Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JJ

Klubilainen
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JJ

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 07/13/76
 1. Ostetaan 280ZX turbon P90 kansi. YV:llä saa kiinni.
 2. Onko porukka tilannut mitään suurikokoisia osia Japanista niin että olisivat tulleet tänne peräpohjolaan meri/konttirahtina? Vuosikaudet yrittänyt selvitellä miten tänne saisi rahdattua korin osia, puskureita, luukkuja yms. konttirahtina mutta mistään en ole sellaista palvelua löytänyt. Lentorahtina tänne saa kaikkea helposti kunhan on vain valmis maksamaan siitä. Olen kysynyt firmoista jotka tuovat moottoreita sieltä mutta eivät ota mitään ylimääräistä kyytiin, firmoista jotka tuovat autoja ja heidän vastaus on ettei auton sisällä ei saa tuoda mitään ylimääräistä. Kysynyt myös Japanissa välittäjältä jos sahaisivat esim. puskurin poikki mutta eivät suostu sellaiseen. Kun on hieman pönttöä että alle sadan euron puskurista pitää maksaa 1000€ rahtikuluja että sen saa lentorahtina tänne. Japanissa on hyvät markkinat ja tavaraa on paljon mutta tänne rahtaaminen on ongelmallista. Onko kellään ratkaisua tähän tilanteeseen muuta kuin että lopettaa haaveilun ja jättää ostamatta..?
 3. Suuret kiitokset! Tuollainen iskari olisi varmaan hyvä ja toimiva vaihtoehto. Se on vähän lyhyempi joka on plussaa ja huomattavasti helpommin löydettävissä. Täytyy alkaa etsimään! Kiitos!
 4. Tarkoitus käyttää alkuperäisiä releitä, tosin jouset ovat hieman alkuperäistä lyhyemmät joten iskarin maksimi pituus saisi olla vaikka 50mm lyhyempi. Mutta kun en tiedä Zetan iskarin maksimi pituutta. Japanista saisi (ehkä) oikeita iskareita mutta lähettäminen on ongelma kun esim. Japan Post ei lähetä iskareita kun kuuluvat räjähdysvaarallisiin tuotteisiin. Ja käsitykseni mukaan Zetaan on saatavilla säädettäviä iskarin patruunoita.
 5. On mullakin Zetan tyhjä tolppa mutta iskarin mitta kiinnostaisi. KGT:n iskarin patruunan pituus on 395mm, kokonaispituus ulkona kierteen alapuolelle 612mm ja suurin pituus 637mm. Toi KGT:n iskari on liian pitkä Zetan tolppaan, eli varmaankin tuon 10mm mutta jos löytyisi Zetan iskarin kokonaispituus niin se kiinnostaisi. Kävin paikallisessa ystävällisessä varaosaliikkeessä ja siellä tutki kaikki kirjat ja löysi iskarin numerot mutta niitä ei enää toimiteta. Zeta on harrastetumpi ja iskareita löytyy helpommin. Muutaman sentin lyhkäisemmät iskarit eivät haittaa, tolpan pohjalle spacer ni se on sillä hoidettu kunhan kokonaispituus olisi suht oikea. Kävin toisessa liikkeessä jossa oli GAZ:in iskareita ja Volvon patruunat ovat melkein samanlaiset mutta paksuus niissä on 44mm kun Zetan/KGT:n iskareissa se on 43mm eikä näin sovi sinne.
 6. Onko kenelläkään purettuna 240 Zetan etutolppaa tai sitten pelkkää iskaria helposti saatavilla? Tarttis tietää etuiskarin mitat, eli sen rungon pituus mikä menee tolpan putken sisälle sekä kokonaispituus. Tarttis löytää KGT:hen etuiskarit, muttei kenellekkään varmaan tule yllätyksenä ettei sellaista automallia mistään kuvastosta löydy. Kokeilin KGT:n iskaria Zetan tolppaan mutta se ei mene sinne kokonaan sisään vaan on pitempi jokusen sentin. Mutta toisinpäin se voisi toimia, laittaa Zetan iskarin KGT:n tolppaan ja pohjalle sopiva spacer. Zetan iskareita on saatavilla vaikka minkälaisia mutta varauksella suhtaudun netistä löytyviin mittoihin. Käytännössä pitäisi myös toimia koska autoissa on sama kone eikä keulan painolla ole varmaankaan suurta eroa. Ei viittis tilata ensin iskareita ja sitten todeta ettei ne käykkään..
 7. Paikkoja siivotessa tuli eteen 260Z 2+2:sen vasen ovi. Ovi on ehjä ja ruosteeton, joskus tuli ostettua sika säkissä kun en tajunnut että ovi on pidempi kuin 240Z:ssa. En viittis heittää ovea romulavalle joten jos joku 2+2:sen omistaja haluaa varaoven niin nyt saisi hakea kahvirahalla. Löytyy Tuusulasta YV:llä saa kiinni.
 8. Olisi ostohalukkuutta L28 lohkolle ja kannelle tai pelkälle lohkolle sekä peltisarjalle, mieluusti 6-2 sarja. Eipä tuo peltisarja maksa jenkeissä kuin reilut 200 dollaria mutta postikulut ovat yhtä suuret..
 9. Päivitys tilanteeseen.. Riitautin asian kaksi viikkoa sitten PayPal:in kautta. Tänään tuli tieto että myyjä on myöntänyt maksunpalautuksen ja tapaus on suljettu. Sivuilla luvataan renkaat neljässä päivässä, minulla kesti kuukauden että sain rahani takaisin, renkaista ei ollut koko aikana mitään tietoa. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytän tuota firmaa.
 10. Aloitan uudella aiheella jotta tämä näkyisi hieman paremmin. Löysin tuolta ylempää yhden hyvän kokemuksen kyseisestä firmasta mutta minä ei voi samaistua saamaani palveluun. Eli: -Kaksi viikkoa sitten tilasin renkaat kyseisestä firmasta, maksoin ja tuli ilmoitus hyväksytystä tilauksesta. Kaikki vielä hienosti.. Kolmen päivän päästä tuli ilmoitus jossa kerrottiin että olemme saaneet maksusuorituksen, kerrottiin paketin seurantakoodi ja arvioitu saapumispäivä. Ja vieläkin kaikki oli hienosti.. Muuten ihan hyvä, mutta seurantakoodia ei ole edes olemassa. Sähköpostikyselyyn ei vastata ja asiakaspalvelunumero ei ole käytössä. Arvioitu saapumispäivä tuli ja meni, nettisivuilla kerrotaan että toimitusaika on keskimäärin 4 työpäivää mutta eipä tilaus ole edennyt kahdessa viikossa mihinkään. Olen käyttänyt pääsääntöisesti Renkasonline joka on toiminut hyvin mutta nyt kun etsi renkaita niin Giga-rengas myi halvemmalla joten tuli valittua eri firma. Pitäisi olla samaa firmaa Rengasonline ja Delticom, mutta onko tässä nyt joku kusetus menossa ja löytyykö teiltä negatiivisia/positiivisia kokemuksia tuosta firmasta?
 11. Hymyä peliin

