Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

AkiH

Members
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AkiH

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 05/01/86
 1. Oletko varma, että säätimet ovat varmasti hengettömät eli onko pattereissa varmasti virtaa ja säätimet naitettu autoon? Tuo, ettei hälytin mene pois päältä avaimella, onkin tosi hauska ominaisuus. Omassa Primerassani on myös Defan hälytin, jonka ohjeissa oli ohje jonkinlaiseen hätätapauksissa tapahtuvaan poiskytkentään. Se tapahtui painelemalla hälyttimen nappuloita tietyllä lailla ledin vilkkumisen mukaan ja vaatii toimiakseen turvakoodin. Tuolla lailla saisi ainakin kokeiltua kaukosäätimie ohjelmointia.
 2. Mistä löytyy noin kivoja maisemia? Autossakaan ei ole mitään vikaa, hieno on.
 3. Kuopion bongaukset

  Jonkun valkoinen R32 oli väsähtänyt moottoritien varteen.
 4. N13 yleistopic

  Tuollaiset tarttuivat mukaan pari viikkoa sitten purkuauton alta. Samanlaisia on esitekuvissa N13-GTi:n alla, lienevätkö miten yleiset?
 5. Nyt otin muistaessani kuvankin, laatu nyt on mitä tabletista irtosi. Tuossa puskimen takana sen kuitenkin pitäisi olla, ei kai siellä kauheasti muita antureita liene? Kahdella ruuvilla näyttäisi pysyvän paikoillaan.
 6. Noita voidaan tarvittaessa joku ilta ihmetellä vaikka livenä, kun täällä Kuopion seutuvilla syystä tai toisesta melko tiiviisti pyörin.
 7. Mitä nyt pimeässä käsikopelolla tunnustelin, niin väittäisin, että ulkolämpötilan anturi pitää majaansa etupuskurin sisäpuolella, suunnilleen rekisterikilven keskikohdan tienoilla.
 8. Kiva, että miellyttävät muidenkin silmää. Tuon parempaa kuvaa ulkolämpömittarin anturin paikasta ei tähän hätään ole, mutta tuon perusteella jostain puskurin alta sen pitäisi kaiken järjen mukaan löytyä. Ei ainakaan minun GT:ssäni ole tuota konepellin varoitusvaloa, vaikka se FASTin perusteella Keski-Euroopan malli onkin (niinkuin taitavat kaikki muutkin tänne tuodut olla). Eikä löytynyt konehuoneenkaan puolelta, vaikka lampun kanssa kävin kurkistelemassa. Liekö maahantuoja karsinut tilatessaan pois? Hälyttimelle minun autossani on laitettu ihan oma katkaisija konepeltiä varten.
 9. Verkkomaskit löytyivät lopulta, kun aikansa tarkkaavaisena etsiskeli. Mielestäni nuo ovat paremman näköiset kuin ne normaalit kiiltävät.
 10. 195/60R15 renkailla mittarivirhe taisi olla 100 km/h nopeudessa jotain 7 km/h luokkaa liikaa.
 11. P11 se sr20deh

  Huomasin NPOC-foorumin keskustelut penkkien alkuperäisestä materiaaleista, joten mielenkiinnosta oli pakko tehdä hieman tutkimustyötä FASTin kanssa. Näyttäisi hieman siltä, että jos siinä on sisällä kangasverhoillut penkit, niin ne ovat ilmeisesti olleet siinä alunperinkin. Kokonahkaisessa sisustuksessa tuon koodirimpsun BBYALGFP11EGALCFL 15. merkki olisi K, kuten jokut brittifoorumilla väittikin, mutta etsi sitä K-kirjainta väärästä kohdasta. Tarkistin tuon Nettiautossa jossain vaiheessa myynnissä olleen nahkapenkkisen SE:n runkonumerolla ja siinä 15. merkki tosiaankin oli K. Tuon AP0-maalikoodin jälkeen oleva K-kirjain kertoo, sisustuksen värin, tässä tapauksessa harmaa. Hieno auto ja erikoisempi varusteluyhdistelmä kaiken kaikkiaan. Taisinkin bongata tämän jonkin aikaa sitten Kuopiosta, rautatieaseman ja automuseon välimaastosta?
 12. Saman tarkistin minäkin FASTilla, aito GT se on. Saiko viimeisimmästä pyyntihinnasta vielä alennusta, ei se kyllä semmoisenaankaan kilometreihinsä nähden enää kallis ollut.
 13. Jaa sinä kävit hakemassa tämän? http://www.nettiauto.com/nissan/primera/6829516 Katsoinkin ilmoituksesta, että on aika ovelan värinen, lieneekö jälkikäteen maalattu?
 14. Drag Racingia Datsuneilla

  Kiitokset näistä, tämä olikin mielenkiintoinen aihe lueskeltavaksi.
×