Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

kotka

Members
 • Content count

  491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kotka

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 10/22/77
 1. P11 GT nykii joskus

  Vs: P11 GT nykii joskus Ja nämähän taisi olla hiukan ronkeleita noista oikeista tulpistakin, joten sekin kannattaa tarkistaa. Joskus oli ihan pidempikin ketju testatuista tulpista ja niiden lämöarvoista. Eikä tuo ajoituslamppu mikään huonoin työkalu ole Gt:n omistajalle..
 2. Vs: Multilink ja laakerit koodeineen Ongelma oli siinä, että auto on päivittäisessä ajossa, en saanut vara-autoa, eikä duunistakaan oikein voi jäädä pois. Sen vuoksi en voinut edetä periaatteella, että olisin purkanut, tsekannut osat ja tilannut uusia sitten sen perusteella (ja jos olisi tullut vääriä, niin se olisi ollut aivan oma ongelmansa). Yritin kyllä purkaa vanhoja laakereita irti, mutta se ei kohtuullisella vaivalla onnistunut. Lisäksi korjaamoiden veloitus irroituksesta johti siihen, että säästö kokonaan uusiin pystyvarsiin verrattuna jäi niin pieneksi, että helpompaa oli ostaa uudet. Auto oli käytännössä saatava yhdessä vuorokaudessa kuntoon. Ymmärrän pointtisi, enkä sitä yhtään vähättele.. Mutta asiasta mainitsin, koska yritit päästä mahdollisimman edullisesti koko remontista. Oma laakerihommanihan meni jotenkin näin: Olin keskellä ei mitään lauantai-iltapäivänä, tarkoituksena vaihtaa ylempi tukivarsi.. No, kun sitä vaihtaessa ilmenikin, että laakerit ovat ihan rikki.. (topicin alussa on kuvaakin) Laakereista suurinpiirteiset mitat ylös, tukivarsi vaihtoon ja keula kasaan kiireenvilkkaan. Puhelimella soitto 70 kilometrin päässä olevalle lähivaraosapuljulle, että olisko jotain osia mistä voisi olla apua. "Suattaa olla, vuan ennoo ihan varma" oli tyypillinen savolainen vastaus. Joten epäilevin mielin matkaan ja jotain osia tarttui matkaan. Pura keula ja kokeile, miten kävi varaosaostosten kanssa. Osa osista kävikin paikoilleen kunnes oli aika mennä aamuyöunille.. Ja jotta kaikki ei mennyt kuin kotimaisissa elokuvissa niin puuttuneet osat piti etsiä erikseen ja asennella myöhemmin paikoilleen. Tarinan opetus: Ei siis mitään järkeä, tuskin edes säästinkään mitään. Mutta tulipahan tehtyä itse.
 3. Vs: Multilink ja laakerit koodeineen Sehän noissa autohommissa on helppoa, että isolla rahalla voi ostaa kokonaan ihan uutta. Toki jos olisit lukenut koko jutun alusta asti, niin olisit saanut selville kaikkien tarvittavien osien tiedot. Ja niiden perusteella olisit osannut ostaa oikeat osat edullisemmin. Toki uudet osat ova "Plug-Play" -juttu, joten askartelu jää pois. Itselläni ei ole erikoisempaa työkaluarsenaalia, mutta perustyökalut löytyy. Ja tarvittaessa sovelletaan tai tehdään lisää. (monesti on riittäänyt rautakanki ja leka..) Itsehän tosin en aikoinani löytänyt oikeita laakeri- ja osatietoja, joten mentiin pura-etsi-kasaa -korjausperustalla. Enkä väitä, että kaikki remontit nyt niin onnistuneesti olisi läpi menneet, saatika palkoilleni päässyt. Mutta ompahan saanut näperrellä jotain pientä, ompahan sekin aika ollut pois siivoamiselta tms. kotipuuhilta..
 4. P11 Xenon lisäpitkät

  Vs: P11 Xenon lisäpitkät Itselläni lyhyissä on 4300, pitkissä 5000 ja lisäpitkissä 6000.. Tuo 5000 taitaa olla noista paras vaihtoehto. Siinä on valkoisinta valoa, eikä vielä valoteho heikkene.
 5. P11 Xenon lisäpitkät

