Jump to content

JJ

Klubilainen
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JJ

 • Rank
  ExPertti Poster
 • Birthday 13.07.1976
 1. Hymyä peliin

  Näin laitat oikeaoppisesti levikkeet Skylineen: Osa 1: Osa 2:
 2. Toyota Hiace 4WD -89

  Auto löytynyt Kellokoskelta, tankki tyhjänä, rattipylvään muovit ja virtalukko aivan paskana. Kuskin oven ja sivuoven lukkopesän vierestä on lyöty ruuvari sisään että on saatu ovet auki. Hyttiin on ilmestynyt puhelimen autolaturin tyhjä myyntipakkaus eli on ilmeisesti ollut puhelimessa akku tyhjä ja on tarvinnut varastettua autoa puhelimen lataamiseen.
 3. Toyota Hiace 4WD -89

  Täällä on paljon porukkaa PK-seudulta joten koitan lisätä mahdollisuutta vihelletyn Hiacen löytymiseen. Viime viikolla 17.- 18.11. välisenä yönä Helsingin Mellunmäestä joku valopää pölli mun Hiacen rek.nro ORE-834. Autollahan ei ole juurikaan muuta arvoa kuin käyttöarvo mutta hyvin sillä tavara kulkee auton arvoon nähden. Tälläinen tötterö alkaa olla jo aikamoinen harvinaisuus joten sen kyllä pitäisi herättää autoihmisissä huomiota jos se jossain liikkuu. Tässä on vastaavanlainen auto: http://www.nettiauto.com/toyota/hiace/8333637 eli aika huvittavan näköinen kun on lyhyt ja korkea. Vanteina uudet mustat Jack Wheelerit. Afrikkaan tälläisen ei pitäisi kulkeutua kun eivät kelpuuta noita nelivetoisia. Auton kiihtyvyys on 0-100km/h noin 5min ja kovempaa se ei edes kulje joten tuskin sen varastanut valopää haluaa kokea vauhdin hurmaa. Autossa perä huutaa ja kardaani tärisee eikä siinä ole edes radiota joten vain masokisti ajaa sillä moottoritiellä. Tankissa olevalla naftamäärällä ei varmaankaan pääse kuin 50km joten kauempana niillä naftoilla ei auton pitäisi olla. Jos joku sillä ajelee niin kuskia saa vetää vastapalloon ja sen jälkeen soittaa poliisille. Tai sitten jos tämä Varas Valopää on ihastunut siihen tötteröön niin mulla on siihen vielä nastarenkaatkin olemassa eli jos haluat pitää auton niin tuletko ostamaan uudet nastarenkaat??
 4. Datsun japaniksi?

  Hitto kun saisi ton tötterön ensi kesäksi ajoon niin voisi alkaa pitämään kirjaa siitä, että kuinka moni kysyy että mitä tuulilasin yläreunassa lukee..
 5. Datsun japaniksi?

  Tiedän että matsuda tietää, joten seuraa japanin kieliopillinen kysymys: Onko noilla japanilaisten merkkien viivoilla minkälainen merkitys? Eli otetaan vaikka tuo oikeanpuoleisin merkki ja sen pitkä kaareva viiva. Ylempänä MakeSX:n kuvassa ja tuossa minunkin tarrassa kaareva viiva on tasapaksu mutta Google kääntäjän mukaan se olisi taas toisesta päästä ohuempi. Eikös noiden merkkien viivat ole aika usein ohuempia toisesta päästä vai onko sillä mitään merkitystä?
 6. Datsun japaniksi?

  Toivottavasti tässä lukee sitten sitä mitä pitäisikin: [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1407733}[/ATTACH]
 7. Datsun japaniksi?

  Eli tämä lienee sitten oikein käännetty?
 8. Datsun japaniksi?

  Tuossa alemmassa kuvassa oleva iso teksti on juuri se mitä kuukkeli kääntäjä antaa tulokseksi. Lausutaanko sitten Datsun japaniksi "Dattosan"? Tämä foorumi on niin länsimaalainen etten minä ainakaan saa liitettyä tähän japanilaisia merkkejä.. > Ja tässä tapauksessa puhutaan 70-luvun tötteröistä joten tuo alempi on varmaan oikea vaihtoehto.
 9. Täällähän on tietysti japanin kielen taitajia joten rohkenen kysyä että onko "Datsun" ihan oikeasti japaniksi niinkuin kuukkeli kääntäjä väittää? Ajattelin teettää autoon tarran ja aivan satavarmasti sen jälkeen jokainen tulee kysymään että mitä siinä lukee. Kaksimielisenä ja sarkastisena kaverina olisi kiva tuottaa japanilaiselle turistille täällä vieraillessaan hyvä mieli jos sattuisi näkemään vanhan Datsunin jossa olisi auton merkki kirjoitettu ihan oikealla, alkuperäisellä kielellä.. PS. Tämä ei näköjään hyväksy japania vaan pyyhkii merkit pois kun laitat viestin. No saako sitten joku pysymään tällä foorumilla japanilaisia merkkejä?
 10. Löytyykö keneltäkään ylimääräisenä 240Z:n alkuperäistä "ankanpyrstö" takaspoileria? Onhan noita replikoitakin olemassa mutta mikä on sitten lähinnä alkuperäistä? Tämä:http://www.ebay.com/itm/JDM-BRE-Spoi...lV9AfY&vxp=mtr näyttää suht alkuperäiseltä mutta tuo kiinnitys ei ole lähelläkään alkuperäistä..
 11. Vetoakselin pultit

