Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JJ

Klubilainen
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JJ

 1. Suuret kiitokset! Tuollainen iskari olisi varmaan hyvä ja toimiva vaihtoehto. Se on vähän lyhyempi joka on plussaa ja huomattavasti helpommin löydettävissä. Täytyy alkaa etsimään! Kiitos!
 2. Onko kenelläkään purettuna 240 Zetan etutolppaa tai sitten pelkkää iskaria helposti saatavilla? Tarttis tietää etuiskarin mitat, eli sen rungon pituus mikä menee tolpan putken sisälle sekä kokonaispituus. Tarttis löytää KGT:hen etuiskarit, muttei kenellekkään varmaan tule yllätyksenä ettei sellaista automallia mistään kuvastosta löydy. Kokeilin KGT:n iskaria Zetan tolppaan mutta se ei mene sinne kokonaan sisään vaan on pitempi jokusen sentin. Mutta toisinpäin se voisi toimia, laittaa Zetan iskarin KGT:n tolppaan ja pohjalle sopiva spacer. Zetan iskareita on saatavilla vaikka minkälaisia mutta varauksella suhtaudun netistä löytyviin mittoihin. Käytännössä pitäisi myös toimia koska autoissa on sama kone eikä keulan painolla ole varmaankaan suurta eroa. Ei viittis tilata ensin iskareita ja sitten todeta ettei ne käykkään..
 3. Tarkoitus käyttää alkuperäisiä releitä, tosin jouset ovat hieman alkuperäistä lyhyemmät joten iskarin maksimi pituus saisi olla vaikka 50mm lyhyempi. Mutta kun en tiedä Zetan iskarin maksimi pituutta. Japanista saisi (ehkä) oikeita iskareita mutta lähettäminen on ongelma kun esim. Japan Post ei lähetä iskareita kun kuuluvat räjähdysvaarallisiin tuotteisiin. Ja käsitykseni mukaan Zetaan on saatavilla säädettäviä iskarin patruunoita.
 4. On mullakin Zetan tyhjä tolppa mutta iskarin mitta kiinnostaisi. KGT:n iskarin patruunan pituus on 395mm, kokonaispituus ulkona kierteen alapuolelle 612mm ja suurin pituus 637mm. Toi KGT:n iskari on liian pitkä Zetan tolppaan, eli varmaankin tuon 10mm mutta jos löytyisi Zetan iskarin kokonaispituus niin se kiinnostaisi. Kävin paikallisessa ystävällisessä varaosaliikkeessä ja siellä tutki kaikki kirjat ja löysi iskarin numerot mutta niitä ei enää toimiteta. Zeta on harrastetumpi ja iskareita löytyy helpommin. Muutaman sentin lyhkäisemmät iskarit eivät haittaa, tolpan pohjalle spacer ni se on sillä hoidettu kunhan kokonaispituus olisi suht oikea. Kävin toisessa liikkeessä jossa oli GAZ:in iskareita ja Volvon patruunat ovat melkein samanlaiset mutta paksuus niissä on 44mm kun Zetan/KGT:n iskareissa se on 43mm eikä näin sovi sinne.
 5. Paikkoja siivotessa tuli eteen 260Z 2+2:sen vasen ovi. Ovi on ehjä ja ruosteeton, joskus tuli ostettua sika säkissä kun en tajunnut että ovi on pidempi kuin 240Z:ssa. En viittis heittää ovea romulavalle joten jos joku 2+2:sen omistaja haluaa varaoven niin nyt saisi hakea kahvirahalla. Löytyy Tuusulasta YV:llä saa kiinni.
 6. Olisi ostohalukkuutta L28 lohkolle ja kannelle tai pelkälle lohkolle sekä peltisarjalle, mieluusti 6-2 sarja. Eipä tuo peltisarja maksa jenkeissä kuin reilut 200 dollaria mutta postikulut ovat yhtä suuret..
 7. Aloitan uudella aiheella jotta tämä näkyisi hieman paremmin. Löysin tuolta ylempää yhden hyvän kokemuksen kyseisestä firmasta mutta minä ei voi samaistua saamaani palveluun. Eli: -Kaksi viikkoa sitten tilasin renkaat kyseisestä firmasta, maksoin ja tuli ilmoitus hyväksytystä tilauksesta. Kaikki vielä hienosti.. Kolmen päivän päästä tuli ilmoitus jossa kerrottiin että olemme saaneet maksusuorituksen, kerrottiin paketin seurantakoodi ja arvioitu saapumispäivä. Ja vieläkin kaikki oli hienosti.. Muuten ihan hyvä, mutta seurantakoodia ei ole edes olemassa. Sähköpostikyselyyn ei vastata ja asiakaspalvelunumero ei ole käytössä. Arvioitu saapumispäivä tuli ja meni, nettisivuilla kerrotaan että toimitusaika on keskimäärin 4 työpäivää mutta eipä tilaus ole edennyt kahdessa viikossa mihinkään. Olen käyttänyt pääsääntöisesti Renkasonline joka on toiminut hyvin mutta nyt kun etsi renkaita niin Giga-rengas myi halvemmalla joten tuli valittua eri firma. Pitäisi olla samaa firmaa Rengasonline ja Delticom, mutta onko tässä nyt joku kusetus menossa ja löytyykö teiltä negatiivisia/positiivisia kokemuksia tuosta firmasta?
 8. Päivitys tilanteeseen.. Riitautin asian kaksi viikkoa sitten PayPal:in kautta. Tänään tuli tieto että myyjä on myöntänyt maksunpalautuksen ja tapaus on suljettu. Sivuilla luvataan renkaat neljässä päivässä, minulla kesti kuukauden että sain rahani takaisin, renkaista ei ollut koko aikana mitään tietoa. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytän tuota firmaa.
 9. Hymyä peliin

