Jump to content

Migu

Klubilainen
 • Content count

  1 108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Migu

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 15.12.1983
 1. Lähdetään Dimskyn kanssa ajelemaan tunnin sisään Lappeenrannasta. Arviolta 17-18 Himoksella.
 2. Z31 jarrut

  Juu. Mystistä tuntuu olevan. Taitaa olla turvallisinta tilata jenkeistä noi 4-pulttisen takalevyt ja porata ne oikealle jaolle. Eipähän tule hutiostoksia...
 3. Z31 jarrut

  Kaivetaanpas tämäkin topikki ylös, jos saataisiin kaikki Z31- tietäjät hereille. Erityisesti @Kennedy! 240Z:aan saa tehtyä levyjarrut taakse S13:n takasatuloilla, Modern Motorsportsin adaptereilla ja 84-85 NA Z31:n levyillä. Noita levyjä tuntuu olevan aika vaikea löytää, mutta ei onneksi mahdotonta. Sitten tulee se suuri kysymys. Noita levyjä tuntuu saavan 4- ja 5-pulttisina, vaikka mie ainakin oletin tuon vanhakoppaisen vaparin olevan aina 4- pulttisella jaolla. Onko kenelläkään _faktatietoa_ onko 4- pulttinen ja 5- pulttinen levy muuten sama, ainoastaan pulttijaossa eroa? Miulla on takanavat porattu 5- pulttiselle jaolle, joten olisi helpompaa ostaa suoraan 5- reikäiset levyt, mutta jos ET:ssä on jostain syystä eroa, niin sitten menee mönkään. Tästä löytyy tosi ristiriitaista tietoa netistä ja merkkiliikkeen tiskilläkään ei ollut tarkempaa tietoa aiheesta enää.
 4. Jos joku sovittelee S30- koriseen BC-Racingin 4- pulttisella yläpäällä varustettuja tolppia, niin huomaa cambersäädön olevan mahdotonta tolppaa irroittamatta. Sama juttu edessä ja takana. Tolpissa ei siis ole vikaa, vaan iskareiden yläpäät korissa on tehty siten, että kuusiokolopultit jäävät metallin alle. Tolpan irroittaminen säätöä varten ei kovin näppärää säädellä radan varressa... Teetin laserleikkaamolla sopivat yläpäät iskaritorneihin. Eli puukkosahalla vanha irti, alapuolelta sovittaen uusi lätkä paikalleen ja hitsaamalla kiinni. Ulkolaidoissa on trimmausvara, eli hieman joutuu viilaa näyttämään sovittaessa. Materiaalina 2mm teräs. YV:llä yhteyttä jos tarvitsee. Ylimääräisiä lätkiä miulla ei ole, mutta leikkaamiseen kuvat löytyy.
 5. Hienoja kilkkeitä yllä! Miulla olisi Z31:n vetarit tulossa R200 perän kanssa. Paria eri vaihtoehtoa löytyy adaptereiksi navan päätyyn. Cave Builtin hitsattavat simppelit välilaipat. 280$ postitettuna Suomeen. Aika tyyriit siihen nähden, että ovat vain sorvatut, poratut ja jyrsityt lätkät. Videosta noin 6min. kohdalta selviää miten toimivat. (Onpa muuten valtava video!) Toinen vaihtoehto olisi Modern Motorsportsin vastaavat adapterit 440$ hintaan. En näe toiminnassa mitään eroa, mutta onhan nää skarpimman oloiset. http://www.modern-motorsports.com/companion-flanges.html Miulle riittää se, mikä toimii. Jos jollain on tarvetta, niin voidaan laittaa samaan pakettiin useammatkin Cave Built Performancen adapterit. Tai jos jollain on suhteita sellaiseen koneistamoon missä noita saisi paikallisesti duunattua, niin vinkit ovat tervetulleita.
 6. Z31 napa S30:iin

  Oho! Onko kuitenkin 5-pulttiset navat? @micco Edit. Äh! Oletuksena toki, että on. Voisin ihan mieluusti vaihtaa nuo kyllä. Tänään roudasin nimittäin omat navat koneistamolle ja sinne ehtii kyllä vielä soittaa, että eivät käy muokkaamaan! Laitatko YV:llä numeroa, tai pirautatko 0504042902, niin sovitaan tarkemmin.
 7. Z31 napa S30:iin

  Tästä tuli mieleen, että hommasin noi Z31 Turbon navat eteen ja juurikin sellaista mallia missä levy tulee navan etupuolelle. Nyt on sitten sovittelu käynnissä, että saa levyn istutettua navan takapuolelle ja vielä riittävät spacerit, että levy istuu nätisti Hiluxin S12W:n satulaan. Suosittelen siis kerralla ostamaan navat missä levy asettuu takapuolelle suoraan
 8. Löytyisikö keneltäkään kuskinpuoleista (LHD) sivulasia 240Z:aan? -Mikko
 9. Mie ostan nämä! Laitan yv:tä ja soittelen päivällä. -Mikko
 10. Juu! Noissa ”laskettelureissuissa” ne suurimmat kustannukset koostuu yleensä ihan muusta kuin mökin vuokrasta 😀. Molemmat viikonloput natsaa miulle myös.
 11. Mie voisin kans lähtee jos vaan mahdollista?
 12. S30 lasikuituosien tilaus

  Tehosi! Luotin nykyiseen valloillaan olevaan julkiseen arvosteluun, niin alkoi tulemaan informaatiota.
 13. S30 lasikuituosien tilaus

  Facebookkisivuillakin on aika hiljaista noilla. Pitäisiköhän laittaa ihan julkisesti vähän kysymyksiä, että milloin noita osia voisi odotella... Näyttää ainakin noissa arvosteluissa annetut kommentit herättäneen vipinää
 14. S30 lasikuituosien tilaus

  Juu. Ilmeisesti ideana oli, että jos meidän kimppatilauksen G-Nose- kitillä ei olisi ollut kiire, niin hän olisi välittänyt sen eteenpäin ja meille olisi tullut sitten seuraava setti... No can do!
×