Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JP1

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JP1

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Pitäisi penkkien nahkaa uusia ja korjailla. Olikohan jossain Toijalan suunnalla joku tunnettu nahkapenkkien fiksailija, muistaako kukaan?
 2. Eli lyhytaikaiseen tarpeeseen. En hitsaile. Sisustaa lähinnä laittelen. 046-8507971
 3. 2 ohm vai 4 ohm subbari?

  Vs: 2 ohm vai 4 ohm subbari? 2x2 ohminen. Sen voi kytkeä neljään ohmiin vahvistin sillattuna tai sitten puhekelat omiiin kanaviinsa. Uskoisi että stereona kestää 2 ohmin kuorman.
 4. Olisi tarve pakosarjan laipalle dxf:stä. Jos joku viitsisi niin... Paikallista leikkuufirmaa ei kiinnosta tällaiset pikkuhommat.
 5. Paras Vahvistin merkki

  Vs: Paras Vahvistin merkki McIntosh autovahvi on itellä kiikarissa. Se tuntuu ainakin tällä hetkellä parhaalle.
 6. Vanteiden muutoskatsastus

  Vs: Vanteiden muutoskatsastus On vähän offtopic, mutta pakko kertoa... Noo, oli katsastus edessä ja ajattelin samantien muutoskatsastaa 18" pallot alle. Menin asemalle ja maksoin katsastuksen sekä muutoskatsastuksen. No katsastuksen loppuvaiheessa aletaan muutoskatsastaa 18" palloja. Inssi tutkii ja toteaa että Falkenin etukumeissa ei ole E hyväksyntää. Ei voida siis muutoskatsastaa eikä muutenkaan tule leimaa. Inssi kirjoitti lapulle että saan ajaa kotia "korjaamaan" auton ja takaisin. No kävin samantien vaihtaa orkkiskokoiset kitkat alle ja eikun uudestaan konttorille ja vähän lisää maksua toimistotädille. Auto sai leiman, mutta muutoskatsastus 18" renkaille jäi saamatta. Suututti aika rajusti.
 7. Vs: Ei nosta kunnolla ahtoja - potentiaaliset vikakohteet? Mistä tuollainen Schwitzerin kello kannattaa hommata? Pro-Turbolle laitoin tiedustelun menemään. Muita paikkoja? ...juu ihan orkkis auto ilman virejä.
 8. Ahtopaineet jää n. 0.2-0.3 baria tehtaan ilmoittamista(garrett T28). Bleedistä ruuvaamalla saan ahdot nostettua normaalitasolle. Ahdin voi olla hyvinkin jo aikansa elänyt, mutta olisiko muita kohteita, jotka kannattaa tarkistaa ennen ahdinremonttia?
 9. Vs: Peltisarjan tekijä hakusessa Ensisijaisena olisi taivuttelemalla tehty sarja minimisaumoilla.
 10. Suositelkaa jotakuta. Olisi tarvetta.
 11. Ruostesuojaus?

  Vs: Ruostesuojaus? Joskushan TM testasi nuo ammattiruostesuojaamot ja totesi että suurin osa viilaa linssiin tavalla tai toisella.
 12. Pakoääniähän saa muokattua vaimentimilla ja niiden sijoittelulla. Jos puhutaan turboautosta, niin mitä tapahtuu, jos välivaimennin on suuri ja takapönttö pieni? Entä toisin päin? Entä jos on vain suuri takapönttö ja ei välipönttöä ollenkaan? Mitäs tapahtuu äänimaailmassa, jos laittaa taakse vapaasti virtaavan pöntön ja keskelle heikommin virtaavan tai päinvastoin? Kertokaa kokemuksia!
 13. Kertokaapa mistä kannattaisi hommata 3" putkea ja vaimentimet, kun ajattelin itse väsätä uuden putken?
 14. Onko noita muissakin kuin jenkkipeleissä ja minä vuosina noita on ollut?
 15. Re: Nettiautossa 280zx myynnissä. On hinta tosiaan aika kova. Onha tuo harvinainen. Liekkö toista oikeanpuoleisella ohjauksella olevaa Suomessa?? Eri juttu kuka sellaisen haluaa...
×