  Näin laitat oikeaoppisesti levikkeet Skylineen: Osa 1: Osa 2:
 10. Toyota Hiace 4WD -89

  Täällä on paljon porukkaa PK-seudulta joten koitan lisätä mahdollisuutta vihelletyn Hiacen löytymiseen. Viime viikolla 17.- 18.11. välisenä yönä Helsingin Mellunmäestä joku valopää pölli mun Hiacen rek.nro ORE-834. Autollahan ei ole juurikaan muuta arvoa kuin käyttöarvo mutta hyvin sillä tavara kulkee auton arvoon nähden. Tälläinen tötterö alkaa olla jo aikamoinen harvinaisuus joten sen kyllä pitäisi herättää autoihmisissä huomiota jos se jossain liikkuu. Tässä on vastaavanlainen auto: http://www.nettiauto.com/toyota/hiace/8333637 eli aika huvittavan näköinen kun on lyhyt ja korkea. Vanteina uudet mustat Jack Wheelerit. Afrikkaan tälläisen ei pitäisi kulkeutua kun eivät kelpuuta noita nelivetoisia. Auton kiihtyvyys on 0-100km/h noin 5min ja kovempaa se ei edes kulje joten tuskin sen varastanut valopää haluaa kokea vauhdin hurmaa. Autossa perä huutaa ja kardaani tärisee eikä siinä ole edes radiota joten vain masokisti ajaa sillä moottoritiellä. Tankissa olevalla naftamäärällä ei varmaankaan pääse kuin 50km joten kauempana niillä naftoilla ei auton pitäisi olla. Jos joku sillä ajelee niin kuskia saa vetää vastapalloon ja sen jälkeen soittaa poliisille. Tai sitten jos tämä Varas Valopää on ihastunut siihen tötteröön niin mulla on siihen vielä nastarenkaatkin olemassa eli jos haluat pitää auton niin tuletko ostamaan uudet nastarenkaat??
 11. Toyota Hiace 4WD -89

