Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ale

Members
 • Content count

  8884
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ale

 • Rank
  King of the N00bs
 • Birthday 04/05/78
 1. Rahamiehet ottaa Pakettiautopojilta mutta itse joudun kyllä säästämään sen 200€ ja koittamaan K1:stä.
 2. Toi ei oo edullinen. K1 Katsastajat on edullisempi mutta kestää usein paaaljon pidempään.
 3. Skyline VEROT

  Hankala tilanne mutta hyvin yleinen. Yleensähän se junnaa siinä että paperit tilataan kun auto saapuu ja niissä kestää niin kauan että kaikki määräajat ehtii paukkua. Mutta ei siitä ainakaan itselle tai lähipiirille ole koskaan mitään sanktioita tullut vaikka on ollut viikkoja tai jopa kuukausia myöhässä. Onko sulla paperit siihen jo? Massathan on ainoa mikä tullia kiinnostaa joten jos käyt leimalla ja saat massat rekisteröintitodistukseen niin se yleensä kelpaa vaikkei olisi katsastus hyväksyttykään. Kertaalleen on kyllä Tulli vaatinut hyväksytyn muutoskatsastuksen ensin mutta silloinkaan ei raju myöhästyminen haitannut mitään. Tulee sieltä niitä kirjeitä mutta ei ne mihinkään ole johtaneet.
 4. Liekö RHD kenellekään täällä vaihtoehto mutta sekä 350Z että 370Z malleja saa Japanista aika edukkaasti verrattuna Eurooppalaiseen hintatasoon. Verotkin halvemmat.
 5. En varmaksi sano mutta kyllähän ne vahvasti näyttää ihan perusvarsilta kumikortsu"suojilla". Voihan siinä jotain tuotekehitystä olla tehty aivan halvimpiin verrattuna. Taiwanissa. Mutta on kyllä meidän kokemuksen mukaan laadukkaampia merkittömiin bulkkikiinalaisiin verrattuna. Ja onhan ne jopa noihin Driftworkseihin verrattuna kalliimpiakin. Ei niin paljon kuitenkaan etteikö kannattaisi maksaa.
 6. PLX vaikeuksia...

  En tiedä yhtään päteekö tähän mutta löysää hihnaa yleisempi ongelma S13:ssa on laturin maadoituksen hapertuminen.
 7. DNSF Ski Miit VII 20.-22.3.2015

  Täällä ollaan mut missäs kaikki on?
 8. Me yritettiin yhdestä munakadetista päästä (nimenomaan kännissä) eroon eikä tahtonut kuolla oikein millään. Ajettiin (siis kaverin selvinpäin ollut tyttöystävä ajoi) sillä ykkösellä rajottajaa vasten Länsiväylää päästä päähän ja hidastamatta hidastetöyssyistä yli sun muuta. Vasta tuntien päästä kun laskettiin jäähdytysnesteet ulos ja pissattiin tankkiin, se suostui jonkun matkan päästä kuolemaan. Romu-Keinänen kävi korjaamassa vainajan sitten pois.
 9. apua ebay.de

  Tai sitten tarjosi pakettia seurannalla / UPS:ia vaihtoehdoksi normipostille.
 10. Mistä vanteet zetaan?

  Tommosen setin saat rahaa vastaan vaikka omaksi. Mutta mahtaako mahtua? Näyttävät olis varmaan ainakin. XXR 521, musta punaisilla pulteilla. Koko 20x10,5 / ET 30 / Jako 114,3 / Keskireikä 73. Päällä uudet Rockstone 255/30/20. Tuolla kuva: http://www.dnsf.org/showthread.php?29794-M-XXR-521-20-quot-kaksi-sarjaa-toinen-renkain
 11. On ostettu ja on palveluntarjoajan kanssa tsekattu appiukon mukaan. Tää on vähän hankala keissi kun on parin sadan kilometrin päässä joten pääsen kovin harvoin itse virittelemään.
 12. Samanlaiset kokemukset. Mulla kesti nopeimmillaan 48h Helsinki-Tukholma (Lontoosta auto). Saksassa en kaahannut mutta Ruotsissa tuli jo vähän kiire.
 13. Jäipä kirjoittamatta tarkemmat yksityiskohdat. Kyseessä on Soneran verkossa toimiva Tele Finlandin? liittymä jossa on "opengate" palvelu. Liittymän puolesta pitäisi toimia, se on tarkistettu palveluntarjoajalta.
 14. Hei! Osaatko arvella mikä voisi olla vikana kun dyndns -palvelu ei toimi B593S:än kanssa. Appiukolla mökillä kamerat ja oon tehnyt dyndns -osoitteen sille. Ihan vastaavilla asetuksilla homma toimii kotikameroiden kanssa (ADSL:än takana) mutta mökin IP ei päivity millään vaan osoite lakkaa toimimasta heti kun IP vaihtuu.
×