Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

digital

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About digital

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Seoksen säätö!

  Re: Seoksen säätö! Voisiko joku kertoa hieman tarkemmin seosten säätämisestä? Pyöritetään ilmamäärämittarin ruuvia? Luinko oikein, että jotain ruuvia pitää porata?
 2. Seoksen säätö!

  Re: Seoksen säätö! Miten olette testaneet massamittarin toimivuuden?
 3. Seoksen säätö!

  Re: Seoksen säätö! joo ecu toimii just sillee et valot sammuu kun käynnistää..Eilen kokeilin et laitoin paluupuolen melkein tukkoo niin yhä käy laihallaa..kokeilen heti saippuavedellä imusarjan laitoja ja se ei vuotanut.ei kuplia...niin mitä tulppia käytätte??
 4. U11 Projekti

  Re: U11 Turbo valmis Kannattaa vaihtaa kannnenpultit..mulla oli ihan paskat. Mulla oli kannentiiviste palanu hyvin kanteen kiiinni..sähköliitokset kannattaa käydä tarkasti läpi..
 5. Seoksen säätö!

  Re: Seoksen säätö! Mul oli bensapaineensäädin mut se rupes vuotaa..nyt uutta ootellessa.. Joku siinä hämää nyt kun tulpat ihan valkoset..sielä on nyt joku alipainevuoto kun se on niin laihallaa. katoin ne vikakoodit eikä löytyny mitään..mitä se ruuvi ecun kylessä vaikuttaa jos se on väärässä asennossa.???Auto käy vähän humppaamalla...sytkä,jako on kohallaa...henkimaailman juttuja nää..ei passaa nyt ajella..Vika tuli sen jälkeen kun vaihoin kannentiivisteen..
 6. Seoksen säätö!

  Re: Seoksen säätö! Huomenna laitan bensanpainemittarin kiinni. Paljon pitäisi olla painetta?
 7. Miten saan säädettyä seostakun auto käy jatkuvasti laihalla? Vaikka kääntelee kuinka paljon ilmamäärämittarin seos ruuvia niin mitään muutosta ei tapahdu. Tulpat ovat aivan valkoiset Tyhjäkäynnillä seos on normaali mutta kierroksilla seos menee laihaksi Ahtoja 0.6bar,iso välijäähy ja bensanpaineita ei ole vielä nostettu. Voiko johtua bensanpaineesa? Mitkään liitokset eivät pitäisi vuotaa...
 8. turbo timer

  Onko kellään kokemusta Greddyn Full Auto Timeristä? Onko vaikea asentaa luupäähän. Saatavilla olisi 200sx johtosarja voiskohan siitä tehä luupäähän käypäsen?
 9. Mikä mahtaa olla?

  Mikä mahtaa olla? Joo kyl painetta on yhä..vika on kannentiivisteessä..purkaa sen nyt ja välttyy suurilta remonteilta...miten vaihoitteko uudet kannenpultit??ja mitä tiivisteitä..??Mitä muuta kannattaa ottaa huomioo..??
 10. Mikä mahtaa olla?

  Re: Mikä mahtaa olla? prkl siel on liikaa nestettä..
 11. Kaksi kysymystä?

  s13 Olisin myös kiinnostunut kaasuläpästä..?? Ilmotelkaa jos on ylimääräsiä..
 12. Kun ajelee vähän kylillä ja sit kokeilee syylärin letkuja niin on ihan pirun kovat.. sinne tulee painetta,mut häviää kun vähän käyttelee.. Syylärissä ei porisi,vedet ja öljyt ei oo sekasi.. Rupeeko kohta kannentiiviste vittuilee. Mittarissa nyt 198 800. Mut kyllähän syyläriin aina vähän painetta pitää tulla. Oliko muute kellää ylimäärästä cooleria... Kesällä vois kerätä porukan kasaa ja tehdä kunnon meeting..
 13. Uusi Cooleri

  Re: Uusi Cooleri Mistäköhän päin ilmestyisi, mun luupään konetilaan isompi cooleri..??Nykynen on pajerosta..ees vähä isompi?? Ei kenelläkään pyöri nurkissa?? Vielä edullinenkin??
 14. Jarrusatulat

  Mistä olette tilanneet taakse jarrusatulat? Hinta?
 15. Iskarit

  Re:Iskarit Kannatkaako laittaa taakse Monroe reflexit kun ei ole niitä sentrakkeja saatavilla?
×