Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

xeico

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xeico

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 03/07/91
 1. RB26 konevika

  Vs: RB26 konevika 92. Nyt pienen pohdinnan jälkeen niin ajattelin laittaa tuon koneen kuntoon niin tietää ainakin varmasti että on laitettu. Uusista käytetyistä nyt ei voi sanoa samaa. No eiköhän se tästä taas iloksi muutu jossain vaiheessa. Joutuu tuo volvo nyt vaan palvelemaan vähän pidempään kuin oli tarkoitus :-D Palaillaan taas.
 2. RB26 konevika

  Vs: RB26 konevika Noniin vähän päivitystä. Otettiin tänään kansi pois ja.. no sehän oli sitten leikannut kiinni. Kaikissa sylintereissä naarmuja osassa enemmän osassa vähemmän. Ei mitään hajua että mikä nyt oli mennyt paskaksi vai olisiko kenties ollut vika jo "uudesta" asti ja nyt sitten hajonnut. No mitäs nyt sitten? Uusi kone taittaa olla järkevin vaihtoehto?
 3. RB26 konevika

  Vs: RB26 konevika Jep näin se täytyy tehdä. Jakohihna ainakin oli erittäin hyvässä kunnossa eikä hampaita puuttunut. Noh kyllä se tästä ja päivitellään taas kun saan konetta auki
 4. RB26 konevika

