Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Artsi-e

Members
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Artsi-e

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/55
 1. Eli rb20 25 tai 26 alu "dampperi" . Ei väliä minkä mallin on koska muokataan sopivaksi omaan käyttöön. O44-5947125
 2. Maantiellä bongattuja?

  Ja minä tulin valkoisella r32gtr v-specillä missä ei ole takasiipeä. Harjavalta Eura välillä eilen.
 3. Avautukaa tänne!

  rasvanippa satulan jarruletkun kierteeseen ja rasvaprässillä pumppaa männän pois, näin olen aina saanut piukatkin männät liikkeelle.
 4. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Mitenköhän se 320hp on toteutettu vapari moottorissa, ei ainakaan pelkällä vapaa virtaus suodattimella. No toisaalta tutulla on vq35 pohjaisessa moottorissa 420hv vaparina..
 5. r32 gt-r kytkin

  Mulla on tollainen kytkin paikallaan (nyt kyllä ollaan väännön keston rajalla). vakio vauhtipyörän pulteista jouduin hieman lyhentämään mutta kyllä vakio pultin kanta mahtuu olemaan paikallaan. eikös tämän setin mukana tule oikeanlainen painelaakeri, En huomannaut omaa verrata vakioon. Miksi pitäisi ottaa kampiakselin päästä pois 4mm, aika vaativa homma kampiakseli paikallaan ja en ainakaan itse kampiakselia lyhentänyt?? se pivot kannattaa vaihtaa samalla vahvempaan.
 6. R33 rb25det e85 mystinen vika!!

  Koita heiluttaa maffin liitintä ja pyydä kaveri starttaamaan, näistä aukeaa kolvaukset maffin sisältä ja voi myöskin aiheuttaa tälläistä toimii ei toimi ilmiötä.
 7. Hammaskosketuksen shimaaminen oikeaksi onkin hankalampi juttu ja tärkeä asia.
 8. Yleistä keskustelua Kiihdytysajoista?

  Ajetaanko Eteläsuomessa vielä tänävuonna jossain mailin kiihdytys/nopeusmittaus?? maillille sivustolla ei ainakaan ole tietoa.
 9. Kesärengas kokemuksia (galluppi)

  Ihan vaan yleistä pohdintaa renkaiden nopeusluokista ja niiden ylittämisestä, Omasta getarista tuli mailin vedon jälkeen hieman outo ajettava, vetää ojaan päin ja hirveän uraherkkä, ennen tätä vetoa oli tosi hyvän tuntuinen ajoltaan. rupesin tänään asiaa tutkimaan ja ongelmaksi paljastui oikea etupyörä. renkaan sisäreunaan noussut pieni kohouma ympäri asti. vanha bridgestone, oikein pelästyin kun katsoin vuosileiman 36/04 ja nopeusluokka w eli 270kmh. ilmeisesti ei rengas tykännyt pienestä nopeusluokan ylityksestä. pintaa on kyllä reilusti. täytyy tähän hieman panostaa ennen seuraavaa koitosta.
 10. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Koitin "suljetulla alueella" ennen tota mailin veto pyörittää konetta 5 vaihteella 8000rpm ja valkoinen rätti huohotin putken edessä, eikä siinä vaiheessa tullut vielä öljyä. rupee toki olemaan noilla kierroksilla ja 85mm iskulla männän nopeuskin jo kohtalainen. Mulla on on lootassa castrol syntrans multivehicle 75w-90 öljyinä ja toimii pääosin hyvin, mutta joskus huippukierroksilla vaihtaessa ei oikein ei mene vaihde kunnolla päälle.
 11. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Siis ennen tota mailin mittauspistettä oli toi 8500rpm mittarissa ja siitä jalka pois kaasulta hurutellen maaliin, laskennallisesti 300km/h on jossain hiukan alle 8000rpm. kierroslukumittari näyttää noin 100rpm liikaa verraten apexin tietoon.
 12. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Kiitos! Normaalisti renkaina ovat 255 35 18 mutta nuo 235 45 17 ovat hieman korkeemmat niin laitoin ne alle. Tuo r34gtr perät+laatikko on ollut mielessä mutta maksaa yli 5000e väkisinkin, ja siinä getragissa menee vaihteet päälle paremmin/helpommin kovilla kierroksilla. Kokeilin veljen autolla. Onko jollain varmati toimivaa huohotus ratkaisua rb moottoriin kovilla kierroksilla ja tehoilla? Olen tähän käyttänyt aikaa ja rahaa jo riittävasti, luulin että toimii mutta näköjään pitkässä vedossa ei. mulla on tällä hetkellä GZ-motorsportin vp104 alipainepumppu ja kampikammiossa -0,2 bar alipainetta, kaksi kerääjäsäiliötä mistä paluu öljypohjaan(mann provent 400 ja toinen itse tehty), mines bafflet,kannen takaa paluu öljypojan yläosaan. Radalla ei tule ollenkaan öljyä huohottimesta, mutta näköjään pitkässä täyskaasuvedossa tulee..Tahri ikkunan melko hyvin kun oli vielä pyyhkijät päällä kun satoi hieman vettä.
 13. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  R32 gtr. kadulla itse säädetty niin tehoista pelkkiä arvauksia. jouduin ennen maalia hellittämään kaasusta kun oli 8500rpm mittrissa ja puski huohottimesta öljysumua ikkunaan ja tätä pelästyneenä helppasin kaasusta hyvissä ajoin ennen maalia. virallinen tulos vain 303km/h. välityksiä tarvii jotenkin pidentää, nytkin oli suurimmat renkaat mitkä tallista löysin 235 45 17.
 14. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Maililla tänään hallissa nissanilla yli 300km/h
 15. Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä

  Tossa videossa verrataan vanhaa gt-sarjan garretteja jostain -90 luvulta, uusiin gtx sarjalaisiin jotka tuli 2011 paikkeilla markkinoille. ja moottorista ainakin kansi aukaistiin, tässä voidaan paljevälystä muuttaa vaihtamalla vaikka eri paksuinen kannentiiviste. kaikesta huolimatta ero ton testin mukaan on selvä. taitaa kuitenkin olla niin että yksi suomen tehokkaimmista rb26 moottoreista oli twineillä.
×