Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Raze

Members
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Raze

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Nostellaas ylös omalla nyky käyttiksen kuvalla. Tälläinen -06 mallin murano nyt 191tkm mittarissa tuli hommattua käyttikseksi viimevuoden alussa ja tähän asti on ainakin palvellut hyvin ja on saanut olla tyytyväinen. Erottuu sopivasti massasta ja positiivisia kommentteja kuullut ihmisiltä kaupungilla [ATTACH=CONFIG]temp_28794_1452417127508_81[/ATTACH]
 2. Joensuun nissanistit

  Kesä tulee ja ekat sportti datsunit liikenteessä, ei vaan vielä omat..> Kenes R33 oli pe iltana cosmicin luona parkissa?
 3. Joensuu-meeting!

  Jos ei foorumilaisia ole jotka säätää niin ainakin heti ekana tulee mieleen http://noproblemracing.fi/
 4. Täältä tulikin tänään vastaus parin viikon jälkeen sekä hintatiedot juurikin kun ajattelin soittaa kun ei sähköpostiin vastata. Täytyy koittaa josko olisivat noi 240sx mallin pohjalta sopivat:)
 5. Voiko E85:lle tarkoitettu bensapumppu kärvähtää/hajota jos ajaisi normibensalla? Omasta mielestä ei mutta ikinä en ole varma omista oletuksista;D
 6. Tässä taas koitetaan väittää minulle että saan kiskoa traileria B kortilla mutta en ole ihan samaa mieltä. Massathan verrataan kärrin ja auton kokonaismassoista eikä omapainoista,olenko oikeassa? Tässä kaksi eri yhdistelmää, heittäkää oma mielipide. Lakipykälien mukaan oma kortti ei siis riitä hinaamaan edes ensimmäistä yhdistelmää tai näin ainakin itse ymmärrän. 1) Hinuri (2220kg)+traileri(1300kg)=kokonaismassa 3520kg eli massa ylittää rajan 20kg. 2) Hinuri (2710kg)+traileri(1300kg)=kokonaismassa 4010kg eli massa ylittää rajan 510kg. Noissa esimerkeissä on käytetty vielä tuota käytössä olevaa kevyempää traileria, toinen 2000kg jota on turha edes haaveilla hinaavansa.
 7. Mistä uudet lattiamatot s13:sta.? Onko suomessa kellään verhoilijalla mallia valmiina jossa olisi jo teetätetty vai täytyykö etsiä ebaysta jotenkin sopivat matot? Kangasmatot lähinnä hakusessa.
 8. Okei kiitti tiedosta. Näissäkinhän oli jarrujen koossa jotain eroa mutta entäs tehoissa eri ikäisten autojen välillä.? Vai onko se sit aivan sama verrata mihin tahansa s13:sta? Tyhmiä kysymyksiä tyhmältä kyselijältä..
 9. Muutama kysymys turbon muutoskatsastusta varten kun täällä on varmasti kokemusta. Tarvitsisi saada vastaavuustodistus jarrujen ja akselistojen osalta omaan s13:seen joka on ca18det koneella. Katsuri sanoi että verrataan mallisarjan tehokkaimpaan autoon eli onko se silloin Suomen markkinoiden sisäinen s13 sr20det koneella varustettu auto vai olenko aivan hukassa.? Ja mitenkä näiden autojen jarruissa on sitten eroa? Kyseessä ilman abs:siä oleva auto jossa edessä S14 jarrut ja takana vakiot, riittääkö nämä vai tuleeko hommata vielä isommat jarrut taakse? Akselistoissahan ei taida olla eroja jotka vaikuttaisi muutoskatsastukseen.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Voinet kertoa sen 500€ mieluumminkin kolmella.. Jenkeistä tuo pitääkin näillä näkymin tilailla niinkuin vaihdelaatikotkin, odotelkoon auto taas sen kuukauden päivät osia.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Mahtaakohan kardaaniin saada osia ostettua erikseen mistään.? Töissä kyselin koko kardaanille hintaa niin jätin tilaamatta kun tarvetta ei ole koko osalle eikä ainakaan nissanin varaosa järjestelmä myy kardaania palasissa. Tarve olisi siis tumpille joka tulee kiinni vaihelaatikkoon sekä ensimmäinen ristikko, jos jollain pyörii nurkissa niin laita privaa!
 12. Riippuu ihan mitä tarvitsee, itse tilailin joitain omaan autoon suoraan paikallisesta merkkiliikkeestä. Helpottaa kummasti kun menet osanumeroiden kanssa kyselemään; http://nissan4u.com/
 13. Koneremontti.

  Eipä ole tarttunut kuvia siinä vaiheessa kameraan mutta kunhan alat kasata moottoria niin kannattaa laittaa yksi mäntä paikalleen ja pyörittää varovasti moottoria jolloin näät ottaako se suihku kiinni. En muista lyhensinkö omista vain sitä suihku päätä vai hioinko ohjuritappia hieman jolla sain suihkun kääntymään muutaman asteen jolloin ei ottanut mäntään kiinni.
 14. Koneremontti.

  Ainakin Wiseco+kiinanveivi yhdistelmässä tämä ongelma tulee eteen. Itse muokkasin hieman öljysuihkua että sain koneen pyörimään.
 15. Autovahinkokeskus

  Onkohan toi nyt meidän ammattikoulun auto. Tai ainakin siellä on seisonut tollanen ainakin vuoden päivät ja jotain vakuutuspetos tms huhua siitä kuulin kun kyselin asiasta. Ostettu siis joskus avk:lta oppilaille kunnostettavaksi, täytyykin käydä huomenna katsomassa.
×