  Sitä kierteetöntä aluetta pitäisi olla varmaan jotain 10-15mm, pitää tarkistaa kun käyn tallilla. Ja pultin pituus on varmaan jotain 20-25mm. Tuli vain mieleen tälläinen: http://nissan4u.com/parts/200sx/el_s13/1989_4/type_1/power_train/rear_drive_shaft/ ja osa numero 10. Eli voisikohan S13:ssa olla vastaava? Sillä tuo 39606-56S00 pultti käy myös R33 ja 34 Skylineen. Tuon numeron takana saattaisi olla vastaava pultti, sillä siihen käy samalla numerolla oleva mutteri mitä tarjotaan R30/Z31:seen. Pitää kysyä huomenna tuon saatavavuus. Jos ei tämä toimi niin sitten pitää ottaa Tonin konsti käyttöön.
 12. Vetoakselin pultit

  Juu, tiedän tuon sopivuuslistan mutta ongelmahan on juuri siinä että 39606-P7500 numerolla ei ole enää saatavilla kyseisiä pultteja. Sitä lähin kyselemään että onko jossain muussa mallissa vastaavia samankokoisia mutta ei varaosanumerolla. Silloin löytymisen mahdollisuudet paranisivat huomattavasti..
 13. Nyt mennään oman tietoalueen ulkopuolelle joten turvaudun foorumin lukioihin.. Tarvitsen R30 vetoakselin ja takapyörään tulevan laipan liitokseen pultit, kuvassa osa nro 3: http://nissan4u.com/parts/300zx/el_z31/1984_1/type_1/power_train/rear_drive_shaft/ Kuva tosin on Z31:stä mutta käsitykseni mukaan ovat samat osat kuin R30:ssä. Mutta tuota pulttia ei ole enää saatavilla virallista kautta ja jossain lähteissä saatavilla rajallisesti ja hintaa on yhtellä pultilla $25 eli kun niitä menee 12kpl tulee kahden liitoksen hinnaksi $300 joka on mun mielestäni aika paljon. Joten siihen kysymykseen: Onko teillä tietoa että löytyykö jostain toisesta mallista vastaavia pultteja? Tuohan on ilmeisesti 8mm pultti mutta onkohan esim. jossain uudemmassa Skylinessä jossain kohtaa vastaavia pultteja? En viitsisi laittaa ihan tavallisia 8.8 pultteja tuollaiseen kohtaan. Tai sitten pitää alkaa etsimään ARP:n valikoimista vastaavia.
 14. Noi haitariletkut on ihan oikeasti aika hirveän näköiset.. Vähän ihmettelen sitä ettei esim. silicon-letkujen valmistajat tee letkuja yhtään pitemmillä hännillä. Ei se suora osuus siinä nyt niin hirveästi pitäisi maksaa.
 15. Pakko laittaa pieni kysely liikkeelle: Etsin 22mm valmista letkumutkaa, ei ole väliä että onko silicon-letku tai normaali kuminen, mutta jossa on kuitenkin 45 asteen mutka. Tämä ei vielä tässä vaiheessa tuota yhtään tuskaa, sillä "22mm 45 degree hose elbow" teksti vaikka Ebayssa tuottaa paljon tuloksia. Mutta kun melkeimpä kaikissa valmiissa mutkissa letkun pituus mutkasta on noin 10-15cm maksimissaan. Eli onko kukaan koskaan törmännyt valmiiseen letkumutkaan jossa toinen letkun häntä olisi vaikka 30cm tai vielä pitempi? On vähän hölmöä tehdä letkuasennus jossa on letkumutka, jatkopala ja sen jälkeen 10cm:n letkunpätkä. Tulee vähän tehdyn näköinen.. Tietysti jos jostain autosta löytäisi merkki/mallikohtaisesti käypäsen letkun niin sitten sen voisi hyvällä onnella saada alkuperäisenä. Kuvassa http://nissan4u.com/parts/silvia/el_s12/1984_3/type_1/engine_mechanical/secondary_air_system/ osanro 2 olisi aika lähelle sitä mitä etsin mutta sitä ei ole saanut enää moneen vuoteen, ainakaan Nissanin kautta.. Osaako kukaan auttaa tai onko jollakin tiedossa olisiko jossain autossa vastaavanlainen letku ihan vakiona? Siis muussakin kuin tuo S12 letku jota ei enää saa..
×