Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kremilin

Members
 • Content count

  2318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Kremilin last won the day on July 15

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 01/01/99
 1. Jarruongelmia, jarruhuolia

  Ilmaus pitäisi tehdä oikeassa järkässä, olettaisin että virrat päälle, nestettä pintaan, pumpataan paine ja aloitetaan ilmaamalla OT, VT, OE ja VE järjestyksessä.
 2. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Onko muilla ollut hicassin/tehostimen kanssa ongelmia radalla? Oli melko jännää affella pääsuoralle tultaessa kun mutkassa hävisi tehostin hetkeksi, eikä ollut lämmittelykierros..
 3. 1:50,30

 4. Ahvenisto 27.6 -19 vapaa harjoittelu

  Vielä up jos viime hetken lähtijöitä.
 5. Ois rata varattu, muutama tyhjä paikka vielä jos jollain mielenkiintoa, kulut jaetaan osallistujien kesken, 30-60e jää hinta. 2 tuntia vapaata harjoittelua, ei driftinkiä. dB raja 95. Klo 16-18, yv jos kiinnostaa.
 6. R33 Kytkimen työsylinteri.

  Eikös tohonkin vaneten sylinteri käy varaosaliikkeestä. Rb20 haettiin ainakin ja ulkoisesti näyttää samalta. Kannattaa näitten kanssa touhussa muistaa että Nissan on maailman laiskin valmistaja keksimään mitään uutta..
 7. Jos orkkis puolat, siellä pitäisi olla jouset, tehdäänkö yvlle kauppaa alkuperäisistä vai tilaatko z-powerilta vagit? Sääditkö ne tulpan kärkivälit, nää vehkeet on aika ronkeleita niistä kärkiväleistä..
 8. Kun ei tämä mikään kirkon vapaaehtoiskorjaamo ole.. nyt ihan ekana käyt ostamassa bcpr7es tai bcpr7es-11 tulpat ja rakotulkin, säädät kärkivälin 0,7mm . Sitten tarkistat että puolat näyttää ulkoisesti ehjiltä, ei halkeamia. Ja kaikista löytyy jousi sisältä. Sitten muita vikapaikkoja on suuttimien etuvastus jos paikoillaan, cas kulunut, (jos enään triggeröintiä cassilla) sekä ptu (puolien pääteaste) Jos nämäkin kunnossa, asentaisin bensanpainemittarin(voi olla mitä tahansa aftermarket vehkeissä) sekä ahtopainemittarin imusarjaan että näkisi alipaineen tyhjäkäynnillä.(0,8 - 0,7 alipainetta pitäisi olla) Maffin voisi poissulkea mielestäni jos sinne ecu vaihdettu. Myös laajakaistalambdan lukemat voisi helpottaa.. Puolasarjat käytettynä erittäin halpoja, mutta vag puolat ovat paras ratkaisu näihin. P&P ratkaisuja tarjoaa mm. Z-power. Jos näiden jälkeen puristuksen löytyy koneesta niin suosittelen lähettämään hestecin museoon ja tilaamaan vaikka tilalle maxxecun..
 9. Ne kiristyy niillä puolilla, mitkä tulpat ja sääditkö kärkiväliä? Jostain syystä ohjelma ei nyt tajuu että sulla on moottorijarru päällä ja katkaise bensaa. En ole hesteciä koskaan säätänyt niin en osaa enempää auttaa..
 10. Ohjelmoinnin/ecun räpellys ohjelmat

  Siis mikä tahansa rom editor (ts tai romraider se yleisin) mutta se ohjelma millä saat ne sinne auton sisään vaihtelee. Gallettolla pääsee useimpiin. Mutta tää menee jo vähän yli Nissan s13 alueen..
 11. Ohjelmoinnin/ecun räpellys ohjelmat

  Nissani on vähän siitä harmillinen ettei ohjelmaa voi kotikonstein vakiona muuttaa. Vaatii rom piirin vaihtamisen ja rom kirjoittajan. Z-powerilta yleislastu voisi olla asiallisin. Tai nistune ja pääset itse muokkailemaan. Tietenkin jos kirjoitin löytyy niin romraideri tai tunerstudio romedit yms ja sinne oikeat definition filet ja orkkis bini..
 12. Puolat/ tulpat kun laitat kuntoon niin loppuu toi rykiminen.. fualcuttia tuskin tossa boksissa on .
 13. Auttakaa keltanokkaa

  Haara siihen öljynpaineanturille (suodattimen vieressä) ja siihen haaraan nuo anturit ja alkuperäinen kiinni. Sitten mittareihin virrat ja antureille johdot. Suosittelen laajakaistalambdaa seoksien tarkasteluun, uusi 200-250 ja käytettyä saa 100-150€ tämä orkkis lambdan tilalle ja emulointi kapeakaistaan (0-1v) siihen orkkis lambdan piuhoille. Onnistuu useimmilla laajiksilla.
 14. Euro3 / moottorin muutokset?

  Vältä menemistä valtion katsastusasemalle. Yksityiset harvemmin keksivät uusia lakeja katsastuksen aikana. Katti jos on paikoillaan ja lambda niin ei siinä nyt mitää pitäisi olla. Näppärä kaveri kanttaa rosterista lämpösuojan vielä pakosarjan päälle niin luo OE lookkia.
 15. Euro3 / moottorin muutokset?

  https://s258.photobucket.com/user/Kremilin/media/WP_20170512_002_zpsnxfzrx8a.jpg.html On mulla jonkun verran näyttöön puheitteni takana tässä topicissa. Ilmanputsarin kotelon vaihto isompaan, resonasttori pois putkesta ja isompi imuletku mieluusti ajovalon takaa että saisi viileetä ilmaa. Orkkisputki on luokkaa 1,5" vai jopa alle, jyrkillä 90ast kulmilla hyvin ahtaalla reflektivaimentimella. Tuskin vakiona hirveästi saa iloa irti mutta varmasti hyödyttää muita muutoksia toimimaan paremmin miedolla putkistolla. Suurin mätäpaise on pakosarja ja sen esikatti. 3&2 pytyn kohdilla on aivan naurettavan pieni tila mistä ilman pitäisi virrata. Seuraavat heikot lenkit ovat imusarjan suunnittelu (esim 4e-fe starletista saisi toimivan laipan vaihdolla.) Ja tietysti se erittäin ahdas kaasuläppärunko, kannattaa tietenkin mittailla ovatko tehneet muutoksia coilpackiin halkaisijassa.
×