Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Hertzii

Members
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hertzii

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. S14 Pätkii niin helv..

  Arvaus oli hyvä, lauantaina sain toimimaan kumminkin. Uus lambda kiinni ja karttojen korjausta ja johan rokkaa.
 2. S14 Pätkii niin helv..

  Lisätäämpäs oma lusikka tähän soppaan. Elikkäs auto on ollut nyt mulla laitettavana viimisen 2 viikkoa. Kaikki edellämainitut käyty läpi ja maffi tänään putsattu vielä varmuuden vuoksi, imuputki tarkistettu ettei ole halki. Vikakoodeja ei ole ja kaikki nissan datascannilla seurattavissa olevat anturit näyttävät järkeviä lukemia ajon aikana. Käytännössä kun auton laittaa käyntiin ja lähtee ajamaan niin kylmällä koneella seos on 13-14 lämmetessään ja välillä se hyppää 18-20 ja auto luonnollisesti yrittää sammua, hetken päästä taas seos palaa edellisiin lukemiin ja toimii normaalisti ja tätä jatkuu about 5 minuuttia noin 10 sek välein. Kun moottorin on lämmennyt tätä ei (juurikaan) ilmene. Kun kytkimen painaa pohjaan kaasu ylhäällä auto sammuu johtuen että seos painuu taas 18-20 pintaan. Tyhjäkäynnillä 800rpm seos on myös tuota luokkaa ja hetkellisesti kierrokset nousevat 1100rpm pintaan ja seos on 14 pinnassa, tämä siis myös lämpimänä. Auto vetää about 0,7 bar saakka ja tämän jälkeen misfirea, seoksista vaikea sanoa tuossa kohtaa mitään. Esv66: mitä haluat logata?
 3. Liekkö miten tyhmä kysymys mutta miten nykyään editoidaan postauksia? Edit nappia ei löydy ei millään, lähinnä jotta saisi myynti ilmoihin lisättyä tavaraa ja poistettua myytyjä Edit: Editti näyttää löytyvän foorumin päivityksen jälkeen tulleista postauksista muttei vanhemmista. Voi poistaa
 4. Ostin s14:sen sunnuntaina ja kone pitää outoa ääntä. Ilmenee tikityksenä tasakaasulla ns tasaisella kuormalla esim matka-ajossa 2000-2800rpm riippuen tilanteesta. Kun koneen saa tikittimään niin kaasua lisäämällä/löysäämällä ääni häviää. Ääneen ei tule oikeastaan eroa onko kone kylmä tai lämmin, startissa ja tyhjäkäynnillä ei ääntä kuulu missään vaiheessa kylmänä tai lämpimänä. Kierroksia nostaessa vapaalla ääni kuuluu noin 0,5sek kun kierrokset ovat 2200rpm ja häviää, tasakaasulla tuossa kohtaa (2200rpm) ääntä ei kuulu. Autossa on tietääkseni vct pyörä paikallaan (selviää huomenna), mites porukalla on oireillu esim. viallinen jakoketjun kiristin? Entä mites takomännät, voisko näiden liian suuret välykset vaikuttaa tähän (supertechit omassa koneessa)? Entä jos männäntappi on väljä kankeen nähden?
 5. Ei tainnu marmorillakaan maksaa kun 10-14e uutena tuo stefa,
 6. Tässäpä ohjeet miten ite nostan ekaa kertaa paineet kasattuun koneeseen: 1. Suodatin irti, tulpat irti, 2. startilla muutama sekuntti pyöritystä niin että alkaa tulemaan öljyä suodattimen reiästä 3. suodattimeen öljyä ja laittaa paikalleen sitten pyörittää startilla niin kauan kunnes öljynpainevalo sammuu 4. tulpat takas ja auto käyntiin. Tuo suodatin irti ensin sen vuoksi että öljy pääsee pumpulle paremmin näin kun ei ole vastapainetta järjestelmässä. Noin pitäs onnistua melko helposti nimim. useita koneita kasannu.
 7. yläkautta pakosarja

  Tuohonkin asiaanhan saattaa tulla muutos jos uus laki menee läpi eli nuo isommat hyrrät sais papereihin, tietty tehot ei nouse yli 20% papereissa. Onhan siinä aina oma jännityksensä mennä ison coolerin ja holsetin kanssa leimalle joka vuosi =)
 8. Voit tehdä kummin vain.
 9. Osaisko kukaan sanoa onko rb25 laatikonkannake sekä s14/s13 laatikonkannake sama osa. Toisin sanoen voinko laittaa nismon s13 kannakkeen s13:seen jossa on tällähetkellä rb kannake (ja rb loota myös), vai pitääkö täytellä sikalla tuo rb kannake??
 10. Rötää/paukkuu/pätkii

  Oma ääni myös tulpille, s14:sessa tänään tismalleen sama vika ja tulppien vaihdollahan se korjaantui..
 11. Paljos on riittävä kuivumisaika kun ootte täytelleet moottorin tukikumeja sikafleksilla? Tavarana siis tuo sikaflexin 221 Tuntus kuivavan todella hitaasti, varmaan viikon ainakin ottaa tuo kuivaminen ennen kuin uskaltaa autoon laittaa takas paikalleen?
 12. Huohotuksen rakentaminen

  Kaikki tekee niinkun itse tykkää mutta itselläni on orkkistyyliin huohotus. Toisin sanoen venttiilikopasta lähtee letku imuputkeen jos otettu kuristin pois ja lohkon ja kannen toisen nipan välissä "labyrinttisäiliö" joka löytyy alkuperäisenäkin. Ikinä ei ole ollut edes kostea öljystä tuo imuputken päässä oleva letkun suu. Kyseessä s13 sr20det uusiksi rakennettuna ja hepoja 450 koneelta, tällä setupilla ajeltu n. 15tkm melko rankalla kaasujalalla.
 13. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Ollut muistaakseni vuoden pari Kuusamossa omalla kotipaikkakunnalla ja muistaakseni sieltä ihan ajokuntosena lähti, mitään vikaa/moitittavaa en oo tuosta kuullut.
 14. Päivän rassailut

  S14:seen tulppien ja puolien vaihto sekä iacv:n putsaus.
×