Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Bronn

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bronn

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Hyi hitto mikä hinta tollasella led paneelilla. Pikku budjetilla mennää koska alakerta tuli vahingossa tehtyä (rinnetontti ja kallio nousi oletettua nopeammin). Täytyneen lähtee etsimään sopivia tarvikkeita että pääsee joskus tekemään tuo alakerran kuntoon.
 2. Tartteis yhden talon alakertaan tehdä valaistus ja miettinyt hiukan lednauhan käyttöä. Tila on suht matala, 2,5m eikä katosta viitsisi laittaa oikein mitään roikkumaan. Tilojen koko on 6x6m ja 5x4m mihin nauhat tulisi. Tarkoitus olisi laittaa useampi nauha per tila, eli yhdellä nauhalla ei ole tarkoitus koko tilaa valaista. Alakertaa tultaisiin käyttämään varasto/olohuone käytössä. Onko ihan tuhoon tuomittu idea laittaa lednauha alumiinilistaan jossa on mataksi hiottu pleksi (http://www.valotorni.fi/tuotekuvat/258x258/LEDALUMUPPO.jpg mallikuva). Tuon sitten sijoittaisi suoraan katosta osoittamaan lattiaan. Vinkkejä kaivataan miten toteuttaa valaistus kuin myös lednauhan valinnan suhteen.
 3. Nähtävästi motonetin tarvike ei ollutkaan aivan sopiva. Hanttarin puolelle (oikea) meni nivel paikkaan ja lukkoon. Tätä mitä kokeilin kuskin puolelle (vasen) oli nivelessä oleva ura muutaman millin liian kaukana eikä sen takia päässyt lukittautumaan, prkl.
 4. Vinkkejä Almeran ulkonivelen laittamiseen. Nivel menee akseliin mutta c-rengas akselissa ei tahdo lukita niveltä akseliin. Koittanut venyttää c-rengasta mutta ei tunnu auttavan asiaan. Autona tosiaan Almera, N16 ja 2.2dci.
 5. Almeran vetonivel vetelee vissiin viimisiä. Autona N16 Almera, 2.2DCi. Klonksuu koko ajan ja jarrrua painaessa klonksuna loppuu. Porukoiden Opelissa oli samoja ääniä ja viaksi paljastui sisempi vetonivel, eli tässä varmaankin sama vika. Alapallo ei lähde vissiin ehjänä irti joten ainoaksi vaihtoehdoksi taitaa jäädä iskarin alapään irroitus sekä raidetanko irti? Miten hanttarin puolelta (oikea) lähtee tuo sisempi vetonivel irti, kuskin puolelta lähtee vissiin ihan vetäsemällä. Vielä pitäisi arvuutella kumman puoleinen sisempi nivel pitäisi vaihtaa, oikea vai vasen. Vinkkejä kyseiseen hommaan saa heittää.
 6. Joo, vähäsen hullu tuo 1001renkaiden tilaus systeemi. Normaalisti kun tekee tilauksen ja valitsee tilisiirron niin hyppää pankin sivuille mutta näillä ei hyppää. Itse kun tilailin täältä renkaita ja tilisiirrolla valitsin niin tilauksen kun on tehnyt, menee omaan tiliin jossa näkyy tilaukset. Sieltä löytyy tiedot minne tilille pitäisi maksaa (kuten olit jo huomannut). Ja viitettä näillä kanssa ei taida olla antaa (en nyt muista, omasta tilauksesta kumminki tovi aikaa jo). Itse pistin omassa tilauksessa tietoni viesti kohtaan (nimi ja toimitusosoite) niin kyllä sieltä renkaat tuli noin 1,5 viikkoa myöhemmin.
 7. Almera, N16, takaiskareiden yläpään kiinnikkeiden mutterin tiedot. Joku hiton tuuma koon mutteri siellä on, 5/8" hylsy menee hyvin, 17mm hylsy inan liian iso. Normi M10 mutteri menee hiukan matkaa. Sekä mistä hitosta tollasia sopivia muttereita löytyy. Motonetin ja bilteman valikoima näyttää aika suppealta, vai katonko sitten ihan väärin.
 8. Mikäli on vielä tarve noille TÜV-lapuille niin TA-Technixin sivuilta nuo löytyy suoraan. Tuosta vielä linkkiä; http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/media/products/_EVOGWNI02_EVOGWNI02.pdf. Ja kyllä, sopii niin N15 kuin N16 Almeraan ja kaikille konetyypeille.
 9. Hymyä peliin

