Jump to content

Jylppy

Klubilainen
 • Content count

  1 683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jylppy

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 14.09.1976
 1. Moottorin vaihto nats

  Eiköhän tuo vaatine silloin myös parilitraisen ECUn toimiakseen oikein - jolloin meneekin mielenkiintoiseksi, miten saa NATSittoman ECUn toimimaan NATSillisessa autossa.. Siellä kun on erillinen NATS-IMMU -boksi, joka on avainten ja ECUn kanssa naitettu kimppaan.
 2. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Teho- ja tilavuuspykälät/-rajat ovat olemassa joo, mutta eivät ne muuttuneet. Moottorin vaihdossa siis tehoa max 20% lisää ja tilavuutta max 25% lisää - eli eivät ne ole yhtään sen järkevämpiä kun ennenkään. Ainoa muutos liittyen tehoihin on moottorinvaidon osalta kohdassa g, johon on lisätty: jos vertailumoottorilla suhde on enintään 10 kg/kW, saa suhde kuitenkin pienentyä 30 %, mutta ei pienemmäksi kuin 5 kg/kW.
 3. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Milläs tavalla nää on nyt järkevämpiä, kun ennen?
 4. S14a NATS

  Kyllä se IMMU-boksikin pitää saada avainten ja ECUn lisäksi, jos meinaa ilman avainten koodausta selvitä.Eli avaimet, IMMU ja ECU on naitettu toisiinsa, jos joku näistä vaihtuu ei auto käynnisty. Jos kaikki vaihdetaan samasta autosta, auton pitäisi käynnistyä normaalisti.
 5. Valmiit letkumutkat??

  Käväseppä lähimmässä Motonetissä tutkimassa letkuhyllyä, siellä on joskus ainakin ollut melko laaja valikoima erilaisia mutkia - ja muistaakseni myös pitkähköillä suorilla osillakin.
 6. Jäin kaipaamaan "uudet viestit" ja "merkitse foorumit luetuiksi" -nappeja.. Lisäksi näyttäis vanhimmat viestit näkyvän ensimmäisinä viestiketjuissa, enkä löytänyt asetuksista kohtaa missä sen vois pyöräyttää toisinpäin. EDIT: Joo, löytyi napit. Pitäis vaan ottaa silmä käteen.. Vielä semmonen, että jos ketjussa on useampi kuin 1 sivu, sitä ei näy vasta kun klikkaa topicin auki.
 7. Laajakaista näyttäis kyllä siinä tapauksessa ihan hyviä lukemia - nythän sekin näyttää rikasta seosta. Mitkä tulpat autossa on? Onko vaihdettu koska? Eihän turbon/pakosarjan tai turbon/outletin välistä vuoda?
 8. http://www.dnsf.org/showthread.php?31298-Nostalgic-Hero-Japsimiitti-25-4-Espoon-automuseolla
 9. Kyllä mulla ainakin on pellit ja orkkis-alut samoilla muttereilla kiinni, hyvin on pysynyt. -Tosin mulla on Nissanin kromatut kupumutterit käytössä, eikä niitä perusmuttereita - mutta 60 asteen kartio niissäkin on.
 10. Oliskos 'Insulator strut mounting' 54320-65F00 http://nissan4u.com/parts/200sx/el_s14/1998_5/type_1/axle_suspension_and_steering/front_axle_and_front_suspension/illustration_2/
 11. Ei toimi joo, kun foorumi on mennyt uusiksi tässä välissä..
 12. N14/B13 service manuaalissa mainitaan tämän verran: Mixture heater control (models with E.G.R.) The mixture heater is located between the carburetor and the intake manifold. It is designed to atomize fuel during cold engine starts. It is controlled by the E.C.U. Water temperature after starting engine: 75°C (167°F) or more -> Mixture heater operation: ON Except above -> Mixture heater operation: OFF
 13. n16 almera katin tyhjennys?

  Mikäs tässä nyt on se perimmäinen idea ylipäätään, kun jompikumpi tai molemmat katalysaattorit pitäis autosta poistaa? Kyllä ne lambdat pitää olla eri puolilla katalysaattoria, ettei pukkaa vikakoodia. Kyllä se lambda siellä taaempanakin toimii, mutta lämpenee vähän hitaammin/huonommin.
 14. n16 almera katin tyhjennys?

  Ja siis nimenomaan pelkän esikatin kera on subarun päästöt mitattu? Yleensähän se on nimenomaan esikatti, jonka voi suht ongelmitta heittää huitsin nevadaan - se kun vaikuttaa yleensä vain kylmäkäynnistyksen aikaisiin/jälkeisiin päästöihin. Sen verran voin sanoa, että ainakin P11 ja S14 kohdalla saa katsastuksessa päästötestit läpi ilman esikattia.
 15. n16 almera katin tyhjennys?

  Meinaat siis, että päästöt ovat ok jos vain esikatti on paikallaan? Mihis tämä tieto perustuu?
×