Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tjsal

Members
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tjsal

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/70
 1. Kerhon sivut

  Kirjoittelee. Juuri meinasin lähestyä asianosaisia, mutta asia onkin näköjään hoidossa.
 2. Japanimportsin sivulta löytyi tämmöistä: 200SX CA18DET 5v manuaali Hinta: 460€200SX SR20DET 5v manuaali Hinta: 680€ Ilmeisesti 71C-mallisia? Myyjä ei osannut sanoa. Aika vähän olen ostellut vaihdelaatikoita, joten hiukan vierailla vesillä tän kanssa...Onko sitten ihan onnenkauppaa, millaisen saa? Myyjä ei sanonut muuta kuin että vaihteet menee päälle ja yli 20-vuotiaita ovat. Mistä tollaisiin siis saa varaosia ja rattaita? "Kinzi" myy/möi L28ET konetta ja lootaa. Mitenköhän mieheen saa yhteyden? Yhteystietoja? Ei reagoi yv:hen.
 3. Kävin usalaisella zetafoorumilla lueskelemassa vaihteistojuttuja. 240Sx:n (sama kuin 200sx:n?) laatikkoa paljon ovat vaihtaneet zetoihinsa. Väittävät aika helpoksi hommaksi. Onko joku tehnyt? Onko noita tarjolla meilläpäin? Onko tietoa sx:n laatikoitten koodeista? Ja että mikä versio olisi parhaiten Zetaan sovitettavissa?
 4. No niin, aika selkee video on kyllä. Olen kerran jos toisenkin etsinyt jotain vastaavaa mutta heikolla menestyksellä. Ihan innolla olisin ryhtymässä lootan avaus- ja korjauspuuhiin, mutta mutta... Mietityttää: kuinka kaukaa ja kalliiksi mahtavat tarvittavat osat tulla, saako yleensäkään, kestääkö loota sitten lähes tuplaantuneen (L24 vs. piristetty L28ET) väännön? Usan Z-foorumeilta saisi varmaan käyttäjien kokemuksista kuulla paremmin. Voisi kuvitella, että tuon perus-virityksen (eli L28et L24 tilalle ) lisäksi ei ihan kaikki ole varmaankaan vaihtaneet lootaa samalla. Onko hyviä usalaisia S30-foorumeita tiedossa?
 5. Onko niin että tuo viisivaihteinen mulla levinnyt 70-luvun laatikko on heikompi kuin saman ajan nelivaihteinen? Että jos kuitenkin Datsunin nelivaihteinen olisi ratkaisu? Ja harvempi perä sitten jostain? Vähemmän rakentelua, enemmänkin vaan pulttaamista. Kun ei ole sorvia tai edes sorvaria lähipiirissä. Kestää minkä kestää, mutta varmaankin ehjänä purettuja laatikoita ja periä on markkinoilla jonkin verran.
 6. Bemarin laatikko pitänee unohtaa. Työmäärä ja rahanmeno...en niitä tullut ajatelleeksi Pitänee laskea ahtoja ja alkaa etsiä SX:n laatikkoa. Tai vastaavaa edes liki-bolt-on-hommaa. Onko eroa, onko s13 vai s14-SX-nissanista? Ton orkkislootan korjaaminen raadin mielestä poissuljettu vaihtoehto?
 7. Nii.i. Se vaan että kestääkö toi Datsunin viisivaihteinen laatikko, niitä ei enää turbo-zx:issä käytetty, kun niissä oli BW T5. Jollaista ei mun voimilla ja rahoilla hommata. Mulla siis vähän piristetty L28ET. Sx-sorvailu- ym. vaihtoehto kuulostaa nuoren, tallissa bensapääkavereittensa kanssa asuvan jäpikän touhuilta, VS. oma keski-ikäisen iskän elämä ilman mahdollisuutta satsata hirveästi aikaa tai rahaa auton saamiseksi liikkeelle.