  On nyt jäänyt nämä nissani touhut vähän vähemmälle tässä viime kuukausina kuten myös foorumin seurailu, mutta kesä lähenee ja nyt alkaa taas hommat kiinostaa. Vika tuli autoon kun ajoin 2 vaihteella noin 15-20km/h tasakaasulla eli ei revitelty. No sitten aloin katsomaan että mistä tulee kaivinkone kun alkoi auto tärisemään ja kuului kilinää, no se olikin sitten oma autoni . Auto sammuksiin ja koitin startata uudestaan niin lähti käyntiin mutta sama homma eikä uskalatanut sekuntia enempää käyttää. Nyt ei edes yritä lähteä käyntiin. Kävin tänään mittailemassa puristuksia ja eipä se nyt hyvältä vaikuta: 1; 0kg. 2; 9kg. 3; 6kg. 4; 1,5kg. 5; 1,5kg. 6; 1,5kg. Herääkö mitään ajatuksia/arvauksia? Venttiilit? Männät? Nokka akseli? Kiitos etukäteen ja palaillaan
 5. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Mitenkä tuosta 32gt-r:stä saa tuon bensapumpun revittyä pois. Kävin sitä eilen repimässä sieltä tankin sisältä, mutta ei mihinkään. Nostin, käänsin ja väänsin mutta ei suostunut lähtemään irti. Millä systeemillä se on siellä kiinni? Kiitos.
 6. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Ensimmäinen kosketus itselläkin nyt tuli otettua tähän auto harrastukseen.. eli nissani jätti tielle. Vika seuraava: lähdin kotoa ja auto käynnistyi normaalisti ajoin 500m ja auto sammui ilman mitään kummempia ääniä yms. No toisella kerralla kun starttasin niin lähti taas käymään ja jatkoin matkaa. Seurailin öljynpainetta ja näytti aivan normaalia. No pääsin kilometrin ja auto sammui taas ilman mitään hälyttäviä ääniä, mutta ei lähtenyt enää käyntiin. Kuulostaa siis nyt bensapuolen ongelmalta. Pumppu ainakin surisee kun laittaa virrat päälle joten se ainakin saa sähköä. Suodattimesta ei ole tietoa milloin vaihdettu joten siinä saattaisi ainakin olla yksi vika. Voitte jatkaa mahdollisten vikojen listaamista jos tulee jotain mieleen.
 7. Vs: Turun sporttinissanit (ja datsunit) Vähän myöhässä mutta taisin olla minä tuolla 32:lla kun ei ole muitakaan täällä päin näkynyt.
 8. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Mihin tuo aem uegon lambda pitäisi laittaa? lambdojahan on siis 2. Voiko tehdä niin että ottaa vain toisesta tiedot ja toiselle ei tee mitään? Vai täytyykö tehdä lambdalle uusi paikka downpipe:ien jälkeen ja ottaa orggikset pois käytöstä?
 9. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Tuli taas pitkästä aikaa melkoinen teidenritari nähtyä. Lähti ensin ohittamaan autoa paikassa jossa oli keltainen viiva ja vastaan tuli auto ja sitten kauhealla kiireellä tämän ohitettavan auton ja sen edellä olevan auton väliin. Ohitettava joutui tekemään napakan jarrutuksen. No tästä 4 sekuntia ja lähti taas ohittamaan edellä menevää autoa ja nyt vielä huonompi näkyvyys kuin edellisessä, onneksi ei tullut ketään vastaan. Kun sain auton taas näkyviini niin siellä se kyseinen bemari (e30 3-sarjalainen (yllätys?)) oli taas ohittamassa autoa juuri ennen liikennevaloja. Oli 2 kaveria vielä kyydissä, toivottavasti ei joudu huomenna lukemaan lehdestä mitään ikävää.
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. kaikki mitä ihmeellisimmät mahdolliset jutut. mulla esim veti laihalle yläkierroksilla kun bensapumppu ei maadoittanut kunnolla. tutki akun maadoitus ja koneen maadoitus ensin.. Missä tuo bensapumpun maadoitus sijaitsee? Oma gt-r alkaa 4500 rpm kohdalla käymään huonosti ja ei kerää kierroksia niin kuin pitäisi. Menossa muutenkin halille tänään niin voisi tuon myös tarkistaa. Vaihdettu jo vag-puolasarja sekä kokeiltu eri tulpilla mutta ei muuttunut mihinkään. Välillä myös tuntuu että tekee tuota ilmiötä joskus lievemmin ja joskus taas selvemmin.
 11. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Pitäis r32 gt-r:ään tehdä tässä kevään aikana jakopääremontti niin onko kellään hyviä kokemuksia turku-helsinki välillä mistään firmasta johon auton uskaltaisi viedä? Tietenkin sen voisi itsekin tehdä mutta luulen että parempi jättää ammattilaisen huoleksi tällä kertaa.
 12. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. siisti ja laitettu Nissan Almera GTR-scooppi konepellissä (tarkoituksena oli ahtaa remmillä myöhemmin) miten skuuppi ja remmi liittyy toisiinsa? Hinta ainakin kohdillaan. Nuo tuunaukset paremminkin laskee auton hintaa oaamen ^Olipa kyllä ruma! Ite ostin syksyllä samanlaisen leimassa olevan, täysin orkkiksen ja räpeltämättömän yksilön hintaan 200€. Mistähän tuo hinta tuolle tulee? Itseäni nauratti myös nuo auton miinukset: parkit ja kilven valot palaneet. Vittu. Ne onkin niin pahat vaihtaa. Tai sitten haki vain sitä takaa että autossa ei tosiaan mitään muita vikoja ole kuin palaneet polttimot.
 13. Gran Turismo 5

  Vs: Gran Turismo 5 Eipä nuo comfortit nyt niin kamalat ole:-D 1:32:758 ja ei ollut mikään täydellinen kierros. muutaman kymmenyksen saa vielä melko helposti pois. Ja g25 pelailen
 14. TJ 14 ja tänään viimeisen kerran lomille. Se tekee Sitten alkaakin jo nissanin kesäkuntoon laitto.
 15. BNR32 tampere

  Vs: BNR32 tampere Uskomatonta. Toivottavasti tekijä nyt löydetään. Nämä tapaukset kyllä saa aina vähän omankin auton puolesta pelkäämään ja miettimään jonkinlaista hälytintä.
×