Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

kaie

Members
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kaie

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 10/29/84
 1. Vs: Mikä iskari etutolpan ja sr20det väliin? Mulla olis ylimääräisenä nismon moottori tukikumit, jos kiinnostaa (uudet)?? 100€
 2. Vs: Autosi matkamittarin lukema? S14 -96 66tkm N15 Gti -00 131tkm
 3. Gti:n merkeistä?

  Vs: Gti:n merkeistä? http://media.photobucket.com/image/almera%20gti/Doodles_uk/Nissan%20Almera%20GTi/danscar005.jpg?o=7 ^^ Tuo missä ei ole syvennystä on ainakin MSD maski, mulla on samanlainen. Jep, näin itsekin muistelin, mutta onko tuo missä syvennys msd:n?
 4. Gti:n merkeistä?

  Vs: Gti:n merkeistä? http://www.moottorit.net/keskustelu/viewtopic.php?f=21&t=116 Tossa kanssa.. tämä vissiin oli se nissanilta ostettava vaihtoehtoinen maski? Juuri tämä oli se maski minkä sai facelift gti:hin uutena lisävarusteena jossa oli gti logo keskellä. Itsellä on kanssa tuo omassa gti:ssä mistä on kylläkin otettu tuo teksti pois. Tuota vanhempaa maskia missä gti logo en ole ikinä nähnyt, mutta näissä facelift malleissa jonkin verran näkynyt suomessakin. Autokeskushan myi aikanaan tuohon facelift alluun myös helmasarjaa ms design en tiedä tuliko tuo maski automaattisesti mukana jos otti helmasarjan? Onko tuo maskikin ms design?
 5. Mistäpäin almeristit?

  Vs: Mistäpäin almeristit? käyttöauton virkaa hoitaa tuo 00 gti allu. Helsinki
 6. Vs: Ahtimen pakopesän reikä pienempi kuin pakosarjan. Uskaltaako laittaa kokonaan ilman tiivistettä jos keneistaa suoraksi kummatkin pinnat pakosarjan ja ahtimen?
 7. Vs: verhoilija/erikoismaalari etsii asiakkaita Missäs päin nyrkkipaja vaikutat?
 8. Vs: Kokemuksia digikameroista (vinkkejä/neuvoja). Itse ostaisin SONY:n ALPHA 200, 300 tai 350. Vakaaja rungossa ja todella helppo käyttää. valittu tuo 200 vuoden harrastelija kameraksi maailmalla ja voitti juuri Tekniikan maailman testin. 300 ja 350 vain päivitettyjä versioita missä ei hirveesti hinta eroa ole 200 verrattuna 100-200€ rajala shopissa. Itse varmaan tulee ens vuoden alussa ostettua joku noista. Rajala shopista 200 kahdella opjektiivilla 499€, 300 599€ ja 350 699€. On muuten hinta aika paljon tippunut noissa järkkäreissä mitä ne viime vuosina maksanut. Nyt saa pokkarin hinnalla järkkärin tai ainakin melkein .
 9. sr20det + gt2871r

  Vs: sr20det + gt2871r Osapuilleen tämmönen: 2871 trim48 2871 trim 52 2871 trim 56 Tulkkaisin noita karttoja siten, että 52 trimminen siipi on "paras", ahtokäyrä leikkaa eniten korkeimman hyötysuhteen saareketta tolla 1.5 bar paineella. Mites 3071 kanssa mikä paras trimmi koko tuolle .64 A/R 1.5 paineille? vai löytyykö siihen kolmea trimmi kokoa kuin 2871:seen?
 10. sr20det + gt2871r

  Vs: sr20det + gt2871r Mulla gt2871r .64 trimmi muistaakseni 52, vakio pakosarjassa ja ne lukemat 350hp / 500nm 1.5bar
 11. X-treme Car Show 2008

  Vs: X-treme Car Show 2008 Aikas turhat messut täytyy kyl sanoa muutamaa autoa lukuun ottamatta... Eniten ärsytti se kun basso soi joka paikassa niin helvetisti vieläkin soi päässä ens kerralla pitää ottaa pelttorit mukaan.. Lemppa vois ottaa mallia siitä Holsetista mikä oli siinä harmaan e30 Bemarin pellin alla aika iso..
 12. Vs: Saamanne hyvä palvelu autoliikkeissä & varaosa & tuning-puljuissa. Speedimports / Ranaco
 13. Vs: Operaatio vanteiden metsästys Muistaakseni itsekin mittasin sen ulokkeen joskus ja tulos oli jotain n.11mm
 14. Vs: Millaista seossuhdetta ahdetussa tehoalueella Joissakin virikateissahan on paikka lambdalle, mutta oisko se liika kaukana? Mulla oli edellisessä autossa Vemssin laajakaistan anturi juuri kytketty tuohon katin korvausputkeen ja hyvin toimi. Näytti ainakin samaa vedossa mitä z-powerin Zuikkisen mittari jonka se kytkee vakio lamdan paikalle. Laitan kyllä nykyiseenkin autoon tuon härvelin kyseiseen paikkaan ja saa vielä aika mukavasti piuhat vaihdekepin kautta hyttiin.
 15. Redtopin imunokka

  Vs: Redtopin imunokka Lemppa se joskus minulle lähetti noi arvot ja näyttäähän tuossa JR-5:n vastauksessa olevan linkki jossa samat arvot.. Mistä muuten tunnistan imu nokan jos mulla on imu ja pakonokka kädessä onko niissä jonkin näköiset merkit?
×