Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Jhyde

Klubilainen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jhyde

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 09/29/82
 1. Samainen metallinen kolahdus kuuluu omastakin (340 tkm mittarissa). Perän laakerit myös jollottaa selvästi tietyssä nopeudessa eli epäilisin, että siltä suunnalta kuuluu muutkin sivuäänet.
 2. Joensuun Nissan harrastajat apua?

  Paikallinen yrittäjä onnistui korjaamaan tuon eli tilanne ohi.
 3. Tulipa sitten ikävä yllätys kytkimen päivityksen yhteydessä. Laatikosta on poikki se osa mitä pitkin painelaakeri liukuu. Ei kellään Joensuun alueella olisi kyseistä osaa myytäväksi mahdollisimman pian? Sr20det koneen vaihteistosta siis kyse. http://aijaa.com/apkGCA
 4. Virrat päällä ei tullut mitään ja kun auton käynnisti niin sitten löytyi latausjännite. Eli ilmeisesti anturilla kuitenkin kilsat täynnä.
 5. Nyt on kesä ajeltu niin, että vakiolambda ohjaa ecua ja hyvin on toiminut. Ainoastaan kylmällä koneella nykii ja katsastuksessa ei meinannut tyhjäkäynnillä mennä päästöistä läpi. Vaikuttaisi siltä, että lambdan lämmitys ei toimi. Miten tuo lämmityksen ohjauksen toiminnan voi testata? Itse sensorin vastuksen mittasin ja se näytti 3,8 ohmia mikä ilmeisesti on ihan ok?
 6. Tuliko meikäläisen hakemus perille ja millon mahdollisesti kerkeää hyväksymään? Maksoin 28.6. mut ilmeisesti ei vielä tuolloin 30 päivä ole näkynyt.
 7. s14 tehot ja tehon nosto

  Uskaltaakos tuolla pienipesäisellä 3071 ajaa radalla? Tarkoitus ois tälle kesälle ottaa koneesta (sr20det) irti sen mitä vakio maf antaa periks ja päästä myös radalla ajoa kokeilemaan. Jos ja kun tehontarve kasvaa niin 350-400 hepan välille olisi tarkoitus päästä. Olenko ymmärtänyt oikein, että 2871 ois vielä ahtaampi pakopuolelta?
 8. s14 tehot ja tehon nosto

  Mikä tuosta gt3071wg ahtimesta tekee pahamaineisen? Ahdinta olen vaihtamassa ja tuota olen lähinnä ajatellut.
 9. Joo tutun kuuloista kilkattelua. Samanlaista ääntä kuuluu omastakin kuumalla koneella ja kun öljyillä on ajettu useampi tonni. Kiristimen vaihdoin uuteen, mutta ei ollut vaikutusta. Oma veikkaus on, että ketju on venynyt sen verran ettei kiristin enää saa pidettyä sitä tarpeeksi kireällä tyhjäkäynnillä.
 10. s14 uusi kytkin luistaa

  Suorititko sisäänajon tuolle kytkimelle? Clutchmastersin sivuilla lukee, että minimissään 500 mailia sisäänajo.
 11. Itsekin tein tuon testin joskus talvella eikä siinä ilmennyt ongelmia. Ilmottelehan jos kokeilet tuota orkkislambdaa siihen rinnalle. Tosin Simpellä on ymmärtääkseni kytketty juuri noin, että vakio lambdalta signaali eculle ja uego näyttää vain seosta, mut silti samanlaiset oireet..
 12. jarppa85: Sulla on kyllä autossa täsmälleen samat oireet kun mullakin! Saitko mitattua uegon syöttämän jännitteen sillon kun vika on päällä? Mulla se syötti 0,5v signaalia samalla kun mittarissa näytti kolmea viivaa... signaalipiuhan jännite on 0,2 - 0,4 välillä sillon kun käy tyhjäkäyntiä normaalisti. Arttu: Ei se mitään haittaiskaan jos vähän laihalla menee ja niin mullakin tekee välillä kun ajelen ilman lambdan signaalia. Mut kun lambdan kanssa seos menee ajoittain niin laihalle et rupeaa meno hyytymään, auto nykimään ja mittarikaan ei enää näytä mitään. simpe: Sullako siis orkkis lambda syöttää eculle signaalia? Ecu on tällä hetkellä Zuikkiksella Nistunen asennusta varten. Jos jatkaa temppuilua säädön jälkeen niin seuraavaks varmaan kokeilen asentaa alkuperäisen lambdan tuon uegon rinnalle ohjaamaan ecua.
 13. No niin ei näköjään ollut virroista kiinni kun sama temppuilu alkoi jälleen. Mittasin jännitteen mitä aem syöttää eculle ja se näytti olevan noin 0,5 v samaan aikaan kun mittarissa näkyy kolme viivaa. Eikös nämä ole aikalailla ristiriidassa keskenään, kun taulukosta ymmärsin et jännitteen pitäisi lähennellä 0 v tuossa tilanteessa? Paljonko laajakaistan omistajat teillä on seokset kun kylmänä lähtee ajamaan? Mietin vain kun ilman lambdan signaalia ne ovat 11-13 väliin ja tuon lambdan kanssa heti startista lähtien 14-16 välillä.
 14. Vikavalo ei siis pala ja auto tuntuisi toimivan niin kuin pitääkin tuota lambdan kanssa sekoilua lukuunottamatta. Voipihan se olla varminta yrittää löytää varmasti toimiva ecu ja jos sattuisi semmonen vastaan jossa on jo nistune valmiiksi. Nats vissiin pakottaa merkkiliikkeelle ecun vaihtoon, et saa avaimet koodattua? Toinen mukana tulleista avaimista ei edes toimi jostain syystä.
 15. Siinä on kuulema joskus ollut lastu ja siitä todisteena siellä ecun sisällä on pätkä tietokoneista tuttua lattakaapelia. Mistä tietää onko tuo vikatilassa? Pitäisikö moottorin vikavalon muuten syttyä, kun lambdan irroittaa moottorinohjauksesta?
×