  Auto löytynyt Kellokoskelta, tankki tyhjänä, rattipylvään muovit ja virtalukko aivan paskana. Kuskin oven ja sivuoven lukkopesän vierestä on lyöty ruuvari sisään että on saatu ovet auki. Hyttiin on ilmestynyt puhelimen autolaturin tyhjä myyntipakkaus eli on ilmeisesti ollut puhelimessa akku tyhjä ja on tarvinnut varastettua autoa puhelimen lataamiseen.
 12. Täällähän on tietysti japanin kielen taitajia joten rohkenen kysyä että onko "Datsun" ihan oikeasti japaniksi niinkuin kuukkeli kääntäjä väittää? Ajattelin teettää autoon tarran ja aivan satavarmasti sen jälkeen jokainen tulee kysymään että mitä siinä lukee. Kaksimielisenä ja sarkastisena kaverina olisi kiva tuottaa japanilaiselle turistille täällä vieraillessaan hyvä mieli jos sattuisi näkemään vanhan Datsunin jossa olisi auton merkki kirjoitettu ihan oikealla, alkuperäisellä kielellä.. PS. Tämä ei näköjään hyväksy japania vaan pyyhkii merkit pois kun laitat viestin. No saako sitten joku pysymään tällä foorumilla japanilaisia merkkejä?
 13. Datsun japaniksi?

  Hitto kun saisi ton tötterön ensi kesäksi ajoon niin voisi alkaa pitämään kirjaa siitä, että kuinka moni kysyy että mitä tuulilasin yläreunassa lukee..
 14. Datsun japaniksi?

  Tiedän että matsuda tietää, joten seuraa japanin kieliopillinen kysymys: Onko noilla japanilaisten merkkien viivoilla minkälainen merkitys? Eli otetaan vaikka tuo oikeanpuoleisin merkki ja sen pitkä kaareva viiva. Ylempänä MakeSX:n kuvassa ja tuossa minunkin tarrassa kaareva viiva on tasapaksu mutta Google kääntäjän mukaan se olisi taas toisesta päästä ohuempi. Eikös noiden merkkien viivat ole aika usein ohuempia toisesta päästä vai onko sillä mitään merkitystä?
 15. Datsun japaniksi?

  Toivottavasti tässä lukee sitten sitä mitä pitäisikin: [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1407733}[/ATTACH]
 16. Datsun japaniksi?

  Eli tämä lienee sitten oikein käännetty?
 17. Datsun japaniksi?

  Tuossa alemmassa kuvassa oleva iso teksti on juuri se mitä kuukkeli kääntäjä antaa tulokseksi. Lausutaanko sitten Datsun japaniksi "Dattosan"? Tämä foorumi on niin länsimaalainen etten minä ainakaan saa liitettyä tähän japanilaisia merkkejä.. > Ja tässä tapauksessa puhutaan 70-luvun tötteröistä joten tuo alempi on varmaan oikea vaihtoehto.
 18. Löytyykö keneltäkään ylimääräisenä 240Z:n alkuperäistä "ankanpyrstö" takaspoileria? Onhan noita replikoitakin olemassa mutta mikä on sitten lähinnä alkuperäistä? Tämä:http://www.ebay.com/itm/JDM-BRE-Spoi...lV9AfY&vxp=mtr näyttää suht alkuperäiseltä mutta tuo kiinnitys ei ole lähelläkään alkuperäistä..
 19. Nyt mennään oman tietoalueen ulkopuolelle joten turvaudun foorumin lukioihin.. Tarvitsen R30 vetoakselin ja takapyörään tulevan laipan liitokseen pultit, kuvassa osa nro 3: http://nissan4u.com/parts/300zx/el_z31/1984_1/type_1/power_train/rear_drive_shaft/ Kuva tosin on Z31:stä mutta käsitykseni mukaan ovat samat osat kuin R30:ssä. Mutta tuota pulttia ei ole enää saatavilla virallista kautta ja jossain lähteissä saatavilla rajallisesti ja hintaa on yhtellä pultilla $25 eli kun niitä menee 12kpl tulee kahden liitoksen hinnaksi $300 joka on mun mielestäni aika paljon. Joten siihen kysymykseen: Onko teillä tietoa että löytyykö jostain toisesta mallista vastaavia pultteja? Tuohan on ilmeisesti 8mm pultti mutta onkohan esim. jossain uudemmassa Skylinessä jossain kohtaa vastaavia pultteja? En viitsisi laittaa ihan tavallisia 8.8 pultteja tuollaiseen kohtaan. Tai sitten pitää alkaa etsimään ARP:n valikoimista vastaavia.
 20. Vetoakselin pultit