  Nissani käytetty ohjelmoittavana. Lisää voimaa tuli mikä oli ihan hakusessa. Mutta eniten yllätyin siitä että keskikulutus tippunu lähemmäs 1l/100km
 10. Nissan Almera, n16, hatchback. Noihin on joskus saanu tehtaalt lähties sivuhelmoja niin sopiiko 5-ovisen helmat 3-oviseen? Ainakin kun on tuningn osina kattonut noita helmoja niin ne ainakin on ilmoittanut että sopisivat.
 11. Kesä tulee kovaa vauhtii. Pientä hiposteluu viel löytyy. Täältä löytyy vielä muutama lisäkuva.
 12. Kävin tuossa Almeraa, N16 katsastaa ja lähti mutisemaan että käsijarru kahva nousee liian ylös. Molemmilta puolilta piti. Pitäis nyt vaijeria kiristää niin miten se oikeaoppisesti tehdään? Takana on levyjarrut jos se jotenkin vaikuttaa asiaa. Vinkit ois ihan jees, ennen kun tuota en ole tehnyt.
 13. Kävin äskön tsekkaa ja jostain vetarin juuresta vuotaa. Ja öljyäkin vuotaa nähtävästi kokoajan. Saa nyt almera makoilla nokka ylhäällä siihen saakka että saadaan takaisin huoltoon. Suatana!
 14. N16 Almera käväs vetarin suojakumin vaihdos (kuskinpuoleinen ja sisempi) ja nyt puskee jostain välistä vaihteistoöljyä. Huollos sanoivat että litran verran tuli ulos vaihteistoöljyä ja että lisäsivät litran kys. öljyä. Huollon jälkeen ajettu joku 50km ja lähtenyt nyt puskee tota öljyä ulos. Mistä hitosta kannattais lähtee ettii vikaa oikein? Vai pitäiskö vaan toivoo että loppuis itestään öljyn vuoto. Ja kyllä, maanantaina olen huoltoon yhteydessä mutta ajattelin jos saisin nyt viikonlopun aikana jotain vastauksia että saisin hiukan mielenrauhaa.
 15. Avautukaa tänne!

  Itsellä meni tuossa kesällä armeijassa olkapää 2 kertaa sijoiltaan. Armeijasta pois nykyään. Pistettiin valtionkonttorille maksupyyntö että pääsisi yksityiselle magneettikuvaukseen, kuukautta myöhemmin tipahti postiluukusta kirje että TYKSiin röntgen kuvaukseen. Eilen pamahti lasku tuosta TYKSin käynnistä. Täytyy lähtee selvittää että miksi laskuttaa meikäläistä vaikka en oo koko aikaa varannut. Jos jollain olis heittää kokemusta olkapääleikkauksen jälkeisestä ajasta niin oisin kiitollinen, sellainen vielä tiedossa. Lähinnä kiinnostais kauvan joutuu olee poissa töistä ja miten on lähtenyt toimimaan leikkauksen jälkeen. Ja nuo nissanin muoviklipsut, mitkä on suoraan jossain isommassa muoviosassa kiinni. Pe*kele, 2 menny rikki. Toinen sisäosien muoveista ja toinen lamppujen pidikkeestä. Saa lähteä korjaamaan niitäkin. Suatana.
×