Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TJK

Members
 • Content count

  779
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TJK

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 07/11/87
 1. Avautukaa tänne!

  Ja tuttuun TraFi tyyliin, pykälät on viilattu sellasiksi että jokainen voi ne tulkita itselleen sopivalla tavalla..
 2. http://www.eeperi.com/ Vasta pari pakkaskeliä takana ja tuli jo pakottava tarve saada Bemariin jotain lämmitintä ja koska verottajakin päätti tänä jouluna muistaa minua, niin homma kallistui hyvin nopeasti Webasto/Eber linjalle. Laittelin kolmeen paikalliseen (Kotka) firmaan kyselyä aiheesta ja tutun suosittelemana myös tonne eeperi.com:iin, vaikka se onkin reilun 100km:n päässä koti nurkilta. Tuolta tuli vastaus nopeiten ja hintakin oli kohdillaan, joten sovin melkein heti asennusajan tuonne odottelematta edes vastausta jokaiselta firmalta jonne kyselyä laitoin. Ajan sainkin heti parin päivän päähän ja tänään aamulla 8 aikaan ojensin avaimet asentajalle, joka sen jälkeen heitti meidät keskustaan, ettei tarvinut vieraassa kaupungissa käydä julkisilla tai taksilla seikkailemaan. Muutama tunti (alle 4) pyörittiin kaupungilla ja asentaja soitteli että homma alkaisi olla valmis ja mistä hän voi tulla meidät hakemaan. Takasin liikkeeseen päästyämme asentaja neuvoi ja selitti vielä hyvin tarkasti laitteiden toiminnan ja näytti että mitä on asennettu ja minnekin. Tämän jälkeen vain pankkikortti koneeseen ja tyytyväisenä kotia kohti. Mielestäni todella hyvää ja sujuvaa palvelua ja jos joskus pitää vielä sama operaatio johonkin autoon tehdä, niin ei tarvi kahta kertaa miettiä että minkä yrityksen puoleen käännyn. Ja vertailuna vielä tähän paikallinen autosähköliike, joka olisi tehnyt saman homman 490€ kalliimmalla, hommaan olisi mennyt 1,5 työpäivää ja vapaita aikoja joskus parin viikon päästä. Toinen paikallinen liike myös yli 400€ kalliimpi, asennusaika 1 päivä ja vapaita aikoja joskus viikon päästä. Kolmas paikallinen liike vastasi niin ympäripyöreästi, että jäi tarkemmat yksityiskohdat vähän auki.
 3. Avautukaa tänne!

  Jos ne vetää niin tiukkaan ku ikinä saa ja/tai vielä vasaralla avittaa, niin onkos se nyt ihmekkään jos kohta taas vuotaa? Hampaat irvessä kiinni väännetty pultti venähtää ja sitten lämmetessään kun paikat laajenee, venähtää vielä entisestään ja peli on selvä. Tervettä järkeä ja momenttia saa käyttää, mut ei o pakko hei..
 4. Avautukaa tänne!

  Huvittavaa, mutta tuskallista.. Ainakin lompakolle.. Tossa on kuva raadosta. Ei edes näytä pahalta, mutta todellisuudessa tossa ei montaa ehjää osaa ole. Sähköosat säily luojan kiitos ehjänä melkein kaikki. http://tuukkajk.kuvat.fi/kuvat/T-Rex%20600EFL%20Pro/Torpattu2.jpg/_full.jpg
 5. Avautukaa tänne!

  Kivasti meni taas harrastelut tänään. Aika monta sataa euroa tupsahti hankeen jonkun hetkellisen ja aivan uskomattoman aivokuolion seurauksena... Jokusen kerran oon ton kelannu ja en vieläkään tajua miten tossa noin kävi?
 6. Avautukaa tänne!

