Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

K2

Members
 • Content count

  1128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About K2

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday September 25
 1. Tästä on nyt niin montaa tulkintaa, että odotan siihen asti, kunnes asiamiehemme Nokonzok käy kaiken suurennuslasilla läpi ja kertoo faktat. Eri foorumeilla on jokaisella vähän erilaista tietoa. Olen kuitenkin antanut ymmärtää, että: Teho- ja tilavuuspykälät ovat olemassa. Sen sijaan vääntörajat pois, myös koneen painoraja poistui, mikä lienee monen mielestä ihan mukava swappeja ajatellen. Lisäksi niiden vanhempien autojen moottorivaihdoissa ei tarvi enää mitään spesiaaleja päästömittauksia, riittää konttorilla otettavat.
 2. Minuhan tämä ei koske, mutta: http://www.trafi.fi/filebank/a/1443432413/c8c4bad0b4c0a0ec623af6b6562cf133/18589-8777-2013_maarays.pdf Ilmeisesti ihan jees, mikäli nyt mitään ymmärrän: moottorrin painorajat pois, teho- ja tilavuusrajat järkevämpiä, vannesetuppeihin järkeä (sis. sovituspalat) jne jne.
 3. Jep. Ja siitä on sittemmin kertaalleen moottori kilahtanut, oli jossain vaiheessa myynnissä konevikaisena. Se tyyppi, joka tuon Tuulilasin arpajaisista voitti, myi sen sangen halvalla eteenpäin, kun ei ollut itsellään käyttöä. Pudotti hintaa hiljalleen ja jollain 12-13 k€:lla lähti. Ja siitä on siis aikaa, tuolloin z32:n yleinen hintataso oli jotain aivan muuta kuin nykyään. Se seuraava omistaja yrittikin myydä sitä jollain 17 k€:n hinnalla aika pitkään ja hartaasti, mutta on siitäkin enemmän kuin 2-3 vuotta. Hyvin tuo on kiertänyt.
 4. Sulakekaavio

  Eikö löydy service manualista? Ja se taas löytyy lyömällä Googleen S14 service manual.
 5. Ai edes kahden litran OHC 3/4 puhaltimella psst psst?
 6. Kenen 200SX Vantaalla?

  Vai tällainen tapaus. Itse asiassa näin arvelinkin, että joku ei oo saanut vaan kaupaksi, ja keksinyt ratkaisun. Kyseessä siis kirkkaan vihreä auto, olikohan musta konepelti etc.
 7. Kenen 200SX Vantaalla?

  Kaveri soitti tänään ja kertoi ihmetelleensä, kun joku 200SX on ollut unohdettuna johonkin "umpikujaan" Vantaan Ylästön lähettyvillä jo useamman viikon. Nyt siitä oli sitten lopulta kadonnut vanteet alta, tuulilasi paskana ja sisältä viety kamaa, ilmeisesti myös konepellin alta nyysitty kaikki rahanarvoinen pois. Kuka tietää tapauksen? Voin kysyä tarkemman osoitteen ja muunkin infon, en ole itse autoa nähnyt. Frendi asuu Ylästössä ja menee siitä lentokentän suuntaan duuniin, jossain tuolla välillä se on.
 8. http://www.nettiauto.com/nissan/200sx/7174688 Alle 64 tkm ajettu S14a, vieläpä ns. Suomi-auto. Kokonaishinta tulee kalliiksi tuolla lähtöhinnalla, kun ostaja joutuu kumminkin ensi töikseen hankkimaan vanteet, alustasarjan + perusvirit...
 9. auton arvo ilman moottoria?

  Myyt ne vanteet ja alustan myös niin sitten sulla on varaa ostaa siihen kone...
 10. EDIT: Vastasin edellisen sivun viestiin ja johan sä näemmä tuossa yllä toteat saman. No jätän sanomiseni tuohon alle: Eikös tuo ole kuitenkin katsastettu? Ollut myynnissä jo vuosia ja pyörinyt tässä ketjussa jo moneen otteeseen ihmeteltävänä. Mielestäni aiemmin on ollut maininta myös ilmoituksessa, että kaikki muutokset kilvissä. Nyt vastaava virke löytyy auton ns. vanhalta myyntisivulta: http://www.midnightcruisers.fi/Terava/S14_Rb26.htm
 11. Oon samaa mieltä. Esitinkin kysymyksen vaan siksi, että jos täällä on auton entinen omistaja tai muu siitä jotain tietävä, joka voisi mahdollisesti jo suoraan sanoa, mikäli jostain syystä ei kannata tuhlata muutamaa tuntia ja bensarahoja. Odotellaan tässä kesäkelien lähestymistä, eiköhän kaveria ala kuumottaa autokuume entistä enemmän. (Itseänikin lähes jokakeväiseen tapaan alkaa kuumottaa auton vaihto, mutta kylppäriremppa syö ylimääräiset fyrkat.)
 12. http://www.nettiauto.com/nissan/350z/7080737 Kenen vanha tuo on tai onko muuten tietoa? Kaveri olisi kiinnostunut, muttei viitsisi Vantaalta asti lähteä, jos joku osaa jo etukäteen kertoa, ettei kannata. Myyjän mukaan "loistoyksilö", kuinkas muuten.
 13. Hymyä peliin

  http://www.bbc.com/news/uk-england-london-32095189 Vanki lähetti luvattomalla kännykällä sähköpostia laitoksen johdolle, jossa määräsi oman vapauttamisensa.
 14. Avautukaa tänne!

  Jos siitä Windows-koneesta maksaa ns. yrityshinnan ja ottaa 3-v on-site -takuun, niin on se konekin sitten vähän eri tasoa kuin markettimikrot, joihin ei pitkää takuuta edes saa. Lenovon koneita olemme duunissa käyttäneet vuosia, ja hyvin tuntuvat kestävän. Itse en ole omaani kuuteen vuoteen takuuhuollossa käyttänyt, aina pelaa. Toki hintalappu on vähän eri kuin markettimikroissa, mutta työkaluista ei säästellä. Kalliimmaksi tulee, jos työt seisoo, kun koneet ovat rikki. Olen käyttänyt työkseni myös Maccia ja yhdessä himaläppärissä on Linux, joten en katsele tätä maailmaa mitenkään Windows-fanittajan näkökulmasta.
 15. Mokasi? Onko tämä ostaja siis tuttusi ja olet käynyt mittaamassa sen jaon, vai millä perusteella osaat väittää, että myyjä on mokannut? Kyllä se taitaa olla ihan ostajan vika, jos käy omin silmin tsekkaamassa tavaran, ja raha vaihtaa omistajaa. Varsinkin kun puhutaan yksityisten välisestä kaupasta tällaisessa hintaluokassa.
×