Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Virtala

Members
 • Content count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Virtala

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 04/26/84
 1. Vs: Hyviä uutisia harrasteautoilijoille Vähän aihetta sivuten, tietäiskö joku pääkaupunkiseudulta tai uudeltamaalta jotain liikettä joka noutausi romuautoja veloituksetta? Paikkojahan täällä on monia mihin ne voi viedä, mutta en onnistunut löytämään lahtea lähempää paikkaa jotka niitä noutaisi...
 2. Boardia taas päivitelty.

  Vs: Boardia taas päivitelty. Mikäs toi [Lisää kaverilistaan] on mikä tonne profiiliin on tullut? Vai onks se aina ollut siel?
 3. Legendaarisimmat pelit?

  Re: Legendaarisimmat pelit? Jos ihan muutamia pc pelejä niin... Stunt paras autopeli ikinä, toinen kova Slicks 'N' Slide rekisteröity versio missä sai ite tehdä ratoja. Ensimmäiset Larryt "ken sent me" ja Police Questit, Mine bombers v3.11 Lemmings, Cannon Fodder, Ski Of die, Across, Invataxi, Sam & Max Hit the Road, SimCity. Uudemmista ainakin, Dukenukem 3D, Red Alerd, Day Of A Tentacle. Onhan niitä. Toinen toistaan parempia legendoja..
 4. Radalle.com -tapahtumat

  Re: Radalle.com -tapahtumat Ja kellään muullahan ei voi ilmeisesti olla sen väristä..
 5. Radalle.com -tapahtumat

  Re: Radalle.com -tapahtumat Koskahan sä opit että aina ne kaiken vie?
 6. X-treme Car Show 8-9.10.2005

  Re: X-treme Car Show 8-9.10.2005 Mtve:n newssissä oli kans juttua L8 autosta. Jotain pientä haastattelua ja kuvausta.. Ymmärrän kyl Opel kuskejakin, olis se ollut kiva et oma opel oltais valittu niin kehtais sillä jossain ajaakkin... Onnea kans L8:sille pimpatusta autosta..
 7. A-pilarin mittarikotelo s13

  Re: A-pilarin mittarikotelo s13 Ostin just motonetin syysalesta (-10%) autogaugen 2 mittarin telineen makso 13.41 Ei kyllä sovit pätkän vertaa mutta vähän veistä, puukkoo ja moottorisahaa niin kai sen saa sopiin.
 8. Re: motonetistä vilkkua??Jotkut on noita Saab 9-5 kirkkaita ripustellut ainakin lehtonen. Motonetistä nro. 50-9236 taisi olla.Pistetään nyt kuvakin.
 9. Radalle.com -tapahtumat

  Re: Radalle.com -tapahtumat Vois melkeen koittaa kanssa, kai se kerran kesässä voi käydä kattomassa
 10. Re: Järvenpää/Tuusula/Kerava/Nurmijärvi -tapaaminen Järvenpään ABC:ssä klo 19.00 ->
 11. Re: Minkälaiseksi foorumi on muuttunut? (äänestys) Onhan tossakin se "toinenpuoli" 189 (0.380 viestiä per päivä) 1302 (2.868 viestiä per päivä) Ehkä joillekkin toi hymiöt ja turhat vastaukset on vaan sen syytä, että saa kasvatettua tota viestimäärää ja saisi rispektiä..
 12. Re: Minkälaiseksi foorumi on muuttunut? (äänestys) Eiks vapaamuotosta ole aina ollut juuri sitä, eli kaikki se mikä ei muualle kuulu. Ja taas tekniikka ja mallikohtaset pitäs pitää erossa siitä mikä ei sinne kuulu. Toi bongaus taas välillä venyy kun kerrotaan, että mistä oltiin tulossa, minne menossa, mitä tekemässä ja mitäs sä siellä teit.. Ja vielä se, että olis mun mielestä hyvä pitää jossain epävirallisella irkki kanavalla lauotut shaibet ihan siellä eikä tuoda niitä tänne.
 13. Pohjaanlyöntikumit?

  Re: Pohjaanlyöntikumit? Muistelen et oman s13 leimalla tos jokunen aika sitten makso 25e Isommille vanteille ja madallusjousille. Kuitti olis hanskalokerossa mut en nyt jaksa sinne vaivautuu tarkistaan.
 14. Re: anti-lock varoitusvalo palaa s13 -90 mittaristossa..? Mulla paloi toi valo kun palat ja levyt oli todella kuluneet, mut yleensä vika on tainnut olla antureissa.
 15. kuka tekis puskurin

  Re: kuka tekis puskurin http://www.tkc-styling.fi/etusivu.html
×