  Jos tänää ei olis 1.4, ni saattaisin uskoakkin, mutta vähä haiskahtaa kyllä..
 7. Tää on kyl niin kökkö, että olisko aprillipila? Toivon ainakin..
 8. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Mulla teki samaa. Sitte kun se on siitä etusivulla, niin lyö siihen osoitteen jatkoksi tuo linkin loppu osa, eli: /#!08J1xAgR Noin toimi ainakin mulla.
 9. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Älä roskiin heitä. Mutta uuden akun tarvitset.
 10. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Kiitoksia! Toimi hienosti ja laatukin ihan ok. Eipä toimi mulla. Tuli jonain ihme mkv tiedostona :'(. Lataa BS Player tai VLC Player, niin varmasti toimii..
 11. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Taitaapi prässäilyhommiks mennä joten jollei sulla prässiä oo niin aika turhaa koittaa ilmankaan Thänks tiedosta. Korjataan sen verran että vasemalle kääntäessä humina kuuluu, oikealle kääntäessä humina lakkaa. Pystyykö tosta ollenkaa selvittää kumman puolen laakeri vetelee viimisiä? Oikean puolen.
 12. Vs: Skylinellä talvellakin? Ei se pakkasilla ilmastointia laita päälle, vaikka valo kojelaudassa palaisikin. Itse olen ajellut talvella R33 Gts-t:llä ja R32 GT-R:llä ja molemmilla tarkeni oikei hyvin ja lämpenivät nopeasti.
 13. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. hintapyynti 7800€, ei taida tuohon hintaan löytyä ehjää ja katsastettua gt-r:ää.. Ei välttämättä nyt löydy, mutta muutama vuosi sitten käyttäjän Jonzan r32 gtr myytiin leimattuna ja toimivana 8000€ Se että joku on joskus myynyt syystä x tavaran y reilusti yleistä myyntihintaa halvemmalla, ei tarkoita että kyseisen tavaran järkevä tai toteutuvat hinnat tulevaisuudessa olisi sama kuin tapauksessa x. Toki tuurilla ja jos on aikaa odottaa rahojen kanssa esim. vuosia, niin näin voi käydä. Asia sitten erikseen että haluaako ostaa tosiaan projektin vai laittaa joitain tuhansia lisää että saa ehjän vai vielä lisää että saa hyvän, etc.. Joo ei tarkoitakkaan, mutta kallis se on silti. Omasta 33 gtr:stä maksoin vajaakuntoisena 2600€ muutama kk sitten Sinne ku panee koneen ja viriä jne palikka sekä verottaa niin ollaan jo sit reilusti yli 10k puolella Moottorin hain just lauantaina, hinta 3890€ niin saa kyllä aika paljon laittaa palikkaa, että verojen kanssa reilusti yli kympin maksaa Aijaa? Auto 2600€ + moottori 3890€ = 6490€. Veroa siihen ehkäpä 2500€(?), niin ollaan jo lukemissa 8990€. Tonnilla nyt et kovinkaan isoa kasaa osia saa, etkä kahdellakaan. Jos yhtään pitää perus kulutus osia kuten jarruja, renkaita, vainteita, laakereita ja tiivisteitä moottoriin, tulppia, ilman suodatinta ym ym. vaihdella, niin siitä "halvasta" tulee nopeasti kallis.
 14. Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. Mun vanha. Joulukuussa 09 tuli vanhempi herra Corollalla kolmion takaa ja sen jälkeen lähti auto AVK:lle. Eipä ole tietoa kuinka hyvin on korjattu kolarin jäljiltä. Ainakin osalista on kasvanut melkoisesti. Hyvässä kunnossa oli teknisesti ja koriltaan vielä ennen tuota mälliä, mutta jos on korjattu asiallisesti, niin miksi ei olisi vieläkin, vaikkakin kolme vuotta on melko pitkä aika ja nykyään saattaa olla missä kunnossa tahansa. Joka tapauksessa vasempaan etunurkkaan otettu 1 kpl Tyota Corolla, joten kannattaa ehkä vilkuilla siihen suuntaan vähän tarkemmin.
 15. Vs: Keskustelua ulkomaalaisista Suomessa Rasismi vouhottajat voisi käydä kulttuuri matkalla vaikka Somaliassa kyselemässä niitä siivojan hommia. Vihapuhe ja rasismi käsitykset saattais saada ihan uusia mittasuhteita. Jos tämä kirjoitus on mielestäsi rasistinen, niin onneksi olkoon, kuulut kohderyhmään..
×