Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kremilin

Members
 • Content count

  2333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Kremilin last won the day on January 15

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 01/01/99
 1. Consult/diagnostiikkapistoke

  Mikä olisi vaivanpalkka ja mihin pitäisi postittaa vai haetko Sipoosta? Multa irtoaisi micrasta helposti
 2. Nistunen säätäjä!

  Kyllähän se Zuikki tulee rahaa vastaan kotiaki?
 3. Almera QG-koneen jakoketju

  Jos kiristimen mäntä hirveästi yli 10mm ulkona niin vaihtoon vaan. Kuitenkin tyyppivika noissa toi venyminen. Nimimerkillä 160tkm vaihdettu. Helpoiten mittaa niin että teet rautalangasta L kirjaimen, sakaraan 10mm ja pujotat sen väliin. Kun kuvasta päätellen heiluu kuin sämpylä messukeskuksessa niin vaihtamaan vaan.
 4. 300zx z32 tt manual 2+2 -92

  On. Nyt pukin konttiin tekemistä välipäiville! Takakansi vaihdettu
 5. Koitetaas tikulla jäätä kun itsellä ei aika tunnu riittävän. Myyntiin vasen kylki kolaroitu zeta, vaatii takakyljen vaihdon, eturipustuksen sekä takaluukun vaihdon. Kaikki korvaus osat löytyy. Auto kilvissä ja leimassa. Ajamaan pääsee etutuennan vaihdolla, olkatappi murtunut. Kovimmalle kaverille lainaan vaikka työkalut tämän tekemiseen. Auto ennen kolaria perus siisti, muutamia maalivaurioita lukuunottamatta. Tekniikassa 2 levy massakytkin (+1200nm ja kuin vakio kytkin käyttää), nismon 600hp turbot ja 650cc suuttimet sekä nistune. Laajakaista, alustasarja ja säädettäviä tukivarsi ja urrepuslia. Juuri vaihdettu moottoriin kaikki stefat, tiivisteitä sekä jakopää. Ajettu joku 160tkm mittariin, perus nahat yms mitä näissä nyt löytyy. Hintaa maltilliset 7500€, tähän kyljen vaihto ja maalaus niin silti sinulla on Suomen halvin z32 euro tt manuaali( ratti siis vasemmalla) Auto Sipoossa. Kuvia mahdollista lähettää halukkaille. Näiden hinnat nousussa, Saksassa vastaavat ehjät 15t€ ylöspäin.
 6. Latausjännite

  Ei oo, varmistappa jännitteensäätimelle menevät piuhat.
 7. Aika pomminvarmoja noi sr on vakiona. Kytkin menee nissanissa aina uusiksi jo lähtee yhtään kutittelemaa Potentiaalia. IMO noi penkit ja ratti on aika harmi juttu. S15 penkit ovat kuitenkin yhdet siistimmät näistä vanhoista nissaneista. Jakoketjussa tuskin on vikaa, 300tkm näillä ajetaan yleensä yhdellä ketjulla. Jos meinaa räppäillä niin Rocker arm stopperit kannattaa tilata. Eivät ole kustannus kysymys niinkään
 8. Almera N15 ABS ongelma

  Onhan kaikki renkaat samankokoisia?
 9. 180sx

  No mutta.. Jos vakio säksässä on ~160hp ja ka moottori käy vertailuun. Mikä mahdollisesti voisi estää tämän muutoskatsastuksen kaikkiin alle 3l moottoreihin? 2x 75 kg saat kantavuutta käytettäväksi lisää taka-akselille kun takaistuimet rekkaat pois. Sillä mitä tehoa siinä tulevassa moottorissa on ei varmasti ole tarkoitus pitää kuitenkaan alle 200hpn, niin surutta voi imuilman kuristimella ja muutamalla puolanjohdon irroittamalla kuristaa dynoon. Tämän väitteen uskallan perustaa sille että 90% foorumin 200sx on viritettyjä ja lopuista 10% puuttuu moottori. Onko tämä laillinen keino? Ei mutta ei ole lastutus tai ahtopaineiden ruuvaaminenkaan. Kaiken muun pystyt muutoskatsastamaan paitsi oikean tehon. Mallisarjaan kuulumattoman moottorin muutoskatsastuksesta näihin alle 00 (tai euro3) vm autoihin on tehty hyvinkin yksinkertaista. Oli sitten sr tai mikä tahansa muu moottori, vaihda turbo tai välijäähdytin niin ei mene enään mallisarjaan kuuluvana.
 10. S13 Lambdan vaihto

  Kuulostaa imuvuodolle..
 11. 180sx

  Eiköhän se ole kuitenkin 25% iskutilavuus.. mallisarjan kuulumaton moottori=penkkilappu. Massoja pystyy hallitsemaan. Siirtämällä painoja ja poistamalla turhia. Ja jos joku on tyytyväinen 230hp säksään niin ajelee sillä, mielestäni se on ihan lain puitteissa sama laittomuus, onko sulla kuristamalla otettu penkkilappu vai oletko vaihtanut välijäähdyttimen tai nostanut ahtopaineita.. Ka moottoriin vertaamalla sinne saa jo jonkin moisen moottorin laitettua..
 12. 180sx

  Saahan sinne tänäpäivänä laittaa vaikka rb26detin laillisesti niin ei kai tota nyt kannata niin ihmetellä. Jos se parin satalapun penkkilappu on este niin kannattaa koko projekti jättää tekemättä. Nimim. Mersu rb20det ja BMW 2jz..
 13. O: z32 korin osia

  Tarvetta vas etulokari, vas takakylki, takaluukku ja etu apurunko tarvittaisiin sekä vasen etu olka-akseli täydellisenä. Z32 2+2. Tarjoathan yhteystietojen ja hinnan kera.
 14. Nihilistin ilmastointihuolto

  https://www.euromaster.fi/kuluttajat/autohuolto/ilmastointihuolto 79€ sis aineet. Näissä nipponin henkilömalleissa tuntunut olevan järjestäen 450+-100g Joo, se r1234y tuli markkinoille pari vuotta sitten, itse kurssitin itseni uudelleen juuri kun ensimmäisiä tuolla uudella aineella tuli markkinoille. Onhan ne jossain koittanut co2 saada toimimaan. Mutta Suomen autokanta on niin vanhaa ettei kannata pienten korjaamoiden vielä hankkia noita uusia vehkeitä. Jenkeissähän noi taitaa järjestäen hakee kylmäaineen spraypullosta ja täyttää ittekseen, mutta täällä byrokratian peräreiässähän tarviit noihinkin luvat ostamiseen. Paineilmallahan näitä ei kannata ponnistaa, menee aina vettä ja epäpuhtauksia. Useimmiten ne missä on aivan nollissa paineet (ei mittari edes hievahda) eivät talveen asti kestä. Vuotavat joko huoltoliittimen venttiilinneuloista, lauhduttimesta tai kompuran stefoista.
 15. Nihilistin ilmastointihuolto

  No muille helpotukseksi, euromasterin tarjous taisi olla 69€.. typpiponnistus taitaa maksaa 20€ lähikorjaamoilla.. Kaasu maksaa muistaakseni 350€ alv0 / 12kg Pari vuotta sitten taisi olla 150€ pullo..
×