  Sitä kierteetöntä aluetta pitäisi olla varmaan jotain 10-15mm, pitää tarkistaa kun käyn tallilla. Ja pultin pituus on varmaan jotain 20-25mm. Tuli vain mieleen tälläinen: http://nissan4u.com/parts/200sx/el_s13/1989_4/type_1/power_train/rear_drive_shaft/ ja osa numero 10. Eli voisikohan S13:ssa olla vastaava? Sillä tuo 39606-56S00 pultti käy myös R33 ja 34 Skylineen. Tuon numeron takana saattaisi olla vastaava pultti, sillä siihen käy samalla numerolla oleva mutteri mitä tarjotaan R30/Z31:seen. Pitää kysyä huomenna tuon saatavavuus. Jos ei tämä toimi niin sitten pitää ottaa Tonin konsti käyttöön.
 21. Vetoakselin pultit

  Juu, tiedän tuon sopivuuslistan mutta ongelmahan on juuri siinä että 39606-P7500 numerolla ei ole enää saatavilla kyseisiä pultteja. Sitä lähin kyselemään että onko jossain muussa mallissa vastaavia samankokoisia mutta ei varaosanumerolla. Silloin löytymisen mahdollisuudet paranisivat huomattavasti..
 22. Pakko laittaa pieni kysely liikkeelle: Etsin 22mm valmista letkumutkaa, ei ole väliä että onko silicon-letku tai normaali kuminen, mutta jossa on kuitenkin 45 asteen mutka. Tämä ei vielä tässä vaiheessa tuota yhtään tuskaa, sillä "22mm 45 degree hose elbow" teksti vaikka Ebayssa tuottaa paljon tuloksia. Mutta kun melkeimpä kaikissa valmiissa mutkissa letkun pituus mutkasta on noin 10-15cm maksimissaan. Eli onko kukaan koskaan törmännyt valmiiseen letkumutkaan jossa toinen letkun häntä olisi vaikka 30cm tai vielä pitempi? On vähän hölmöä tehdä letkuasennus jossa on letkumutka, jatkopala ja sen jälkeen 10cm:n letkunpätkä. Tulee vähän tehdyn näköinen.. Tietysti jos jostain autosta löytäisi merkki/mallikohtaisesti käypäsen letkun niin sitten sen voisi hyvällä onnella saada alkuperäisenä. Kuvassa http://nissan4u.com/parts/silvia/el_s12/1984_3/type_1/engine_mechanical/secondary_air_system/ osanro 2 olisi aika lähelle sitä mitä etsin mutta sitä ei ole saanut enää moneen vuoteen, ainakaan Nissanin kautta.. Osaako kukaan auttaa tai onko jollakin tiedossa olisiko jossain autossa vastaavanlainen letku ihan vakiona? Siis muussakin kuin tuo S12 letku jota ei enää saa..
 23. Noi haitariletkut on ihan oikeasti aika hirveän näköiset.. Vähän ihmettelen sitä ettei esim. silicon-letkujen valmistajat tee letkuja yhtään pitemmillä hännillä. Ei se suora osuus siinä nyt niin hirveästi pitäisi maksaa.
 24. Mulle on tullut tälläinen yksityisviesti: (kaksi käyttäjää, nimet jätetty pois) have posted on your subscription: Hymyä peliin Kun painaa tuota "Hymyä peliin linkkiä" niin tulee vain tyhjä sivu. Ja sitten myös se ei lähde lukemattomista viesteistä pois vaikka sen on jo lukenut.
 25. Kysellään hieman tyhmiä: Eli miten CA18DET:n puolat on kytketty? Yritin etsiä vastausta mutta aina tuli vain vastaan volkkarin puolat ja niiden kytkentä.. Eli mulla ei ole autoa vaan pelkkä tekniikka josta johtosarja on katkaistu. Yhteen nastaan tulee +12V, yhteen nastaan tulee johto kipinänvahvistimelta ja yksi nasta on maadoitettu siellä nokkien välissä, mutta missä järjestyksessä? En laita vielä volkkarin puolia, sillä kokeilen ensin näillä: http://www.superspark.com.au/productnissan.htm Ja toinen kysymys: Mitään tietoa Denson suuttimista, kumpaan nastaan tulee +12V ja kumpaan ohjaus ECU:lta?
×