Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

harrastelija

Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About harrastelija

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: Tehoon tarvittava suutinkoko E85 käyttäessä ID:n sivuilta löytyy myös "laskuri", millä suunnilleen hevosia voi arpoa. Mikä on 10bar bossi? Eihän polttoaineen lämpö suuttimen "kokoon" (cc/min) vaikuta, mutta ominaispainoon kyllä. Jos PA-lämpö vaihtelee oleellisesti, niin on muutenkin syytä huoleen, kun seoksetkin muuttuu sen mukaan.
 2. Vag puolien pituudet

  Vs: Vag puolien pituudet En kyllä ihan ymmärrä, kuinka noita puolia voisi "lyhentää" ? Ei sitä peltivaippaa (mikä ei ole alumiinia) saa lyhentää, eikä ainakaan sisällä olevaa kumia poistaa.
 3. GT-R32 kaasuläppä

  Vs: GT-R32 kaasuläppä Pinta-aloja voi laskea, mutta käytännössä siintä yhdestä läpästä imee yksi pytty kerrallaan joten ei sen tarvitsekaan olla lähellekään 6*45mm.
 4. Twin scroll ahtimista pohdintaa

  Vs: Twin scroll ahtimista pohdintaa http://picasaweb.google.com/jaritlaine/LA_LV_Phoenix#5557589731353933218
 5. Tech Edge ongelmia

  Vs: Tech Edge ongelmia Vihree + Valkoinen - Vaikkapa tuolla lisää värejä tarvittaessa. http://www.pyromation.com/Downloads/Data/ColorCodessheet.pdf Pikaisesti katsottuna ei selvinnyt tuolta TE:n sivuilta lämpöjen näyttöön saaminen. Liittyykö sitten tähän? " The CONF.exe program will soon provide support for LX1, and is used to change LX1's default behaviour and the display functions. This section will be updated when the PC based configuration options (in the CONF.exe program) for LX1 are completed. "
 6. Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?!

  Vs: Mikä kytkin ca18detin kaveriksi?! Ei tuo levy pahalta vielä näytä. Oudosti pienellä halkaisijalla nuo lämmenneet alueet, onkohan asetelman ja vauhtipyörän pinnat varmasti suoria? Tai onko levy tasavahva, siis ettei ole ulkoreunalta ohuempi? Kuinka "suoraksi" jousi menee, kun kytkin pultattu paikoilleen?
 7. Vs: Asetelman sovittaminen parhaan puristusvoiman saamiseksi Pylväsporamiehet kommenttia?
 8. Vs: Asetelman sovittaminen parhaan puristusvoiman saamiseksi Tämä Xenonin ohje on ihan hyvä perusohje, jos ei saa mitattua. "Silmämääräisenä nyrkkisääntönä sanoisin, että kun kytkin on kokonaisuudessaan pinottuna vauhtipyörään niin tähtilevyn kärkien tulisi olla lähes vaakatasossa, muttei yhtään yli (yli = kärjet kääntyy vauhtipyörän puolelle keskilinjaa)." Normaalistihan ei ole mitään tarvetta mitatakaan, jos kytkin on autoon kuuluva "paketti" (kunnollinen). Siis levy ja asetelma on tarkoitettu siihen vauhtipyörään. Jos joku paja ei kerro mittausmenetelmäänsä, niin sinne ei kyllä mielestäni kannata tommoisia hommia viedäkään. Tuo 750kg ei oikein lupaavalta vaikuta. Pylväskoneella saa kyllä painettua ihan helposti, mutta tuota käsituntumalla "mittaamista" hiukan epäilen ja lisäksi kytkimen toiminta ei ole sama noin tehtynä. Kokeilin mitata kytkimen myös "jousesta painamalla" ja tulos tuossa kuvassa. Tuo vertailumittaus on tehty painamalla painelevystä. Tuon jousesta painamisen tein niin, että kytkin oli painelevyn varassa (sopiva kiekko välissä) jyrsinkoneen pöydällä ja jousen päällä "painelaakerina" voima-anturi, joka yläpuolelta nojasi koneen teräistukkaan. Tuosta sitten 0,5mm kerrallaan nostin pöytää ja pistin lukemat talteen. JA ENNENKUIN JOKU HUOMAUTTAA, NIIN NOI KÄYRÄT ON "SKAALATTU" SUUNNILLEEN SAMALLE ALUEELLE, että sai samaan kuvaan. Siis toi voima on jousesta painettuna about kiloja, mutta painelevyn voima on vaan "lukuja". Saattaa olla, että tein jotain väärin, mutta mielestäni tuo ei onnistu noin. Tässä kuvassa siis noi voimakäppyrät.... http://picasaweb.google.com/jaritlaine/Clutch#5476611978597642274
 9. Uudistunut Ajoneuvovero

  Vs: Uudistunut Ajoneuvovero Taulukkoo.... Painoperusteisen veron taulukko Ajoneuvon kokonaismassa Veron määrä kilogrammaa senttiä/päivä euroa/365 päivää enintään 1 300 20,8 75,92 1 301–1 400 23,8 86,87 1 401–1 500 27,0 98,55 1 501–1 600 30,4 110,96 1 601–1 700 34,0 124,10 1 701–1 800 37,8 137,97 1 801–1 900 41,8 152,57 1 901–2 000 46,0 167,90 2 001–2 100 50,4 183,96 2 101–2 200 55,0 200,75 2 201–2 300 59,8 218,27 2 301–2 400 64,8 236,52 Ja jatkuu, mutta eiköhän nämä riitä melko moneen.
 10. Vems Egt ei toimi..

  Vs: Vems Egt ei toimi.. Saatko keltään anturia lainaksi, niin voi ainakin varmistaa sen toimivuuden/toimimattomuuden? Ihna mikä vaan K-typpin termoparihan käy mittarin kokeiluun.
 11. rb26dett kipinä paremmaksi?

  Vs: rb26dett kipinä paremmaksi? Koitas jostain mitata myös virta. Jos ei ole virtamittapäätä, niin vaikka jollain 0,05ohm sarjavastuksella vois suunnilleen nähdä. Ja lisäksi puolan plussan "notkahdus". Onkos toi sr20 puola MPP-301?
 12. tarve kipinän vahvistimelle?

  Vs: tarve kipinän vahvistimelle? Virtaan vaikuttaa tietysti latausaika, mutta voi siihen olla vaikutusta myös vaikkapa sillä PTU:lla tai vaikkapa johdotuksella. Ja yleensäkin olisi hyvä tietää kuinka paljon sitä virtaa menee. Lisäksi... ei kai kaikilla sentään ole vakio ECUa....
 13. tarve kipinän vahvistimelle?

  Vs: tarve kipinän vahvistimelle? Täällä vaan jatkuu tuo puola/pääte arvailu . Ja kukaan ei voi mitata puolan latausvirtaa, josta voisi jo päätelläkin jotain. Vaikkapa, että voisiko latausta lisätä.
 14. Vakio suutinten muokkaus

  Vs: Vakio suutinten muokkaus Nojoo, tommoiseen 0,02 tarkkuuteen ei varmasti pääse/ole tarvetta. Siis millä tommoinen on todettu?
 15. Suurtehopuolat

  Vs: Suurtehopuolat Itseäni pitää lainata..... Voin Riihimäen läheisyydessä lähteä mittaamaan, jos sopiva ajoneuvo on olemassa. Olishan tämä jo "ihan kiva" saada tietoon niin monen vuoden jälkeen.
×