Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kremilin

Members
 • Content count

  2396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kremilin last won the day on May 13 2021

Kremilin had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

1 Follower

About Kremilin

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 01/01/99

Recent Profile Visitors

8833 profile views
 1. Ohajustehostin

  Jäkessä jonkun verran harrastajia, voisko joku käydä kurkkaa koodit?
 2. Ohajustehostin

  Itselläni oli liian vähän öljyä, enempi vaan säiliöön, sekä katsoo säiliön korkin tiiviste että on ehjä, mulla loppu Ahvenistolla mutkissa toiminta. Tietenkin hicas ilmauskin voisi auttaa.. Hicasista pystyisi conzultilla lukemaan kooditkik jos se sieltä antaisi jotain ?
 3. Missä korjauttaa moottori ?

  Helracing.. Tuntee kyseiset moottorit ja tietää mitä tekee. Muita en itse edes miettisi. Kyseinen remppa tekee varmaan 5-10 loven lompakkoon. Varsinkin jos turbot laitetaan samalla kuntoon.
 4. Avautukaa tänne!

  https://www.z-power.fi/asennusohjeita Sivusyöttöinen alhaalta painamalla ylös Topfeedi pyörittämällä pois Vesiliukoinen liukuvoide ei tee pahaa tiivisteille tai kumille.
 5. RB20DET viritystopic

  Toimii jos on nokille tehty edes vähän jotain, 4500-5500 välissä aasin potkua tarjolla!
 6. Rattia muuttamalla jää maksimi kääntökulma epätasaisesti. Ekana rattiakseli keskelle, (laskea kierrokset / 2) ja sen jälkeen jos ratti ei ole keskellä niin keskitä se, tämän jälkeen molempia raidetangon päitä sama määrä NS eri suuntaa eli toista sisään ja toista ulos kunnes ratti jää tasaisella tiellä keskelle, sitten nollaukset käöntökulma anturin ja kovaa ajoa.. Olettaen että pyörän kulmat on säädetty. Muussa tapauksessa viimeinen steppi 4pyörä suuntauksessa. Myöskin takapään kääntökulma aiheuttaa etupäässä ratin kääntymistä..
 7. Vauhtipyörän kevennys

  Riskinä on että pintajännitys muuttuu ja saat tuuletusluukun kuskin jalkotilaan. Mielummin sen 2000 luvun alun coilpack micran vauhtis tuonne niin kevenee, myöskin voit ottaa saman massan toiselta puolelta pois kun laitat preface ohjaustehostamattoman 1,0 micran damperin (hihna pyörän) siinä ei ole värinän vaimennusta mutta ei tuntunut haittaavan, myös jossain 1,4 (Almera/primera) oli samalla pulttijaolla vauhtipyörä joka oli kevyempi. Kytkinlevyn halkaisija jos on sama niin on yhteensopiva noissa, ainoana ongelma taisi olla kampiakselin triggeröinti mikä tuossa coilpackissa oli tehty vauhtipyörältä.. jostain syystä micraa ei Suomessa hirveästi mielletä urheiluautoksi niin parhaimmat avut taitaa saada lontoonkielellä msc foorumilta..
 8. Vauhtipyörän kevennys

  Useimmat on tainneet jättää tekemättä johtuen valurautapyörän riskeistä.. Tammerdiesel painottaa ainakin
 9. E85 etanolia tankkiin?

  Toimii jonkun aikaa, kestosta en osaa sanoa, useita vuosia kuitenkin. Paras taitaa olla rosteri tai anodisoitu alumiini, tai joku muoviseos. Rauta, kupari ja pinnoittamaton alumiini ei ole suositeltavaa.
 10. Öö mitään paremmin tietämättä mutta kyllä tossa on taas paloaseman pohjapiirrustuksille seuraavaksi tarvetta.. eculta ei pitäisi mennä mitään johtoja enään walbrolle, vaan maa maihin ja ohjaat sen 12 volttia akulta releenläpi pumpulle, releen ohjauksen toteutat joko +12v tai maadoituksen kautta. (Eli toisen tuot akusta tai korista ja toisen ecusta)
 11. R33 ei käynnisty kuumana

  Irrota BP säädin ja putsaa ja vaihda filsu.
 12. Ketjuhan kannattaa joka tapauksessa uusia kun osassa hinnoissa on pidempi vaihtoväli kuin näissä kestävyys..
 13. Vakio Nokilla tuo kannen lasku on aika turhaa, kannen laskussa kannattaa huomioida alaketjun mitta, pitäisi ainakin varmistaa kiristimen riittävä toiminta.
 14. Maksaa jonkun sata euroa kun korjaa orkkis osilla, ei mikään Amerikan temppu jos saat akselin irti ja viilapenkkiin, z32 on lähes sama akseli ja siihen löytyy netistä kuvalliset ohjeet z32 steering rack rebuild.
 15. Euro3 / moottorin muutokset?

  No ihan ei ole tuoreessa muistissa.. oisko 1,4 vauhtis ollu 8kg ja 6kg se litrasen, kannattaa varmaa oem numero kaivaa nissan4u.com ja kaivaa sille painotiedot, olikohan tuossa coilpackissa vielä kampuran asentotunnistus tuolta vauhtipyörältä? Silloin senkin olemassa olo pitää vielä varmistaa, coilpackista coilpackkiin sopivat ainakin ristiin. MSC (Micra sports club) löytyy varmasti ne vaihteiston välityksen. Prefaceliftissä 1,0 on lyhyin laatikko ja siitä olen varma, mutta siinä on pienempi vauhtipyörä ja eri vetarit. Ja oisko ollu prefacelift 1,3 missä on pisin, sillä pääsi rajoitin kevyesti nostettuna yli 110km/h kakkosvaihteella
×