  Vs: P11 Xenon lisäpitkät .. Ja rosvojahan noissa ei käytetä, vaan tinattuja liitoksia.. Ja releeltä menee syöttö ballastimen punaiseen johtoon ja ballastimen musta johto menee suoraan maahan. Eli ihan peruslisävalokytkentä sen osalta.
 6. Vs: Minkä näköinen on sinun P10/P11? Ihan sama ongelma kuin esim. Mersussa ja Volvossa.. Laittaakin valot kiinni konepeltiin, niin ei tarvitse niin paljon viritellä. Ja usko pois, aika pienellä kikkailulla ne sinne menee. Tietysti virtajärjestelmä ja syöttökaapeli saa olla hyvin mitoitettu. Xenoneita olen itse asentanut lisävaloihin, eikä ne ainakaan vähennä valotehoa. Laita vaikka Bilteman pyöreät lisäpitkät tai Hellan 1000FF:t, niin näkee alkuperäistä paremmin. Tai ensialkuun voit asentaa alkuperäisiin pitkiin xenonsetin, tuo kummasti valoa talven pimeyteen. Tämäkään ei ole paha rasti.
 7. Vs: Minkä näköinen on sinun P10/P11? Olen laitellut. Meinaahan sinä.. (Huomasit varmaan selvään kysymykseen selvän vastauksen..)
 8. alapallonivel

  Vs: alapallonivel Et halunnut koko aihetta lukea läpi, tai edes viimeistä sivua kokonaan? Olisi vastaus löytynyt ihan lukemalla tuolta 2. sivun yläosasta.. Motonet tms. varaosapulju osaa tarjota, kun osaat kysyä. Ja varuilta työntömitta mukaan..
 9. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een No varmaan onkin, eikä vähiten tee tuossa tuo värilämpötilan muutos.. Aika iso ero on kirkkaudessa tuossa 4300k:ssa verrattuna 5000 k:hon
 10. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Ei siihen mitään erikoisen erikoista settiä tarvitse, kunhan ei mielellään 55 watin sarjaa. Yleensä 55 watin sarjat syttyvät normaalia hitaammin. Noin asentaen täytyy muistaa se xenonin syttymisviive, mutta sen kanssa oppii elämään. Primerassa onneksi jää lyhyetkin palamaan samaan aikaan pitkien kanssa, kun kaikissa autoissa ei tuota tee. Eiköhän tässä topikissa ole laittamani kuva, kun asensin xenonsetin sekä lyhyiin, että pitkiin valoihin. Ei noilla vakiopitkillä muuten tee mitään. Joku ratkaisee tuon viiveen laittamalla xenonsetin erillisiin lisäpitkiin. Tai kuten nykyisessä työautossani on, eli bi-xenonit ja xenonlisäpitkät..
 11. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Vastaan että vastaan. Ainoan hyödyn noista voisi saada erillisissä kunnollisissa lisävaloissa, kunnon virtajärjestelmässä.
 12. Käsijarru ja merkkivalo

  Vs: Käsijarru ja merkkivalo Käyppä läpi takajarrujen liukutapit, tuppaavat jumittumaan aika helposti. Eli jarruosien läpikäyminen, putsaaminen ja voitelu.
 13. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Pitihän ne koesetit käydä hakemassa. Kuopion (tämän hetken) viimeinen H1 xenonsetti tuli itselleni. Polttimossa ilmoitettu värilämpötila 6000 k, joka saattaa aikalailla pitääkin paikkaansa. Lisäksi tuli tuolta otettua 3 sarjaa H7 settiä ja asennettua erinäisiin ajoneuvoihin, joten tuleepahan testattua niidenkin toimintaa. Osa meni perusajovaloihin, osa lisäpitkiin. Ainakin kaikki toimivat, eikä vilkkumisia vielä ollut yhdessäkään. Mielestäni ovat hiukan liian sinisiä, mutta tunnistaapahan jälkiasennetuiksi tuikuiksi. Oliko ne H7 myös 6000k? Kyllä olivat, vaikka kaikissa ei ollutkaan mainittu. Osassa on paketin päässä ruksattu valon tyyppi. Aika lailla samaa sävyä olivat kaikki, kun vertasi niitä oikeasti lampuissa palamassa.
 14. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Pitihän ne koesetit käydä hakemassa. Kuopion (tämän hetken) viimeinen H1 xenonsetti tuli itselleni. Polttimossa ilmoitettu värilämpötila 6000 k, joka saattaa aikalailla pitääkin paikkaansa. Lisäksi tuli tuolta otettua 3 sarjaa H7 settiä ja asennettua erinäisiin ajoneuvoihin, joten tuleepahan testattua niidenkin toimintaa. Osa meni perusajovaloihin, osa lisäpitkiin. Ainakin kaikki toimivat, eikä vilkkumisia vielä ollut yhdessäkään. Mielestäni ovat hiukan liian sinisiä, mutta tunnistaapahan jälkiasennetuiksi tuikuiksi.
 15. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Siksi laitoinkin tuon "asiantuntevan" toimittajan maininnan tuohon.. Kokeileppa Katuautoa, ko. paikasta ainakin itse olen apuja saanut useastikin
×