  Näin laitat oikeaoppisesti levikkeet Skylineen: Osa 1: Osa 2:
 12. Toyota Hiace 4WD -89

  Auto löytynyt Kellokoskelta, tankki tyhjänä, rattipylvään muovit ja virtalukko aivan paskana. Kuskin oven ja sivuoven lukkopesän vierestä on lyöty ruuvari sisään että on saatu ovet auki. Hyttiin on ilmestynyt puhelimen autolaturin tyhjä myyntipakkaus eli on ilmeisesti ollut puhelimessa akku tyhjä ja on tarvinnut varastettua autoa puhelimen lataamiseen.
 13. Toyota Hiace 4WD -89

  Täällä on paljon porukkaa PK-seudulta joten koitan lisätä mahdollisuutta vihelletyn Hiacen löytymiseen. Viime viikolla 17.- 18.11. välisenä yönä Helsingin Mellunmäestä joku valopää pölli mun Hiacen rek.nro ORE-834. Autollahan ei ole juurikaan muuta arvoa kuin käyttöarvo mutta hyvin sillä tavara kulkee auton arvoon nähden. Tälläinen tötterö alkaa olla jo aikamoinen harvinaisuus joten sen kyllä pitäisi herättää autoihmisissä huomiota jos se jossain liikkuu. Tässä on vastaavanlainen auto: http://www.nettiauto.com/toyota/hiace/8333637 eli aika huvittavan näköinen kun on lyhyt ja korkea. Vanteina uudet mustat Jack Wheelerit. Afrikkaan tälläisen ei pitäisi kulkeutua kun eivät kelpuuta noita nelivetoisia. Auton kiihtyvyys on 0-100km/h noin 5min ja kovempaa se ei edes kulje joten tuskin sen varastanut valopää haluaa kokea vauhdin hurmaa. Autossa perä huutaa ja kardaani tärisee eikä siinä ole edes radiota joten vain masokisti ajaa sillä moottoritiellä. Tankissa olevalla naftamäärällä ei varmaankaan pääse kuin 50km joten kauempana niillä naftoilla ei auton pitäisi olla. Jos joku sillä ajelee niin kuskia saa vetää vastapalloon ja sen jälkeen soittaa poliisille. Tai sitten jos tämä Varas Valopää on ihastunut siihen tötteröön niin mulla on siihen vielä nastarenkaatkin olemassa eli jos haluat pitää auton niin tuletko ostamaan uudet nastarenkaat??
 14. Datsun japaniksi?

  Hitto kun saisi ton tötterön ensi kesäksi ajoon niin voisi alkaa pitämään kirjaa siitä, että kuinka moni kysyy että mitä tuulilasin yläreunassa lukee..
 15. Datsun japaniksi?

  Tiedän että matsuda tietää, joten seuraa japanin kieliopillinen kysymys: Onko noilla japanilaisten merkkien viivoilla minkälainen merkitys? Eli otetaan vaikka tuo oikeanpuoleisin merkki ja sen pitkä kaareva viiva. Ylempänä MakeSX:n kuvassa ja tuossa minunkin tarrassa kaareva viiva on tasapaksu mutta Google kääntäjän mukaan se olisi taas toisesta päästä ohuempi. Eikös noiden merkkien viivat ole aika usein ohuempia toisesta päästä vai onko sillä mitään merkitystä?
×