Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Nismo sunny

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nismo sunny

 1. maalinpoistoaine..

  ..maalinpoisto aineesta nimeltä Nitromors..tarkotus olis poistaa maalit aluvanteista ja kiillottaa puolat..täs ois talven projekti kiillottaa nuo 4 vannetta. edit: otsikko kuntoon.. - Kennedy
 2. P10 1.6 muutos ---->> eGT

  Vs: P10 1.6 muutos ---->> eGT no eikös 1.6 ja 2.0eGt oo samalla alustalla,itelläni o 1.6 ainakin levyt takana...ei mielestäni tarvii muuta kun kone kiinni ja muutoskatsastus..tietysti jos takana on rummut ni sit voi olla eriasia..viisaammat korjatkoot.
 3. Vanne kolhasiun paikkaus..

  Vs: Vanne kolhasiun paikkaus.. noissa aluvanteissa on yleensä AIKA PAKSU maalikerros päällä "suojaamassa". Itse rupesin kiillottelemaan puolien etupintoja ja puolissa oli muuttama samanlainen naarmu,ei ollut onneksi yltänyt itse alumiiniin asti..
 4. Vs: Jalkasuoja Primeraan, kukaan nähnyt myytävän? hep..yks ostaja lisää!!
 5. Mistähän mahtais löytyä vika primmun huonoon kylmäkäynnistyvyyteen.Ei meinaa 20 asteen pakkasilla lähteä käyntiin. Akku noin vuoden vanha Varta Blue Dynamic 70Ah, laturi tarkistettu,lataa 14,3v jännitteellä ja akussa aina "lepojännite" 12.6 Virtalukonpohja tarkistettu,Startti käyty läpi,auto on lokilämmityksessä ennen käynnistystä 2,5h Akkua en kyl oo viel kerenny käyttää rasitustesteissä. kenelläkään samoja kokemuksia/vinkkejä.
 6. sanokaas Primerakuskit..

  Vs: sanokaas Primerakuskit.. Narrasin se oli muuten 220a buusteri..ja vika löytyikin akusta..
 7. maalinpoistoaine..

  Vs: Nitromors maalinpoistoaine tehoaineena on metyleenikloridi,hyvin lähti maalit,laittaisin kyl kuvia jos pystyis..
 8. sanokaas Primerakuskit..

  Vs: sanokaas Primerakuskit.. elikkä startatessa ei sano naks.Starttaa kyllä ne ensimmäiset 2sekunttia ja sen jälkeen loppuu akku ja rupiaa releet naputtamaan,Tänään kokeilin 80a boosterilla mut ei jaksanu pyörittää vieläkään,et nyt selvis ainakin se että syy ei ole akussa. Liitokset on tarkisteltu ja Akun maajohdonkin vaihdoin.Lepojännite on mitattu pakkasilla. Kyllä nuo autosähköt on niin henkimaailman vehkeitä..
 9. kukaan saanu toimimaan tota primeran käsijarrua,levyt takana ja vaijeri menee siihen sylinterille mut ei ilmeisesti purista levyä tarpeekas. kenelläkään samoja ongelmia?sylinterit ehjät ja se käsijarrumekanismi sisäl. viimeeks sain just ja just katastuksesta läpi kitkanlisääjällä mut nyt ei auta enää.
 10. primera p10 omistajat ohoi..

  Vs: primera p10 omistajat ohoi.. Vikakin löytyi,vaihdoin vaijerit niin rupesi pelaamaan,mutta prkl vaan oikea puoli,otin vasemman puolen vaijerin irti,taitoin kevyelle mutkalle ja heilutin päästä niin vaijerin toinen pää ei liiku..oli vielä UUDET 22e vaijerit,rasvattu ja ei prkl toimi..
 11. p10 rengastuksesta

  Vs: p10 rengastuksesta 215/45/17 ja sopii..-40 madalluksin..
 12. ..mistä on porukka tilaillu jos yleensä on?vai mahtaako edes saada mistään p10:iin?
 13. primera p10 omistajat ohoi..

  Re: primera p10 omistajat ohoi.. ei ollu lihaksikkaan olonen ja kävin viel ite vääntämäs kahvasta vähän reilummin mut ei se meinannu leimaa antaa.
 14. P10 omistajat..

  ..kuka tehnyt vaihelaatikko remppaa?Itselläni korisee AIKA pahasti,epäilen ryhmänlääkereita,onko kuinka isohomma,kukaan tehnyt..?
 15. Lisävalot

  Re: Lisävalot ei katastus mies ainakaan mul noist 1000ff:stä sanonu mitään.
 16. ..kenelläkään kokemuksia Hellalta kuulemma saa, Esim P10 etuvilkkuihin niin ei jää sitä todella törkeää keltaista väriä kiilumaan vilkun kuvun alle koska lamppu ei ole värjätty vaan hehkulanka palaa keltaisena.
 17. kuvan laitto foorumiin!!

  Kuinka onnistuu?? Pitäs laittaa vanne myyntiin kuva vanteista mutkun ei osaa!! Kertokaa fiksummat kuinka onnistuu..
 18. paljonko ajettu

  Re: paljonko ajettu Vuoden 93 P10 1.6 4-pisteruisku ja mittarissa 389tkm. Ei savuta eikä vie öljyä normaalia enemmän. Ripatilla puhuivat että jotkut ajaneet huoletta yli 500tkm ennen kuin ensimmäinen remontti tullut esille. Kori kuin tehtaalta tullut ja taka kaarien ALKAVAT ruostekohdat korjattu. Tarkastakaa muuten P10 omistajat rekisterivalojen ympärys! Itselle tuli pieni yllätys kun hipaisi sormi peltiä niin maalit tippuivat pois, eikä edes ollut kuprulla maalipinta että olisi voinut huomata silmin!
 19. P10 matalaksi

  Re: P10 matalaksi kerrohan sit meille mitä sano pahasetä iskareista..tarkoituksena olis madaltaa itekin tota p10 mut se nyt on siin et ostanko jouset vai jouset ja iskarit.
 20. P10 matalaksi

  Re: P10 matalaksi eikös alkuperäiset iskarit kärsi siitä ku laitto matalemmat jouset?? Taisivat kulua ainakin nopeammin..vai olikohan huhu puheita..
 21. Sähköt....

  Re: Sähköt.... häviääkö rekisterikilven valo kans??
×