Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tonz@

Members
 • Content count

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tonz@ last won the day on May 5 2017

Tonz@ had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Tonz@

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 07/27/94
 1. Ilmoituksia nettiauto yms.

  http://www.nettiauto.com/nissan/skyline/7407742 Kellään tästä lisätietoa ja mistä vois johtua kyseinen ongelma että lähtee "kuumana" käyntiin ainoastaan kaasua polkasemalla?
 2. Olisko kellään vinkkejä mistä lähtis vikaa ettimään kun oma S13 ei lähde käyntiin, (taustaa: uutenavuotena levis kytkin silleen että vaikka tökkäät minkä vaihteen tahansa silmään niin aina on ns. vapaalla ja poljin aivan tunnoton. Ja seuraavana päivänä koitin käynnistää autoa niin ei lähde, siitä asti seisonut pihalla) kone kyllä pyörii, tuli testattua myös että kipinä tulee sytytystulpille asti sekä bensaa ainakin bensasuodattimelle asti. Missä vois olla vika? Bensasuodattimen jälkeen polttoaineen saannissa, ei paljon muita vaihtoehtoja ole? Suuttimet vakiot ja autoa ei ole muuten piristetty kun T28 ahtimella, putsarilla, rst-pakosarjalla ja putkistolla. Pitäs nyt ekana käynnistysongelma ratkasta ennenku tuon kytkimen kimppuun käyn.
 3. Kellään apua erikoiseen kytkinvikaan; elikkä tossa muutama kuukaus sitte säxän kytkin alkoi tekemään sellasta että välillä irrotti tosi ylhäältä ja välillä aika alhaalta (riippui säästä, kuun asennosta ja millon mistäkin), kytkin muuttui myös huomattavasti normaalia jäykemmäksi välillä kun irrotti ihan ylhäältä. Ja tietenkin tuolloin kun kytkin irrotti ihan maksimiylhäältä, eli kytkintä tarvi painaa about muutaman millin vaan pohjaan niin kytkin luisti koska poljintuntuma oli niin ylhäällä ettei enää irrottanu kokonaan. Sitten yhtenä päivänä pysähdyin liikennevaloihin, laitoin auton vapaalle, sitten kun liikkeelle piti lähteä tökkäsin ykkösen pesään ja painoin kaasua niin eihän auto liikkunu mihinkään, piti vielä oikeen varmistaa useempaan kertaan ettei keppi ollu vahingossakaan vapaalla. Noh ei muutakun työntämään auto sivuun ja hinaamaan kotia. Eli vikana on se että tökkää mille vaihteelle tahansa, niin vaihde on ikäänkuin vapaalla kokoajan, kaasua painaa niin kierrokset vaan nousee eikä auto liiku mihinkään. Kytkinpoljin on myös todella jäykkä eikä siinä ole mitään tuntumaa eikä tyhjää "välystä" niinku normaalisti. Kytkin on vaihdettu edellisen omistajan mukaan ~5000km sitten ja siellä pitäis olla exedyn asetelma ja "jousitettu sintterikytkin", en ole tarkastanut muttei se ainakaan vakiokytkimeltä tuntunu sillon kun vielä toimi. Kytkinneste näytti kyllä olevan vuosimallia 1989, ihan mustaa ja liekkö millon viimeeks vaihdettu, jos ikinä.. Voiko sillä olla tekemistä asian kanssa vai osaako joku neuvoa mikä tuossa on? Auto on nyt seisonut uudestavuodesta asti kotipihalla motivaatiota oottamassa ja en sen kummemmin oo jaksanu siihen perehtyä kun ei oo aikaakaan ollu mut nyt kevään tullessa ois kova polte saaha kuntoon. Kiitti jeesistä jo etukäteen! ..Ainiin ja pisteenä ii:n päälle seuraavana päivänä tuon hajoamisen jälkeen kun kävin autoa kattomassa niin ei lähteny edes käyntiin enää (sattumaako..)
 4. Konepelti lentäny katolle ja sentakia katto lommolla ja muistaaksee keulan osatki vaihettu lasikuitusii jonku mällin jäljiltä. Ja jotai rohinaa kuulu koneesta ku meinasin tota kerran ostaa mutten uskaltanu sijottaa tohon sillo. e: lainaus silloiselta myyjältä mitä kertoi: "Auto on joskus kolaroitu ja sen takia varmaan vasemmalta puolelta ihan vähän leveämpi ja konepelti on lentänyt katolla ja se on sittem jätetty korjaamatta... mutta ei ole paha fiksata... korihan ei ole millään tavalla kaunis mutta tekniikka toimii erittäin hyvin, lukuun ottamatta starttia joka vingahtaa startauksen jälkern mikä on melko pikku vika."
 5. Talviautot 2014-2015

  Säxällä aurataa nii kaua ku pääsee.
 6. Minkä näköinen on sinun s13?

