Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Raami

Members
 • Content count

  1455
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Raami

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 03/17/81
 1. Noita pikaviestejä kun poistelin niin siinä huomasin sellaisen "virheen" että kun valitsin kaikki ne viestit ja laitoin että merkkaa kaikki luetuiksi eli se read-valinta niin kaikki kuoret menikin kiinni. Sit kun valitsi sen unread niin aukesi kaikki kuoret. Eikös tuo toimi just väärinpäin? Vai oonko taas ite vääräsä kuten yleensä? =D
 2. Suomen nopein nissani?

  Vs: Suomen nopein nissani? Joo tehoista ei ole tarkkaa tietoa kenelläkään mutta loppunopeudesta voi suuntaa laskea kun painon tietää. Sit jos käyttäis moottoridynossa niin näkis paljonko on.
 3. Suomen nopein nissani?

  Vs: Suomen nopein nissani? Kimmon auto tosiaan painaa 1084kg kuskin kans ja käytetyt ahdot oli 2.3-2.4bar. Viivalle piti ahdot tiputtaa 1.8bariin ettei mene taas sutimiseksi. Ennätys parani niin paljon että tais koko tiimi jäädä vähän ihmettelemään että kuinka lujaa tällä vielä mennään kun saa kaikki loksahtamaan kohdalleen ja pari pientä muutosta tehtyä.
 4. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Mikä kierre on rb25:n kannenpulteissa? Siis se lohkossa olevan kierre? Ja entä oisko kellään heittää tuollaisen arppilaisen pituutta?
 5. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja Ois tarve L-moottorin nokkapyörälle. Oisko kellään ylimääräistä lojumassa? Myös ketju kiinnostaa mutta sen on oltava mallia missä on se jatko eli saa katkaistua. Tarjotkaa privaan jos löytyy.
 6. Vs: helenius vs. Chisoran 3.12. menijöitä? Olihan tuo kieltämättä vähän niin ja näin mutta kyllähän tuo Chisora sikaili myös eikä ollut ns puhdasta nyrkkeilyä. Jos sekin vaikutti tuomareiden pisteisiin. Puski päällä ym koko ajan. Jospa uusinta matsissa sit Helenius pääsis lyömään kahdella kädellä.
 7. B-paine kuormalla

  Vs: B-paine kuormalla Mikä niissä on aina niin vaikea ymmärtää. Jos bensanpaine on ilman alipaineohjausta sen 3bar niin siihen sit lisätään sen verran mitä on ahtoja eli tässä tapauksessa se 1,7bar eli tulee 4,7bar! Toki oletan että tässä on kyseessä 1:1 säätävä säädin eikä kertova.
 8. Call of Duty: Black ops

  Vs: Call of Duty: Black ops Itsekin jäänyt koukkuun nyt tähän kyseiseen peliin. PS3:lla tulee pelailtua netissä.
 9. RB25DET viritystopic

  Vs: RB25DET viritystopic Tämä nyt ei liity rb26:een mutta hyvää vinkkiä rb25:n kanteen liittyen. Siis tuosta öljynpaineen menoista ym. Aiheeseen liittyvä linkki: http://www.skylinesaustralia.com/forums/topic/251669-rb2530-rb30det-vvt-internal-oil-control/
 10. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! RB26DETTissä on suurempi palotila kuin RB25DETissä. Jep mutta ei kuitenkaan paljon suurempi ilmeisesti. Olikos noin 2cc. Kiinnostais tietää että onko noissa rb25:n vaparin ja turbon kansissa eroa? Ja eikös rb25:een ja rb26:een sovi samat imu- ja pakosarjat?
 11. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Onko kaikissa RB25 ja RB26 kansissa samankokoinen palotila eli noin 62cc? Ja onkos RB25 vaparin ja turbon kansissa mitään eroa?
 12. S30 mallien eroavaisuudet

  Vs: S30 mallien eroavaisuudet Ei ole vaihtunu pulttijako. Virhe tuossa kirjassa. Mistäs näihin noita viispulttinapoja on modattu? Sitä mä en tiedä. Oisko jotkut teettäny sit ihan customina josain koneistamolla.
 13. S30 mallien eroavaisuudet

  Vs: S30 mallien eroavaisuudet Ei ole vaihtunu pulttijako. Virhe tuossa kirjassa.
 14. Suomen nopein nissani?

  Vs: Suomen nopein nissani? Joo kasin puolelle pääsi viimein. Pienillä parannuksilla tuosta voi vielä vähän parantaa ja toki voi aina kiristää ruuvia ettei aja ihan vallan alipaineella. Loppunopeudet alkaa oleen 1.6 litraiselle jo ihan hyviä. Viikonlopun paras siis 244km/h. Alettiinkin miettiin jo tiimissä että joko kohta alkaa oleen nopein 4age-koneisella ja hiacen perällä ajettu aika.
 15. Vs: Kannabis ja muut huumeet lailliseksi Suomessa? Moder sen sanoi aika osuvasti. Samalla linjalla täysin.
×