Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Jylppy

Klubilainen
 • Content count

  1693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jylppy

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 09/14/76
 1. Antenni on, mutta liitin puuttuu. Liittimessä saisi olla johtojakin pieni pätkä mukana. Kokonainen kontin johtosarjakin kelpaa, kunhan tuo sähköantennin liitin on mukana. Tarve Karkkilassa, YV:llä tavoittaa. Sisämitat n. 9x16mmm, 6 pinniä (joista kolme käytössä).
 2. Moottorin vaihto nats

  Eiköhän tuo vaatine silloin myös parilitraisen ECUn toimiakseen oikein - jolloin meneekin mielenkiintoiseksi, miten saa NATSittoman ECUn toimimaan NATSillisessa autossa.. Siellä kun on erillinen NATS-IMMU -boksi, joka on avainten ja ECUn kanssa naitettu kimppaan.
 3. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Teho- ja tilavuuspykälät/-rajat ovat olemassa joo, mutta eivät ne muuttuneet. Moottorin vaihdossa siis tehoa max 20% lisää ja tilavuutta max 25% lisää - eli eivät ne ole yhtään sen järkevämpiä kun ennenkään. Ainoa muutos liittyen tehoihin on moottorinvaidon osalta kohdassa g, johon on lisätty: jos vertailumoottorilla suhde on enintään 10 kg/kW, saa suhde kuitenkin pienentyä 30 %, mutta ei pienemmäksi kuin 5 kg/kW.
 4. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Milläs tavalla nää on nyt järkevämpiä, kun ennen?
 5. S14a NATS

  Kyllä se IMMU-boksikin pitää saada avainten ja ECUn lisäksi, jos meinaa ilman avainten koodausta selvitä.Eli avaimet, IMMU ja ECU on naitettu toisiinsa, jos joku näistä vaihtuu ei auto käynnisty. Jos kaikki vaihdetaan samasta autosta, auton pitäisi käynnistyä normaalisti.
 6. Valmiit letkumutkat??

  Käväseppä lähimmässä Motonetissä tutkimassa letkuhyllyä, siellä on joskus ainakin ollut melko laaja valikoima erilaisia mutkia - ja muistaakseni myös pitkähköillä suorilla osillakin.
 7. Jäin kaipaamaan "uudet viestit" ja "merkitse foorumit luetuiksi" -nappeja.. Lisäksi näyttäis vanhimmat viestit näkyvän ensimmäisinä viestiketjuissa, enkä löytänyt asetuksista kohtaa missä sen vois pyöräyttää toisinpäin. EDIT: Joo, löytyi napit. Pitäis vaan ottaa silmä käteen.. Vielä semmonen, että jos ketjussa on useampi kuin 1 sivu, sitä ei näy vasta kun klikkaa topicin auki.
 8. Laajakaista näyttäis kyllä siinä tapauksessa ihan hyviä lukemia - nythän sekin näyttää rikasta seosta. Mitkä tulpat autossa on? Onko vaihdettu koska? Eihän turbon/pakosarjan tai turbon/outletin välistä vuoda?
 9. http://www.dnsf.org/showthread.php?31298-Nostalgic-Hero-Japsimiitti-25-4-Espoon-automuseolla
 10. Kyllä mulla ainakin on pellit ja orkkis-alut samoilla muttereilla kiinni, hyvin on pysynyt. -Tosin mulla on Nissanin kromatut kupumutterit käytössä, eikä niitä perusmuttereita - mutta 60 asteen kartio niissäkin on.
 11. Oliskos 'Insulator strut mounting' 54320-65F00 http://nissan4u.com/parts/200sx/el_s14/1998_5/type_1/axle_suspension_and_steering/front_axle_and_front_suspension/illustration_2/
 12. Ei toimi joo, kun foorumi on mennyt uusiksi tässä välissä..
 13. N14/B13 service manuaalissa mainitaan tämän verran: Mixture heater control (models with E.G.R.) The mixture heater is located between the carburetor and the intake manifold. It is designed to atomize fuel during cold engine starts. It is controlled by the E.C.U. Water temperature after starting engine: 75°C (167°F) or more -> Mixture heater operation: ON Except above -> Mixture heater operation: OFF
 14. n16 almera katin tyhjennys?

  Mikäs tässä nyt on se perimmäinen idea ylipäätään, kun jompikumpi tai molemmat katalysaattorit pitäis autosta poistaa? Kyllä ne lambdat pitää olla eri puolilla katalysaattoria, ettei pukkaa vikakoodia. Kyllä se lambda siellä taaempanakin toimii, mutta lämpenee vähän hitaammin/huonommin.
 15. n16 almera katin tyhjennys?

  Ja siis nimenomaan pelkän esikatin kera on subarun päästöt mitattu? Yleensähän se on nimenomaan esikatti, jonka voi suht ongelmitta heittää huitsin nevadaan - se kun vaikuttaa yleensä vain kylmäkäynnistyksen aikaisiin/jälkeisiin päästöihin. Sen verran voin sanoa, että ainakin P11 ja S14 kohdalla saa katsastuksessa päästötestit läpi ilman esikattia.
×