  Kuukauden ajellu tolla, kaikennäköstä parannellu ja vielä pitäs jatkojalostaa.
 7. Avautukaa tänne!

  Uskaltaako kukaan foorumilainen tunnustaa
 8. Tos on kuva missä imuputken tein toimivaks just ton ongelman takia, tossa kun on tuo eka silikonipätkä niin maf+putsari oli sillon kun sammuili suoraan siinä kii, sitte pistin tuon aluputkenpätkän siihen jatkoks jollon putsari ja maffi siirty tonne kulmaan asti ja toimi samantien. Pienistä asioista on kiinni kyllä. Kuvassa huohotus alkuperänen (lukuunottamatta toi punanen tuningletku mikä menee imuputkeen jossa supistusholkki letkun sisässä venttiilikopan päässä).
 9. Onko turbon imuputki millanen? Itellä oli ex-säxässä samavika että ainaku pisti kytkimen pohjaan ajosta auto sammu. Syynä oli liian lyhyt ja vääränlainen imuputki, tein jatkoa tuolle putkelle että putsari tuli ihan sinne konehuoneen reunaan ja auto pelas täydellisest ton jälkeen. Ja mites siulla huohotus menee nytte, ootko muokannu sitä alkuperäsestä?
 10. Pitääpä tarkastaa toi heti ensimmäisenä. Todennäkösesti se ei sitten pyöri kun vaan helteillä tosiaan tekee.
 11. Mistähän johtunee että muutamapäivä sitten S13 on alkanu keittää tyhjäkäynnillä, ajaessa lämmöt ok mut kun pysähtyy ja pitää tyhjäkäynnillä niin lämmöt nousee tappiin pikkuhiljaa? Vaikuttaako nää +30c helteet muka noin paljon kun ei ennen oo tehny tota? Autossa sähköflekti lämpöanturi ohjauksella ja vakiocooleri.
 12. S13 startin hiilet, motonetistä löytyy kaks erivaihtoehtoa, osaisko kukaan nopeesti heittää käykö noista kummatkaan? Ja alakautta ilmeisesti saa startin nopeiten irti, onko siellä muuta tiellä kun se tukirauta mihin kannattaa varata hermoja?
 13. 353hp kesti 444cc suuttimet ongelmitta ex-säxässä. Tosin aika rajoillahan tossa liikutaan mutten ite huomannu mitään ongelmia niiden toimivuudessa kun auto oli säädetty kunnolla. Ja tietyst aika vähän käytin tota maksimitehomäärää muutenkin.
 14. Säädin alustasarjaa yks päivä autosta, keulaa muutaman sentin matalemmaks ja jousen esijännitystä jouduin kiristämään väliaikasesti lähes tiukimmalle ettei ota vanteisiin kiinni (spacerit on kyllä tulossa postissa niin saa takas löysättyä ton niinku oliki). Toista tolppaa kun eestä ruuvasin alaspäin niin oli todella jumissa ja yli tunnin taistelin että sai nuo muutaman sentin puotettua, jumitti jostain niinkun vastaan aina kun ruuvas.. Nyt sitte tuo kyseinen puoli on ruvennu tuon jälkeen kolahtamaan aina kun tulee töyssy ja keula nousee ns. ylöspäin töyssyssä, tuntee ja kuulee myös kun pomputtaa keulaa niin ylhäällä ollessaan kolahtaa. Iskarin yläpäästä kun piti kiinni ja samaan aikaan pomputti niin ei ainakaan yläpää heilunut eikä ollu väljä, mikähän tuolla vois kolista? En oo vielä päässy tutkimaan tolppaa renkaan ollessa irti, niin aattelin tällee etukäteen tiedustella mikähä tuolla vois ääntä pitää? Voiko olla mahollista että tolpasta meni sisältä jotain paskaks kun lähes väkisin joutu kääntelemään että sai ruuvattua matalemmaks? Tiedän aika hölmöö oli väkisi tota ruuvailla muttaku toisen puolen oli jo saanu hoiettua ni oli pakko saada toinenki.. Alusta BC Racing.
 15. Kiitoksia! Ei tullu huomattua tollasta systeemiä, pitää tsekkailla uudestaan.
×