 8. Mun auto on Madmaxin vanha. Kertoi kyllä jo silloin kauppoja tehtäessä, että loota on varmaan se mikä hajoaa. Ja siis hajosikin. Juttelin sen kanssa nyt alkukesästä, ei se ottanut puheeksi myynnissä olleita konetta tai lootaansa, oli varmaan myynyt jo. 385nm/3500rpm sanoi rulla Häkkisellä. Miten tuo pitäisi ottaa huomioon välityksissä?
 9. No nyt tuli tietoa, kiitos! Täytyypä kysyä Häkkiseltä Auton ed. omistaja väitti autossa olevan 4.11 perän, mutta mittasin itse vielä. Kun ei ollut satavarma. Tulos oli 3.84 eli oikeasti varmaan se 3.9. Aika lyhkänen sittenkin.
 10. Aika rauhallista täällä palstalla... Taitaa näitten erittäin vähälukuisten vinkkien (täältä yksi ja muualta toinen) perusteella olla fiksuinta kääntyä tosiaan Lensun puoleen.
 11. 240 Zetastani hajosi vaihteisto. Nissanin originaali. Kolmosvaihteen rattaista lähti hampaita, kaksi ainakin, tuli öljyjen mukana ulos. Ongelma on siinä, että lootani on viisivaihteinen, eli vitonen on ylivaihde. Niitä ei taida pahemmin olla kellään nurkissa myytäväksi asti. Peränä mulla R200, välitys on 4.11, joten ylivaihde on aika välttämätön. Koska maanteillä tulee ajettua aika paljonkin. Suoralla välityksellä kierrokset olisivat n. 3300rpm sadan vauhdissa. Eli aika huutoa. Miten tästä pitäisi nyt toimia? Toinen ehjä viisivaihteinen laatikko, mutta mistä? Vai vaihteistoremontti? Saako tuommoiseen osia? Tekijöitä? Kallista hommaa varmaankin. Nelivaihteinen laatikko ja harvempi perä? Niitä varmaan löytyy. Jos perää vaihtamaan esim. R180:aan, menee varmaan vetarit ym. myös vaihtoon? Eli kulunkia ja työtä. Vinkkejä siis vastaanotetaan mielellään.
 12. 240 Zetastani hajosi vaihteisto. Nissanin originaali. Kolmosvaihteen rattaista lähti hampaita, kaksi ainakin, tuli öljyjen mukana ulos. Ongelma on siinä, että lootani on viisivaihteinen, eli vitonen on ylivaihde. Niitä ei taida pahemmin olla kellään nurkissa myytäväksi asti. Peränä mulla R200, välitys on 4.11, joten ylivaihde on aika välttämätön. Koska maanteillä tulee ajettua aika paljonkin. Suoralla välityksellä kierrokset olisivat n. 3300rpm sadan vauhdissa. Eli aika huutoa. Miten tästä pitäisi nyt toimia? Toinen ehjä viisivaihteinen laatikko, mutta mistä? Vai vaihteistoremontti? Saako tuommoiseen osia? Tekijöitä? Kallista hommaa varmaankin. Nelivaihteinen laatikko ja harvempi perä? Niitä varmaan löytyy. Jos perää vaihtamaan esim. R180:aan, menee varmaan vetarit ym. myös vaihtoon? Eli kulunkia ja työtä. Vinkkejä siis vastaanotetaan mielellään.
 13. Eli EI ZETA-MIITTIÄ 9.9.2015 2016 isompi happening tulossa. Seuraa palstaa!
 14. No miten on, muut zetakuskit!? Onko mielenkiintoa kokoontua Turussa esim. keskiviikkona 9.9.2015 klo 18 jokirannassa Förin liepeillä? Tjsal ja TeemuM olisivat ainakin paikalla näillä näkymin...
 15. Jaa kuinka? Mun vehje olis kyllä miittikunnossa, nipinnapin, mut kuitenkin... Oisko muilla mielenkiintoa?
×