Jump to content

Migu

Klubilainen
 • Content count

  1 104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Migu

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 15.12.1983
 1. Hienoja kilkkeitä yllä! Miulla olisi Z31:n vetarit tulossa R200 perän kanssa. Paria eri vaihtoehtoa löytyy adaptereiksi navan päätyyn. Cave Builtin hitsattavat simppelit välilaipat. 280$ postitettuna Suomeen. Aika tyyriit siihen nähden, että ovat vain sorvatut, poratut ja jyrsityt lätkät. Videosta noin 6min. kohdalta selviää miten toimivat. (Onpa muuten valtava video!) Toinen vaihtoehto olisi Modern Motorsportsin vastaavat adapterit 440$ hintaan. En näe toiminnassa mitään eroa, mutta onhan nää skarpimman oloiset. http://www.modern-motorsports.com/companion-flanges.html Miulle riittää se, mikä toimii. Jos jollain on tarvetta, niin voidaan laittaa samaan pakettiin useammatkin Cave Built Performancen adapterit. Tai jos jollain on suhteita sellaiseen koneistamoon missä noita saisi paikallisesti duunattua, niin vinkit ovat tervetulleita.
 2. Z31 napa S30:iin

  Oho! Onko kuitenkin 5-pulttiset navat? @micco Edit. Äh! Oletuksena toki, että on. Voisin ihan mieluusti vaihtaa nuo kyllä. Tänään roudasin nimittäin omat navat koneistamolle ja sinne ehtii kyllä vielä soittaa, että eivät käy muokkaamaan! Laitatko YV:llä numeroa, tai pirautatko 0504042902, niin sovitaan tarkemmin.
 3. Z31 napa S30:iin

  Tästä tuli mieleen, että hommasin noi Z31 Turbon navat eteen ja juurikin sellaista mallia missä levy tulee navan etupuolelle. Nyt on sitten sovittelu käynnissä, että saa levyn istutettua navan takapuolelle ja vielä riittävät spacerit, että levy istuu nätisti Hiluxin S12W:n satulaan. Suosittelen siis kerralla ostamaan navat missä levy asettuu takapuolelle suoraan
 4. Löytyisikö keneltäkään kuskinpuoleista (LHD) sivulasia 240Z:aan? -Mikko
 5. Mie ostan nämä! Laitan yv:tä ja soittelen päivällä. -Mikko
 6. Juu! Noissa ”laskettelureissuissa” ne suurimmat kustannukset koostuu yleensä ihan muusta kuin mökin vuokrasta 😀. Molemmat viikonloput natsaa miulle myös.
 7. Mie voisin kans lähtee jos vaan mahdollista?
 8. S30 lasikuituosien tilaus

  Tehosi! Luotin nykyiseen valloillaan olevaan julkiseen arvosteluun, niin alkoi tulemaan informaatiota.
 9. S30 lasikuituosien tilaus

  Facebookkisivuillakin on aika hiljaista noilla. Pitäisiköhän laittaa ihan julkisesti vähän kysymyksiä, että milloin noita osia voisi odotella... Näyttää ainakin noissa arvosteluissa annetut kommentit herättäneen vipinää
 10. S30 lasikuituosien tilaus

  Juu. Ilmeisesti ideana oli, että jos meidän kimppatilauksen G-Nose- kitillä ei olisi ollut kiire, niin hän olisi välittänyt sen eteenpäin ja meille olisi tullut sitten seuraava setti... No can do!
 11. S30 lasikuituosien tilaus

  Sean Dezart- niminen henkilö oli ottanut Facebookin kautta yhteyttä yhteen kerholaiseen ja kysellyt Teemun yhteystietoja. Hän on ilmeisesti diileri joka järjestelee FRP:lle asiakkaita. Otin herraan yhteyttä ja hän kyseli, että onko meidän tilauksessa tulossa G-Nose- settiä ja olisiko tilaaja mahdollisesti halukas luopumaan omasta sarjastaan, jotta hän saisi diilattua omille asiakkailleen osia nopeammin. Sanoin, että täälläkin on odoteltu jo aika reippaasti ja tuskin ollaan osista luopumassa. Ne kun on jo maksettukin. Kuulemma joulusta asti hänellä ollut sama tilanne omien asiakkaidensa kanssa. FRP:llä on ilmeisesti ollut vakavia terveyshuolia ja kaiken lisäksi huonoa suunnittelua ja resursointia. Firma tekee karavaani/camping- alalle lasikuituosia ilmeisesti päätyönään ja ajoittan Zetojen osabisnes jää tämän varjoon. Sean kiroili myös, että yhteydenpito FRP:llä on luokatonta ja monet hänen asiakkaansa härnäävät häntä samoilla asioilla jatkuvasti. Hän lupasi olla yhteydessä heti jos saa jotain infoa tilanteesta.
 12. Ostaisin 1973:een vetoakselin tumpin/tumpit. 0504042902/Mikko tai yv!
 13. S30 jarrut

  Miulle tulee lattiapolkimet jossain vaiheessa ja täytyy mitoittaa sylkät sitten sen mukaan. Katselin, että noita levyjä on eri valmistajilla erilaisilla keskiöillä. Täytyy selvittää keneltä löytyisi oikeanlainen.
 14. S30 jarrut

  Kaivetaan vanhahko aihe ylös. Jos vaikka joku olisi tehnyt jarruille metkuja viimeisen 15 vuoden aikana Miulle olisi tulossa eteen Toyotan 4-mäntäiset S12W- satulat ja taakse S13:n takasatulat Modern Motorsportsin adaptereilla. Ongelmana on kuitenkin nyt levyt. Taakse käy normaalisti 84-85 vapari Z31:n levyt. Miulla on takanavat porattu 5- pulttiselle jaolle, mutta tämä ei ole ongelma, koska levyt näyttäisi olevan ihan kiinteällä keskiöllä. Näihin saa siis helposti porattua 5- pulttisen jaon. Etupäässä miulla on Z31:n navat 5- pulttisella jaolla. Noiden Toyotan satuloiden kanssa tulisi käyttää samaisen 84 Z31:n etulevyjä, mutta ne ovat 4- pulttisella jaolla ja keskiöt on koneistettu siten, että 5- pulttista jakoa ei voi porata. Onko kellään käytännön kokemusta vapari ja turbo Z31:n etulevyistä? Onko eroa pelkästään pulttijaossa, vai onko halkaisija ja paksuus eri? EDIT: Onhan niissä 4- ja 5- pulttisissa levyissä eroa hyvinkin reilusti. Niin halkaisijassa (ei paha ongelma) kuin paksuudessakin (ikävämpi juttu). Todennäköisesti levyn offsettikin on erilainen joka ei helpota asiaa. 4- pulttisen levyn poraaminen 5- pulttiseksi ei oikein natsaa tuon levyn keskiön vuoksi. Täytyypä keksiä metkuja miten tuon homman saisi tehtyä.
×