ihan "normaalisti" liipaisupisteeseen? Auttakee tietäjät ☺
 3. Eli tarvisin jonkun jolla ohjelma millä pääsee tota s14a nistune polttoainekarttoja säätämään. Ongelma siinä että säädetty 740cc nismon suuttimille ja nyt 1000cc suuttimet menossa paikalleen. Tarvisi karttoja saada hieman laihemmalle normaali kierrosalueella. (n.3000rpm asti)
 4. Eli amw painekotelo tulossa s14a:han. Onko joku tehnyt black top koneeseen? Kuvia tai infoa ottaisin mielelläni vastaan, itellä tarkoitus käyttää tota alkuperäistä imusarjan kanteen tulevaa alaosaa. Tila tuntuu olevan vähissä ja kiinnostais tietää onko pilkottu imusarjaa vai kuinka tuo tilan ahtaus on hoidettu?
 5. Eli bolt on setti sr20det. Ollut s14a:ssa. Pakosarja(lowmount)Turbon tarkemmat speksit:Gt3071 comp.56a/r 0.50 turb.trim 90a/r 0.86. Turbo v-band liitoksella (teräspunosletkuilla)+downpipe joustolla ja catin korvaus putki. Ahtimella ajettu 5400km välyksiä en havainnut ja kunnollisella suodattimella ajettu aina. Hintaa 900€. Myynnissä myös nismon 740cc sidefeed suuttimet sr:ään hintaa 200€ Löytyy Mikkelistä Yhteydet: Yv/nollaviisnolla3621111. AP.
 6. Eli lämmin talvisäilö useammalle mp:lle Sijainti Mikkeli ja hintaa 25€/kk kauden kesto sovittavissa. Yhteydenotot yv/nollaviisnolla362111. AP.
 7. Ahdin sr:än jatkeeksi?

  Joo en kuvittelekaan et mitään alavääntöistä tollaseista saa, eikä oo tarvekkaan. Lähinnä ajatuksena laajempi käyttöalue kun hx40 mikä oli ton pakosarjan entisellä omistajalla ollu. Varmaan vähän huono vertailukohde tuo Audin moottori, mut miten heräs siinä moottorissa?
 8. Ahdin sr:än jatkeeksi?

  Osaako joku kertoa osuuko tuo hx35fr sr:n kanssa järkevälle alueelle?
 9. Ahdin sr:än jatkeeksi?

  Varmasti hyvä ahdin, mut mulla tossa sarjassa jo tialin 60mm portti.
 10. Ahdin sr:än jatkeeksi?

  Joo, nokat on tomein 260/12mm heittokellolla ajotettuna.
 11. Eli tarkoitus päivittää ahdin ja imupuoli ensi kesäksi. Tavoite tehon puolesta 500 hevosta ja mahdollisimman hyvä heräävyys. Budjetti ei taivu mihinkään gtx garrettiin joten jotain muuta pitää keksiä. Itse en tajua noista ahtimen painekartoista joten apuja otetaan mielellään vastaan. Pakosarja valmiina.(jaettu T3 laipallinen Lake) Holsetin hx35 fullrace ollut mietinnän kohteena mutta tuosta en oikeen kokemuksia sr20detin kanssa ole löytänyt.
 12. Tyhjäkäynnin säätö.

  Säädätkö sen service manualin mukaan? Eli auto käyntilämpöseksi. Vehkeet sammuksiin-> kaasuläpän asentotunnistin irti->auto käyntiin, pari kertaa 2000rpm->säädät ruuvista käynnissä ollessa. Sen jälkeen sammutat->liitin kiinni ja polkaset pari kertaa ja katot mihin jää. Mulla ainakin läpän asentotunnistin irti kävi jotain 1100rpm, mut piuha kiinni n.900rpm.
×